Също мога да добавя Биляна бийч и Перун към предложенията.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръки за хотел в НЕСЕБЪР
Collapse
X
-
Несебър, Созопол и други подобни места са все още разсадници на хищническия подход на средностатистическия "хазяин" от Черноморието. Целта е да се "одере" туриста по най-бързия и ефективен начин. Този манталитет за съжаление ще живее още дълго по нашето море. Не ти трябва почивка и хотел в Несебър - иди на друго място! Ти не си желан там като турист, ти си желан като "балък" който трябва да бъде ограбен!He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Несебър - ВНИМАНИЕ! Опасност от крадци по плажовете
Извинявам се, че измествам малко темата за хотелите в Несебър, но искам да кажа на всеки, решил да почива в този красив морски град - ПАЗЕТЕ СЕ ОТ НАПАДЕНИЯ ПО ПЛАЖОВЕТЕ!
Бяхме на плажа в стария град, в близост до една двойка, която оживено разказваше на месният спасител, как докато са се припичали на брега, са били обрани от група млади хора, които са им грабнали сака с всичките им пари, лични документи и телефони и са избягали. Слушахме ги съчувствено и си представяхме в каква неприятна ситуация са поставени.
Останахме на плажа до 18.00 ч. и виждахме как хората се разотиват, но все още не ни се прибираше. Бяхме останали около 5-6 човека, когато отнякъде се появи силно татуиран мъж, който започна да се върти около нас и да поглежда към циментовата ограда на плажа. От там надничаха други двама, които започнаха да му правят странни знаци.С мъжът ми усетихме, че нещо не е наред и започнахме да прибираме багажа си, приготвяйки се да си тръгнем. Към нас се приближи още един мъж, правейки се на турист, който снима морските вълни и пясъка. Помоли на развален руски, мъжът ми да го снима и всеки път казваше, че снимката не е станала добре и трябва да се повтори. След третата снимка мъжът ми му върна фотоапарата и си тръгнахме. Почти веднага започнаха да му парят очите, да му сълзят и сърбят. Тъй като бяхме паркирали колата близо до плажа, бързо стигнахме до нея и там мъжа ми започна да се плиска с вода, докаро паренето намаля. Разбрахме, че причината за това е в фотоапарата, някакво вещество, с което беше намазан, или което се впръскваше, докато снимаше. Вероятно сме били на прицел за следващ обир, но поради някаква причина намеренията им са се осуетили. Явно там има група хора, които преживяват от крадени вещи, пари и ценности. Пазете се от тях, защото месната полиция няма да си мръдне пръста да Ви защити.
Иначе сам по себе си стария Несебър е чудесно място за почивка, стига да не се намерят такива, които да Ви вгорчат престоя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от neoset Разгледай мнениеДоста се порових из нета , но така и немога да добия представа кой хотел е добър и кой не в Несебър, а твърдо съм решил да прекарам лятната почивка там.Моля ако някой има впечатления нека ги сподели и ако може да бъде по конкретен като място и хотел и някави координати .
Предварително Благодаря
Коментар
-
Първоначално изпратено от neoset Разгледай мнениеДоста се порових из нета , но така и немога да добия представа кой хотел е добър и кой не в Несебър, а твърдо съм решил да прекарам лятната почивка там.Моля ако някой има впечатления нека ги сподели и ако може да бъде по конкретен като място и хотел и някави координати .
Предварително БлагодаряНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Brain Разгледай мнениеNeoset, сега видях че в нета няма почти никаква информация за хотела, даже сайта са махнали. Ако си намерил нещо за Aphrodita Seahouse- не е същото. Ето един адрес с телефона и малко снимки-
http://www.apollorejser.dk/Travellin...m?Search=True&
подкрепям предложението е две ръце!
вярно , че аз бях там преди 5 г. но останах много доволен
Коментар
-
Евтини и удобни квартири в Несебър!
http://www.nesebar-kvartiri.hit.bgЕвтини и удобни квартири в Несебър!
http://www.nesebar-kvartiri.hit.bg
Коментар
-
Препоръки за хотел в НЕСЕБЪР
Neoset, сега видях че в нета няма почти никаква информация за хотела, даже сайта са махнали. Ако си намерил нещо за Aphrodita Seahouse- не е същото. Ето един адрес с телефона и малко снимки-
http://www.apollorejser.dk/Travellin...m?Search=True&
Коментар
Коментар