Влизането на трета голяма фирма е мираж и ще продължи да бъде мираж, особено след като Френските пощи закупят мажоритарния дял в Спиди. То и в момента има сума ти дребни фирмички в бранша - Лео експрес, Европът, Рапидо (което Спиди купиха), че даже и големи международни като DHL и M&BM, ма на, основният бизнес е в тези двете. Трета едва ли ще влезе, пък и защо ѝ е да влиза, като може да си купи Еконт или Спиди и да си бачка на разработен пазар? Това е малко като с трите мобилни оператора - пробваха с 4-ти, ама не става, трябва яко кинти. Аз лично очаквам сделката за Спиди да се случи при оценка на дружеството на 200 милки евро, т.е. цена на акция от 75+ лева, при сегашна от 60 кинта - сигурно съм пристрастен и затова имам акции там, просто размисли и страсти
Едва ли Еконт ще свали цените, а и защо да го прави - огромната част от хората не се интересуват особено от 1-2 лева разлика на пратка, да не говорим, ч еидея си нямат за ценоразписа на двете фирми. Та толкова за конкуренцията - отново давам пример с трите мобилни оператора - цените им са горе-долу еднакви и е върпос на вкус, свикналост и близък опит (или фирма, в която работиш) към коя ще се насочиш. Всяка си има кусури и плюсове за тези които я харесват или не я харесват. Дет се вика - Keep calm and buy Speedy
Не е препоръкЪ
Едва ли Еконт ще свали цените, а и защо да го прави - огромната част от хората не се интересуват особено от 1-2 лева разлика на пратка, да не говорим, ч еидея си нямат за ценоразписа на двете фирми. Та толкова за конкуренцията - отново давам пример с трите мобилни оператора - цените им са горе-долу еднакви и е върпос на вкус, свикналост и близък опит (или фирма, в която работиш) към коя ще се насочиш. Всяка си има кусури и плюсове за тези които я харесват или не я харесват. Дет се вика - Keep calm and buy Speedy
Не е препоръкЪ
Коментар