IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Но може и да се гътнеш принципно .... Не ти го пожелавам но тия дето много лаят голям го ядът ...
    Чувствата са взаимни и това, което го пишеш, важи и за антиваксърите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Надпреварата между Австралия и Нова Зеландия за това коя първа ще унищожи икономиката и психичното здраве на жителите си е непрекъсната и много оспорвана!
      И Канада участва сериозно. На трето място е, но не е поради липса на старание. Интересно че и на трите места където имат кралицата върху парите си, провеждат сходни експерименти с населението. Все едно се тестват някакви работи... С неясни перспективи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Ами хубаво, но дори и да се заразя, може и да не разбера, следователно и ти няма да разбереш.
        Но може и да се гътнеш принципно .... Не ти го пожелавам но тия дето много лаят голям го ядът ...

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение

Аз го преболедувах и също се чувствам страхотно. Хващам бас със теб, че ти ще се заразиш преди мен!
          п.п. Ти имаш ли клетъчен имунитет? Аз имам.
          Ами хубаво, но дори и да се заразя, може и да не разбера, следователно и ти няма да разбереш.

Коментар

Ваксинирах се и от тогава се чувствам страхотно във физически и в психологически план. Живея си живота така, както си го живеех едно време, и въобще не ми пука дали около мене има заразени или здрави хора. За мене ковид епидемията вече не съществува ....
            Аз го преболедувах и също се чувствам страхотно. Хващам бас със теб, че ти ще се заразиш преди мен!
            п.п. Ти имаш ли клетъчен имунитет? Аз имам.
            Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

За мене ковид епидемията вече не съществува ....
              До третата доза ще е така. А аз преболедувах психозата, наречена ковид епидемия, и се чувствам страхотно. Само ме тревожи новата религия която се оформя около нея, и потенциала за инквизиция срещу еретиците които не участват в церемониите и свещенодействията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение

Бай Неоне, това което си направип, не просто е нередно, а е гнусно. Гнусен човек ли си?
                Не преигравай. Такива неща са ежеминутна практика във ваксипропагандата. Гнусно е туитър да блокира акаунтите на хора с тежки последици от "ваксини", понеже го споделили. Гнусно е фейсбук да трие съобщенията на жена, пишеща за смъртта на 24 годишната си сестра след ваксина. Ей такива неща са доста по-гнусни от един наивен монтаж и от това че някой се е подлъгал по него.

Коментар

• Първоначално изпратено от Up sofix up2000 Разгледай мнение
                  Ваксинирах се и оттогава съм като парцал. Да ти и ваксините. И без това се пазех и си спазвах правила и дистанции и всичко. Поне не бих избързал, но ми предстоеше ходене до САЩ и пропадна и у да му и
                  Ваксинирах се и от тогава се чувствам страхотно във физически и в психологически план. Живея си живота така, както си го живеех едно време, и въобще не ми пука дали около мене има заразени или здрави хора. За мене ковид епидемията вече не съществува ....

Коментар

• Ваксинирах се и оттогава съм като парцал. Да ти и ваксините. И без това се пазех и си спазвах правила и дистанции и всичко. Поне не бих избързал, но ми предстоеше ходене до САЩ и пропадна и у да му и

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

https://www.youtube.com/watch?v=7GHfxeia1tQ

Какво ще кажеш за това?
                      Локдаун 1 седмица за 1 заразен !?!?!?!?
                      Надпреварата между Австралия и Нова Зеландия за това коя първа ще унищожи икономиката и психичното здраве на жителите си е непрекъсната и много оспорвана!
                      Австралийците поведоха силно с локдаун за 9 случая, но НЗ нанася жесток ответен удар с този локдаун за 1 случай.
                      Предстои Австралия да нанесе решителния замах и да обяви локдаун без случаи ... ей така, превантивно.

Много интересен е казуса с тях впрочем - Австралия отдавна е поле за експерименти със социални системи, доходи и начин на живот, а НЗ често е давана за пример като почти перфектна държава с мек климат и природни красоти.

Тъжно е, но като гледам, че протестите в Сидни са относително малобройни, сигурно си им харесва ... те обичаха Големия брат!

Коментар

• Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
                        Sir John Bell forgets he is publicly being broadcasted.

https://www.youtube.com/watch?v=gWBlOHffmQA
                        Бай Неоне, клипчето ти не е просто малоумна интерпретация. То е нещо повече от това.
                        Защото е изрязано от по-широкото интервю и то точно в момента в който е удобно да внушиш, че водешия го прекъсва, поради щото видиш ли не знаел, че се излъчва публично.Тоест изрязано е умишлено в прецизно избран момент
                        А той не го прекъсва, интервюто си продължава и свършва нормално.

Бай Неоне, това което си направип, не просто е нередно, а е гнусно. Гнусен човек ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          ...
                          Като гледам как си говорите, като тесни специалисти... за Марек и кокошките...
                          Мен ме мъчи един въпрос, може би ще помогнете:
                          Как си обяснявате, че най-ваксинираните страни са обявени като Level 4: COVID-19 Very High Risk
                          https://www.cdc.gov/coronavirus/2019...tml#prohibited
                          Досега не съм получил смислен отговор.

Коментар

Да не би да e имал предвид стерилизираща ваксина, тоест предпазваща от разболяване?
                            Last edited by RUBLA; 18.08.2021, 10:47. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

Това вероятно е грешка предизвикана от терминологията. "Ваксините" за ковид се водят "нестерилизиращи", тоест - не спират разпространението на вируса. Съответно почти сигурно е, че има предвид в този контекст че няма да доведат до имунитет сред населението. А дали и в другия смисъл на думата е валидно, предстои да видим. След няколко години, като напреднат тестовете върху хора.

Коментар

• Sir John Bell forgets he is publicly being broadcasted.

Коментар

Working...
                                X