IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-красива брокерка...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Даш,

ясно е че не са от Majingos. :-)
    Това са снимките на някакъв мутренски селяк.
    Стори ми се забавно как е прекарал по праниците и за това ги пуснах.

п.п. Аз мислех, че вече такива диваци в България няма, но явно съм се объркал.
    __________________________________________________ __
    Куроператор - специален представител на Син С

Коментар

• Първоначално изпратено от torbalan
      Даш, Курoператор и зайо - като ви слушам какъв безсмислен живот водите е с какви простотии и хора се срещате денонощно само за да изкарате още малко пари - добре че не съм във вашите среди!!! След 10-20 години какво ще правите? Пари, пари, скука, скука. Баси скапаната ценностна система!
      Торбалане, защо такива крайни обобщения? Прости ми, моля те, ако съм те засегнал.

Коментар

• .

добре, и къде да я видм таз Венера Нешева

Коментар

• Първоначално изпратено от Куроператор
          Даш,

естествено че го знам Majingos. Много яко прекарах там по празниците.
          Aбе нещо не ми личат на Majingos тия снимки, ама нейсе. Между другото, вчера се запознах с една "брокерка" от JPM в Лондон, която беше невероятна. Ако имах снимка, бих я отличил тука, но нямам.

Коментар

• Ха-ха, вярно има статийка във в. Капитал, но не споменават всички участнички в конкурса ))! Е значи темата наистина е добра, дано се престрашат и самите брокерки, и по-смело да започнат да участват със снимков материал )). Пък да започне да тече дискусия и за успехите на постнатите красавици!!!

в. Капитал брой 2 14-20 януари 2006 г.

Посетителите във финансово информационния сайт Investor.bg решиха малко да разнообразят времето, прекарано в следене на борсови котировки и анализа, с темата "Най-красива брокерка". Тя беше открита от участник с никнейм "eser" и бързо се утвърди, като една от най-обсъжданите във форума на сайта, като само за три дни събра около 70 постинга. Първоначално в темата имаше само имена, но в последствие се появиха и снимки, за които форумците твърдят, че са на брокерки в известни инвестиционни банки по света. До редакционното приключване на броя не бяха качени снимки на български брокерки, но с думи бяха отличени ВЕНЕРА НЕШЕВА от "Елана" и МАРИЯ СИВКОВА от "Статус инвест".

Коментар

• Даш, Курoператор и зайо - като ви слушам какъв безсмислен живот водите е с какви простотии и хора се срещате денонощно само за да изкарате още малко пари - добре че не съм във вашите среди!!! След 10-20 години какво ще правите? Пари, пари, скука, скука. Баси скапаната ценностна система!

Коментар

• Даш,

естествено че го знам Majingos. Много яко прекарах там по празниците.

Enjoy :-)

Инвеститорска среща в Majingos

На работа (с "костумчето" ми на АдиДас и сек/с/ретарка)

Теле в железница (в Majingos). Как да отслабнем при толко манджа?

Коментар

• Джафкате си се вие, но въпреки всичко тази тема от форума е намерила място в последния брой на КАПИТАЛ.

Четете на последна страница.
                  :-)

Коментар

• Май си прав.

Ей я "Катето от Пинакъл Файненшъл"

Коментар

• Грънци различни мадами, ако се поразровите във разни филмографии и албуми на Бриджет Мойнахан, ще понамерите и тази дето я нарекохте "Катето" по долу.

Коментар

• Става въпрос за различни мадами

Коментар

• за eser и останалите фенове на "Катето".

Тя не е на 35, а на 32 и малко. И се подвизава под партизанското име Бриджет Мойнахан.
                          А както Дневник откриха, май и главният прокурор и е фен, та на книгата си е сложил снимка с нея

http://www.dnevnik.bg/show/Default.asp?storyid=180640

Коментар

• Мисля че идеята на "DIDO-" е едно добро решение да приключим тема успешно.

ПП
                            Към "Patron" нищо не те спира, пък може да гласувам за третата позиция за твоята жена.
                            Към "SOFIX" ти от личен опит ли го казваш?

Моето класиране е:
                            1. Катерина /Мадамата е перфектна. Има някакво первезно и различно излъчване и още милион неща у нея. Щасливец е мъжът който я "притежава"/
                            2. Венера Нешева от "Елана"
                            3. ..................... /чакам кой ще предложи повече мангизи и тогава ще гласувам/

Коментар

Даш,

благодаря за съвета, но не мога да спя повече от 7 часа на ден. Почва да ме боли главата :-)
                              Сега не ми е да си търся друга работа. Искам да взема бонус, но и да ме повишат в Associate и от февруари да превърна живота на аналистите в ад.
                              А трябва да ти кажа, че сега се радвам на повече женска компания (и по-качествена) отколкото в университета или в гимназия. В даскало даже някой път ти се налага да дружиш с някакви скучубри, каквито сега можеш да пъдиш още като си отворят устата да си кажат името.
                              И при това даже нямам и кола, а само @$%&* карта за градския транспорт.

Тия жени дето се въртят по баровете в Канари Уорф по-добре да не ги срещаш. Повечето са като от някакъв филм на ужасите от 80-те години.
                              Успех! И имай милост към аналистите де...
                              То кола не ти трябва...само такси за връщането от бар-а. по-възможносто от големите таксита..
                              Ей затова си правиш бакалавърската степен в бг, размазваш се от простотия и после отиваш да те дупят, в твоя случай в Лондон.

Коментар

Сега не ми е да си търся друга работа. Искам да взема бонус, но и да ме повишат в Associate и от февруари да превърна живота на аналистите в ад.
                                Не се и съмнявам, че си способен. Жална им майка на децата.

Първоначално изпратено от Куроператор
                                В даскало даже някой път ти се налага да дружиш с някакви скучубри, каквито сега можеш да пъдиш още като си отворят устата да си кажат името.
                                Абе не знам какво животно е скучубърът, но явно си учил в някой университет със строго инженерно-техническа насоченост.

Първоначално изпратено от Куроператор
                                Тия жени дето се въртят по баровете в Канари Уорф по-добре да не ги срещаш. Повечето са като от някакъв филм на ужасите от 80-те години.
                                Ааа, аз съм срещал много приятни и дружелюбни девойки там. А да те светна (ама ти трябва да го знаеш), имаше от другата страна на дока, на South Quay един "бар", Маjingos мисля се казваше, пробвай там. Там са най-дружелюбни.

Коментар

Working...
                                X