Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
А какво искат женитеLast edited by Selena; 13.05.2020, 10:41.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеДа бе, деградация... Тия са аматьори. Родните трактористи - Митьо Пищова и Папа Жан, водят с няколко обиколки.http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
виновни са лесните пари.
Вземеш кредит, правиш се на бизнесмен и почваш околосветско пътешествие с различна златотърсачка.
Влезеш в неква държавна далавера с евросредства и околосветско.
Продаваш бело, курви и пак околосветско ..
Много обичаме да сме граждани на света . Да не забравим селфи, мелфи че да цъкат с език "балъците" на нивата/струга
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениебати и бруталната деградация
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Мдаа.И аз съм на мнение,че мъжете са виновни до голяма степен за това жените да им се качват на главите.Наскоро гледах в Ютюб предаване за един руснак,който имал 4 жени и 13 деца от тях.Всичките живеят в едно жилище като само мъжът има самостоятелна стая и всяка вечер си викал една от жените при него.И то изобщо не са грозни,работят две от тях,а другите са в майчинство и гледат всички деца.Даже едната беше лекар.Оня не работи/уж имал бизнес,ама се оказа фиктивен/,издържат се с помощите за деца и със заплатите на работещите жени,които той прибирал.Само той пазарува,даже той им избира и дрехите.Даже имаше и още кандидатки да му станат част от харема и в предаването представиха такива.Също добре изглеждащи.
Това си е направо робство,ама тях си ги кефи и даже още му се натискат.
И другата крайност-като усетят,че някой е мека Мария и правят нещата,които ти описа.
Аз затова се и учудих какъв ще е тоя мъж,който вместо да направи дете на жена си или гаджето,ще опложда замразена яйцеклетка,когато и дойде кефа.Наистина някои семейства прибягват и до ин витро,но това е в случай,че жената има проблеми със зачеването,което е доста различно.
http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от representjah
Как какви - наричат се льоьовци, но ще използвам по-точната дума. Тя идва точно от устата на мацките, на които току що съм напълнил устата, и веднага след това започват разговор по Скайп с "балъка". Поне три са изричали точно тази дума - балък, това е човека който плаща наема, купува дрешки, поддържа прически, играят си на гаджета, планират семейство и т.н. Кой мислиш че плаща за тия процедури за оплождане? Те да на се без пари. Колко 40+ годишни жени познаваш с по 50К евро спестени за зачеване? Съхранението на ген.материал е около 500 евро годишно, поне за семенната течност. За яйцеклетка и идея си нямам.
И най-лошото е, че жените не са виновни за това - мъжете са. Всеки мъж си носи отговорността за жената, тя се държи така както ѝ позволиш. Точно както кучетата - то си е куче, не е виновно че е ровило в кофата за боклук, ти си виновен че не си изхвърлил кофата или че си забравил да затвориш шкафа. Погледни само оная дето профуква детския влог в темата за дей-трйдинг, виновна ли е тя. Като си няма мъж който да ѝ напляска дупето (буквално), няма да спре да се занимава с глупости.
Но пак ще кажа, благословени да са тези жени, с нетърпени чакам дъщерите им да навършат 18 години.
Това си е направо робство,ама тях си ги кефи и даже още му се натискат.
И другата крайност-като усетят,че някой е мека Мария и правят нещата,които ти описа.
Аз затова се и учудих какъв ще е тоя мъж,който вместо да направи дете на жена си или гаджето,ще опложда замразена яйцеклетка,когато и дойде кефа.Наистина някои семейства прибягват и до ин витро,но това е в случай,че жената има проблеми със зачеването,което е доста различно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Тъни мъни извинявай ама какво очакваш от чекиджии теоретици
Щото, на мен нищо не ми пречи техните теории, да ги приложа на практика.
Наздраве, Пешо!Last edited by tnm; 12.05.2020, 22:35.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Трудно е да се каже ... Слабохарактерните дами искат на първо място да бъдат глезени и обгрижвани, тези със силен характер - свобода на действията и подкрепа в начинанията си. Общо взето - уравнение с две известни /жената е или болна или недоволна/ и много неизвестни.
Наздраве!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
А какво искат жените
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМладежи, така като чета по диагонал коментарите у темата, все ми се струва, че ударението пада връз това, какво искат мъжете. Няма лошо - и от това полза има. Ко не ма толку мързеше, можеше и записки да почна да си водя
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМладежи, така като чета по диагонал коментарите у темата, все ми се струва, че ударението пада връз това, какво искат мъжете. Няма лошо - и от това полза има. Ко не ма толку мързеше, можеше и записки да почна да си водя
Наздраве!
Коментар
-
Младежи, така като чета по диагонал коментарите у темата, все ми се струва, че ударението пада връз това, какво искат мъжете. Няма лошо - и от това полза има. Ко не ма толку мързеше, можеше и записки да почна да си водя
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Според мен, Миро не ни лъже. Просто такъв му е стила. Човекът е мъжкар и уважавам мнението му за българската действителност, за това, че не искат да раждат и че има много неща сбъркани.
И разказът му за Интернет мадамите е напълно верен - повечето гледат да те използват да ги черпиш, а не винаги пускат.
И ми се струва, че е правилно, мъжът да гледа мръснишки и да си иска......по пиано баровете или други барове.
Поздрави,
- 1 like
Коментар
Коментар