If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Магда е умалително точно от Смарагда, но ти знаеш. Навремето са кръщавали така момичетата със зелени очи. Детето е получавало името си около годинката, а тогава цветът на очите е бил известен. Последните 100-тина години нямаме такова име в родата, макар доста от дамите да са били зеленооки.
Наздраве, Lelq!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Скъпа ми колкото сичкия песък Тянке, теб що са те тогава кръстили Тянка, а? Ииии, забравих, че аз съм ти кръстника. Наздраве, Дрънкръщелнице!
П. п. И да слушкаш кръстника си.
Мчи, то и това име май с гръцки произход, Мрънкало. Съвсем точно си ми го лепнал, що от превод означавало "тази, която определя правилата"
Наздраве, кръстник!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
С хубавица като кукла, взел смолистата й букла,
поседи със чувство ново – пак, и пак, и пак отново!
Поезията е персийска, щото и името Даша е с такъв произход
Наздраве!
П.П. У мойта рода жените основно с гръцки имена ги наричали. Най-любимото ми е Магда, ама вече не се ползва
Скъпа ми колкото сичкия песък Тянке, теб що са те тогава кръстили Тянка, а? Ииии, забравих, че аз съм ти кръстника. Наздраве, Дрънкръщелнице!
П. п. И да слушкаш кръстника си.
Какъв трактор караш, колега? Това да не би да е някаква метафора?
Сравнение с диференциал съм чувал, но пък чак трактор? Много е маниашко!
Хубав ден!
Нито съм тракторист, нито съм бай Стамен ... що тракторист ли ? Ами преди 12 год, когото се регистрирах след една кошмарна вакханалия и пиянска нощ, бях се озовал да спя под един трактор между гумите му, паркиран в един двор, не помня как е станало това и как съм се озовал там. Беше безумна оргия с леки момичета и нашта банда юнаци, имахме няколко каси с вино и водка, за мезе един леген пълен с кюфтета и 3 заека на фурна, единия от аверите беше ловец. Почнахме от сутринта в една къща в някакво село. По спомен бях изпил 2 шишета с вино, няколко водки и няколко смъртоносни коктейла Кремълски полковник, не помня вече точно колко ... Та като се регистрирах след няколко дена реших, че това ще ми е ника - тракториста, а бай Стамен се оказа собственика на трактора, та така ...
ДАниЕЛА ...
Идвам
Имам афинитет към мимитата(сега на миеко им викат МЕМЕта) - мария, мирослава, мариела, мариета, майя (от мария ама понеже имали в рода човек дето не можел да казва Р и затова без него)
Фен съм и на руските - даша, лена, лада. опс щях да забравя руската мария - маша.
За разнообразие и други незнайни героини. Да ме прощават но не мога да помня толкова
Е, на Даша няма как да не си фен. Стига да не е много грозна.
Първоначално изпратено от бай Стамен ТрактористаРазгледай мнение
Заглавието на темата е редактирано от уважаемите модератори след моя молба. Повече няма да стават недоразумения с думата "Жени"
Спорен и безавариен ден на всички
Какъв трактор караш, колега? Това да не би да е някаква метафора?
Сравнение с диференциал съм чувал, но пък чак трактор? Много е маниашко!
Заглавието на темата е редактирано от уважаемите модератори след моя молба. Повече няма да стават недоразумения с думата "Жени"
Добре де, тогава ще речем така: Жените ти искат парите. А опровергай ме, ако можеш.
Песен на песните, от Соломона, гл.7, стихове: 1,2,3,4,7,8: "Твоите закръглени бедра са подобни на огърлица; плътта ти е като обла чаша; коремът ти е като житен купен, ограден с кринове; двете ти гърди са като две сърнета близначета; шията ти е като стълб от слонова кост; това твое тяло прилича на палма, и гърдите ти на гроздове; рекох: “Ще се възкача на палмата, ще хвана клончетата й.”
Някак недовършено остава... Нищо не е писал за това, каква ще е съдбата на сърнетата-близначета..., т.е. - на "гроздовете"? ))
Песен на песните, от Соломона, гл.7, стихове: 1,2,3,4,7,8: "Твоите закръглени бедра са подобни на огърлица; плътта ти е като обла чаша; коремът ти е като житен купен, ограден с кринове; двете ти гърди са като две сърнета близначета; шията ти е като стълб от слонова кост; това твое тяло прилича на палма, и гърдите ти на гроздове; рекох: “Ще се възкача на палмата, ще хвана клончетата й.”
Интересно !
В името ми има и съгласие и покана
Какво ли би ми обяснил героят ?
ДАниЕЛА ...
Идвам
Имам афинитет към мимитата(сега на миеко им викат МЕМЕта) - мария, мирослава, мариела, мариета, майя (от мария ама понеже имали в рода човек дето не можел да казва Р и затова без него)
Фен съм и на руските - даша, лена, лада. опс щях да забравя руската мария - маша.
За разнообразие и други незнайни героини. Да ме прощават но не мога да помня толкова
Коментар