Първоначално изпратено от satz
Разгледай мнение
Първо да изкажа благодарността си, че има професионалист в сферата на ваксините че да ни светне какви ваксини има и дали ще са под 100 задължителните такива :-)
Та фактите:
Чумата убива 50%+ / чел съм какво е било и как са се борили - не е било само господ/ Тя ги убива а не са починали С чума. Всички подред
С ковид в момента умират под 0.1%. В момента на старта на ваксинацията да речем 0.3-0.5% поради по-гадните варианти и по-големият куп ''сухи съчки''. Колко точно са починалите ОТ Ковид никой не знае и не е правил статистика / тези , които са БЕЗ множество опасни придружаващи заболявания/. С ковид умират 99% хора със сериозни проблеми и на възраст, а останалият 1 процент са от болнични експерименти.
Ваксина готова за няколко седмици, а за новите варианти не могат година + да направят / смърди/
От малария според СЗО умират 0.25-0.3% от заболелите / ОТ не С/ . В голяма степен това са деца или здрави иначе хора. Имам първи братовчед преболедувал я преди 20-ина години в Ангола. Здрав като скала тогава 20-ина годишен младеж беше месеци на ръба....
Ваксина направена и тествана за 30 години. Пак ще го напиша ГОДИНИ, не дни при това за сериозна болест. И теста в Африка продължава и сега защото не е пусната масово във всички страни.
Та накратко, ако смъртността ОТ Ковид беше 50% и аз щях да се набода с каквото и да е експериментално нещо, ама беше грип, а сега е настинка. :-)
Натискайте за Маймунската шарка. Там е бизнеса сега :-)
Коментар