IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-красива брокерка...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Даш,

благодаря за съвета, но не мога да спя повече от 7 часа на ден. Почва да ме боли главата :-)
    Сега не ми е да си търся друга работа. Искам да взема бонус, но и да ме повишат в Associate и от февруари да превърна живота на аналистите в ад.
    А трябва да ти кажа, че сега се радвам на повече женска компания (и по-качествена) отколкото в университета или в гимназия. В даскало даже някой път ти се налага да дружиш с някакви скучубри, каквито сега можеш да пъдиш още като си отворят устата да си кажат името.
    И при това даже нямам и кола, а само @$%&* карта за градския транспорт.

Тия жени дето се въртят по баровете в Канари Уорф по-добре да не ги срещаш. Повечето са като от някакъв филм на ужасите от 80-те години.
    __________________________________________________ __
    Куроператор - специален представител на Син С

Коментар

• Абе и ти си прав. Изключения винаги има. Аз само искам да светна младежа на кой етаж да търси готините мадами.

Първоначално изпратено от Zaio
      Даш, абе намира се и в М&А дървен материал от моя скромен опит. Верно са недо.....което не е зле де. тази енергия ще да избие при добри обстоятелства. особено съм впечатлен от една аналистка в Голдман...половината викториа сикретс моделки пасти да ядат просто. А и МД-то на групата й не е за изхвърляне макар и поузряла...за съжаление нямам снимки....
      Но верно е сигурно че процента на точиларки в салес ще да е по-голям. все пак трябва салес да се правят

Коментар

• Първоначално изпратено от Dash Riprock
        А трябва да се запознаеш. M&A си е трета глуха откъм мадами. Там са едни overworked, недоспали, недо..., по цял ден и нощ пред компютъра, много зле. В М&А само някоя готина секретарка можеш да видиш. В sales е друга работа, там на компютъра най-много да си проверят e-mail-a и да си уредят час за фризьор.
        Даш, абе намира се и в М&А дървен материал от моя скромен опит. Верно са недо.....което не е зле де. тази енергия ще да избие при добри обстоятелства. особено съм впечатлен от една аналистка в Голдман...половината викториа сикретс моделки пасти да ядат просто. А и МД-то на групата й не е за изхвърляне макар и поузряла...за съжаление нямам снимки....
        Но верно е сигурно че процента на точиларки в салес ще да е по-голям. все пак трябва салес да се правят

Коментар

• Ясно ми е това - гадният Spitzer е виновен. За един ден влоши сексуалния живот на хиляди аналисти в М&А.

Бил съм и в М&А, и в trading. В М&А има 10 пъти повече politics and backstabbing. При трейдърите политиката се отнася само за това как ще се разделят парите накрая на годината. В banking всичко е политика - много е кофти. Вземай бонуса и бягай да си намериш нормална работа. Така няма да седиш в 11 часа вечерта на работа, както сега, а ще си излизаш в 6 и барем може да се запознаеш със готините мадами в кръчмите около Канари Уорф, защото вече са си тръгнали.

Коментар

• Странни съвети даваш сега точно като ще раздават бонуси за годината. За контакт с equities изхвърчаш като мръсно пиле.
            От моя телефон даже са ми изключени техните номера и не мога да им звънна. Даже и картата ми не работи на трейдинг флора.
            Sales и trading са доста агресивни сектори и предполагам има много забиване на ножове в гърба. Хубавите жени в такава среда не могат да виреят. Те бачкат някъде на лесно (обикновенно Човешки ресурси), но обичат да се возят във Ферарито на трейдъра, който днес е прегазил 5 младши трейдъра, за да взема сделката и е счупил телефона си в главата на стажанта, който днес са му пратили.

Коментар

• А трябва да се запознаеш. M&A си е трета глуха откъм мадами. Там са едни overworked, недоспали, недо..., по цял ден и нощ пред компютъра, много зле. В М&А само някоя готина секретарка можеш да видиш. В sales е друга работа, там на компютъра най-много да си проверят e-mail-a и да си уредят час за фризьор.

Първоначално изпратено от Куроператор
              Chinese Wall, бате. Не познавам никой от equity sales и въобще от капиталови пазари, но както виждаш "матрял" има и в трета глуха.

Не разбрах точно M&A ли е трета глуха или трeторазрядните Мерил и CSFB.
              Нали знаеш, че всеки един трябва да почне като аналист.

Коментар

• Chinese Wall, бате. Не познавам никой от equity sales и въобще от капиталови пазари, но както виждаш "матрял" има и в трета глуха.

Не разбрах точно M&A ли е трета глуха или трeторазрядните Мерил и CSFB.
                Нали знаеш, че всеки един трябва да почне като аналист.

Коментар

• Първоначално изпратено от Куроператор
                  На двете женки (Jennifer и Christina) снимките са от личният ми архив и са от мой рожден ден.
                  Че те пък какви брокерки са тия? Пробутваш някакви издухани analysts от трета глуха в corporate finance. Я дай мадамите от equity sales насам, там има много повече талант.

А ако става въпрос за брокерки в точния смисъл на думата, за такива се броят само мадамите в private wealth или в разните IDB-та, като ICAP, Cantor Fitzgerald или Tullet's. И там има много талант.

Коментар

• Kateto napravi mnogo po-dobra kariera v Hollywood. Mene lichno me izkefi vav Fermara i Az robotat

Коментар

• То ако става въпрос за брокери, Катето не е. Pinnacle се занимават с mortgages, а и дори и на страницата им не дават да имат клон в Лондон.

На двете женки (Jennifer и Christina) снимките са от личният ми архив и са от мой рожден ден.

Коментар

• 1. Ваня Борисова
                        2. Всички останали, които Вие определите

Коментар

• Забравих.Изглежда сериозна.А пък е хубава.Интересно!!!

Коментар

• Добре.Катерина-Отличен(6)

Коментар

• С тия снимки май ще ви излезнат мазоли на дясната ръка

Коментар

• Temata mnogo se razvodni.Vseki darpa nanqkade,to taka vseki da dade snimka na negovata lubima jena i vsi4ki 6te sa dovolni.
                                Nai-dobre e da si opredelim primerno 10 momi4eta(Balgarki),i s glasuvane da stane izbiraneto na "Mis Broker" na....
                                kakvo 6te kajete?
                                Всичко е възможно,само желание да има!
                                Делян Костов ;-)

Коментар

Working...
                                X