IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ако е море нека е на Градина...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако е море нека е на Градина...

Минавал съм през Градина и просто не ми я хвалете. Там не може да се говори за нормално съществуване даже , да не говорим за лукс. Око целта е през почивката си да се правем на неандарталци , съгласен съм........
    Ако обаче целта е да се почувстваш бял човек , мисля че дълбоко грешите.....
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Всичко е въпрос на представа и усещане за приятно прекарване на отпуската

Коментар

Що бе, Ави, те басейните си имат столчета и чадърчета. Пък като искаш да се топнеш в морето- прецапваш през раята на плажа и си готов.

Коментар

На Градина много й обичам да се събуждам сутрин с много махмурлук и само трябва да излазя некви 10 метра до морето и съм свежарка.

Марков, наистина не си разбрал за какво става дума. То зависи за какво ходиш на море. Ако луксът е важен за теб, твоя си работа. За мен луксът е последна грижа. Няма да се правя на сноб по курортите и всеки ден да ходя на плаж с хавлийката и чантичката с такъми да се гърча под чадъра. Предпочитам да пребивавам на плажа.

Коментар

Със сигурност има такива каравани ама по българското черноморие няма.По къмпингите е смрад и мизерия и даже готините гаджета които ги имаше някога там, сега и тях ги няма.И това е логично.Готините гаджета или са със заможните си приятели в чужбина, или в най лошия случай са по курортите....

Коментар

Марков, имам чувството, че в главата ти е пълна каша... Явно смяташ, че човек, който изкарва повече, отколкото докато е бил беден студент, не би трябвало да ходи на къмпинг, защото му вреди на реномето (казано от теб - че е със соц. мислене) ??? Има каравани с такъв лукс, че цитираните от теб хубави хотелчета изглеждат като гето барачки някъде в Бангладеш. Ама нали си е друго да кажеш - "Аз миналата година като бях на Златни пясъци (примерно) ...". Много тъжно. И ти ми разваляш мнението за инвестиционната общност, ама нали знаеш - "разни хора, разни идеали".

Коментар

???
                ЗАЩО ДА ВЪРВИШ ТАМ КЪДЕТО МОЖЕШ ДА ЛЕТИШ ?

Коментар

Абе хора като ви чета постингите се чудя това да не е форум към вестник Работническо дело или Отечествен фронт където отрудени пролетарии си разменят адреси за евтина почивка. я се стегнете малко и посетете читави места , в студентските си години ходех на къмпинг но определено смятам че всичко е с времето си. Достатъчно читави хотели се навъдиха по черноморието не ми разваляите представата за инвестиционната общност в България.
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

с повишаване на температурата спада работоспособността на пролетариата...

Коментар

мдаа...

Коментар

ммммм
                        ноооо гадно...

Коментар

...А сутринта пред палатката, седнал на тревата гледаш как слънцето се издига над просторното море под теб. И се наслаждаваш на спокойствието... Посрещайки july morning )

На север има много високи и хубави скали..

Коментар

Това е истината на къмпинг.....100% почивка......Вечер под тентата на питие с прияпели.)))

Коментар

ш ш ш банда,
                              кво е в Гърция, Турция или майната му райна ХИЧ НЕ МЕ Е ЕНЯ
                              тук просто идеята е че след половин година кърене по офисите
                              по-добрият вариант, е не квартирата, а палатката с БЕСНА компания без телефони, колеги, началници и т.н.
                              Иначе че на Майорка или Копакабана също има игра - спор няма...
                              ...
                              Да ама го нема фара и тоя точно залив и ...
                              абе кво да Ви разправям
                              бегайте на Кушадасъ и със здраве ...
                              Поздрави кьоравия ....

Коментар

То тук е страшна жега август, особена на юг. Не случайно в Параджик се замерят
                                с домати още от февруари.
                                А в Гърция......все едно да отидеш на почивка в централна Аф Ри Ка;(

Коментар

Working...
                                X