Първоначално изпратено от pa4anga
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Надпреварата между Австралия и Нова Зеландия за това коя първа ще унищожи икономиката и психичното здраве на жителите си е непрекъсната и много оспорвана!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Ами хубаво, но дори и да се заразя, може и да не разбера, следователно и ти няма да разбереш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
Аз го преболедувах и също се чувствам страхотно. Хващам бас със теб, че ти ще се заразиш преди мен!
п.п. Ти имаш ли клетъчен имунитет? Аз имам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Ваксинирах се и от тогава се чувствам страхотно във физически и в психологически план. Живея си живота така, както си го живеех едно време, и въобще не ми пука дали около мене има заразени или здрави хора. За мене ковид епидемията вече не съществува ....
п.п. Ти имаш ли клетъчен имунитет? Аз имам.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеЗа мене ковид епидемията вече не съществува ....
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
Бай Неоне, това което си направип, не просто е нередно, а е гнусно. Гнусен човек ли си?
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Up sofix up2000 Разгледай мнениеВаксинирах се и оттогава съм като парцал. Да ти и ваксините. И без това се пазех и си спазвах правила и дистанции и всичко. Поне не бих избързал, но ми предстоеше ходене до САЩ и пропадна и у да му и
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
https://www.youtube.com/watch?v=7GHfxeia1tQ
Какво ще кажеш за това?
Локдаун 1 седмица за 1 заразен !?!?!?!?
Австралийците поведоха силно с локдаун за 9 случая, но НЗ нанася жесток ответен удар с този локдаун за 1 случай.
Предстои Австралия да нанесе решителния замах и да обяви локдаун без случаи ... ей така, превантивно.
Много интересен е казуса с тях впрочем - Австралия отдавна е поле за експерименти със социални системи, доходи и начин на живот, а НЗ често е давана за пример като почти перфектна държава с мек климат и природни красоти.
Тъжно е, но като гледам, че протестите в Сидни са относително малобройни, сигурно си им харесва ... те обичаха Големия брат!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
Защото е изрязано от по-широкото интервю и то точно в момента в който е удобно да внушиш, че водешия го прекъсва, поради щото видиш ли не знаел, че се излъчва публично.Тоест изрязано е умишлено в прецизно избран момент
А той не го прекъсва, интервюто си продължава и свършва нормално.
Бай Неоне, това което си направип, не просто е нередно, а е гнусно. Гнусен човек ли си?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение...
Мен ме мъчи един въпрос, може би ще помогнете:
Как си обяснявате, че най-ваксинираните страни са обявени като Level 4: COVID-19 Very High Risk
https://www.cdc.gov/coronavirus/2019...tml#prohibited
Досега не съм получил смислен отговор.
- 4 Харесвания
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
- 1 like
Коментар