IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ако е море нека е на Градина...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тази година беше доста занемарено и мръсно на плажа.

Коментар

• Август мина вече, а никой нищо не казва. Я споделете как сте прекарали на Градина

Коментар

• Русалка

Някой ходил ли е тази или миналата година в Русалка (ваканционното селище)? Ако - да , моля за отзиви !

Коментар

• Ако е море нека е на Градина...

И к'во ся ... да прибирам ли банските обратно в гардероба ... ?! Е само до Коледа, де ... не за постоянно ... :о)))

Най-хубаво, както ще вземе да излезе накрая, ще бъде: най-напред - през август и после, през декември - пак !!! А след две години, като влезнем в EU и дойдат негрите в България, за да работят вместо Нас и по-често ... може ежемесечно ... :о))

Коментар

Браво , MARKET , поздравления !!!

Коментар

Преди време съм отсядъл в Слънчев бряг през Януари.Наистина е беше хубаво. Меко и слънчево време и кръчмите са твои и всичко ..

Коментар

Момчета нека и аз кажа нещо за морето, пазара и неговите трудови хора. На море се ходи през зимата. Най-добре около коледа но преди групите веселяци за празненствата. На ръба на изтощението преди години направих това за първи път и разбрах какво е почивка. Има условия - изключваш телефона и си сам, още по-добре с някой ако има такъва дето можеш да си останеш с нея цял ден в леглото но не един а 10 дена. И да си ходите сами по празните и уютни кръчми на Созопол и Несебър например ако сте в Слънчев бряг , които работят сякаш само за Вас и да Ви е хубаво като в приказките и да не знаете и да не ви интересува какво става в офиса но всичките 10 дена. Прекрасно е и да си сам но с няколко хубави романа и пак без телефон и вечер да слизате в бара на иначе луксозния хотел в който сте единствен посетител или да влезете в ресторанта с 500 места с голям персонал и вечеряте сам със двама келнера дискретно следящи дали нещо не ви е необходимо на фона на тихата музика която свири само за вас. Не говоря за цените смятам че всички ние можем да си позволим разни цени, говоря за онова спокойствие и релаксация на психиката която е безкрайно нужна на професионалиста за да издържи на напрежението. Иначе онова за което разказвате е също приятно но е естествено продължение на лудницата а не е почивка. Споделям само моето мнение може някой ако опита да му хареса.

Коментар

Малко гърч остана, мамка му, и от началото на август и аз правя Градината.

Коментар

Тази година не успях да се уредя за Градина.Там наистина е хубаво. От 01.08 съм на к. Юг, за първи път отивам.

Коментар

е айде де
                      ама от другее месец
                      УФФФФФ
                      последният напън вече е настанал....
                      ЗАЩО ДА ВЪРВИШ ТАМ КЪДЕТО МОЖЕШ ДА ЛЕТИШ ?

Коментар

От 01.08. съм на Созопол, а на плаж естествено на Градина (на волейболната мрежа).
                        Айде че не издържам вечееееее.

Коментар

Хора, Градина става, но аз съм фен на Смокини и от 5 години съм се загнездил там. Само дето чух, че тази година нещо са го поомазали с разни къщурки, постройки и т.н. Някой знае ли как е в момента пейзажа там сега, та ако е толкова зле да мисля за резервни варианти от по-рано

Коментар

• нека е на Градина ... но после на Синеморец!!!

абе нямам представа ама след около две седмици...
                            ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
                            ЗАЩО ДА ВЪРВИШ ТАМ КЪДЕТО МОЖЕШ ДА ЛЕТИШ ?

Коментар

• нека е на Градина ... но после на Синеморец!!!

На "Градина" вече само името му остана хубаво, останалото мнооого се промени, ама така се цивилизова, че чак не се търпи. Алтернативата вече ще е около Синеморец. Аз миналата година пробвах и останах очарован. Ето за какво иде реч:

Плаж Силистар:
                              В местността Докузак, на 5 км южно от с.Синеморец по пътя за с.Резово, след моста има отбивка, по около 1 км разбит път, лъкатушещ през гора, се достига до обширен паркинг. След няколко метра се открива невероятната гледка към залива Силистар(нос Силистар и плажа). Той е може би най-красивият залив по нашето Черноморие. Морето тук е тихо и спокойно, а морската вода е кристално чиста. Плажът е охраняем, с дължина около 1 км и ширина около 50 м. Покрит е със златист пясък, а морето става постепенно дълбоко. В единия му край има заведение и сламени чадъри-шатрички. По дюните и скалите около Силистар гнездят редки и защитени птици, като: скален орел, черен щъркел, гълъб хралупар и други. На плажа расте пясъчна лилия. От 1992 г. паркът Силистар е обявен за защитена местност.

Плаж Липите:
                              В южния край на залива Бутамята(където се намира Централния плаж на с.Синеморец) има пътека, която води до плажната ивица Липите. До нея се стига предимно пеш, разположена е на около 1,5км от с.Синеморец. Плажът е неохраняем, няма чадъри и заведения, капанчета и досадни тълпи курортисти. Това е един от малкото плажове в България, запазили се девствени, райски плаж.

Плаж по устието на река Велека:
                              Плажът на устието на река Велека(Северния плаж) е разположен в началото на с.Синеморец на около 0,5км, в защитена зона, там, където тихите води на реката се вливат във вълните на морето. Стига се пеш. Там могат да се срещнат редки растителни видове като пясъчната лилия. Плажът е неохраняем, няма чадъри и заведения.

Плаж Царско кладенче:
                              Разположен е на 6 км срещу течението на река Велека. Чудесно е за пикник.

Коментар

Какъв ти лукс?Баси клоаката.

Коментар

Working...
                                X