Първоначално изпратено от Жорж Санд
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
По - важното в случая е да знаеш , че драконът разполага с огънче и макар и да е просто голяма змия е от по-силният пол. Ламята , макар и триглава , не е огнедишаща и е от по-красивия пол . Тоест -женска . Та отегчената принцеса , едва ли ще и иска огънче. Ма не е и невъзможно .Зависи на кой бряг е .
Готин ден на всички , вълнуващи се от порцелана на тракториста и жените
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
На сцената: прагматичната принцеса-войн, дами и господа!
Важно е да знаеш към коя глава на дракона да се обърнеш (за огънче)...
При Триглавата ламя е трудно! Трите глави едновременно ти подават огънчето...
Готин ден на всички , вълнуващи се от порцелана на тракториста и жените
Коментар
-
Първоначално изпратено от representjah
Ще ти го напиша по-бавно този път. Не наричай жените 35+ млади агънца. Не са нито млади, нито агънца. Отнася се за всички жени по тази планета. Стари кожи/чанти/джанти/ - съгласен съм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от representjah
Много съм любопитен, където точно видя млади агънца? В темата/форума пишат само жени 35+, които са доооооооооооста далече от младост.
Все едно сравняваш прясната набъбнала синя слива на дървото, с онази дето я продават в магазина в кутийки - изсушена и изсъхнала.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеОхоо и Жорс Санд се появи..Сега чакаме сестрите Бронте..Бай Стамене ти си на ход..
Моноспектакъл на бай Стамен, уан-шоу-мен
- 2 Харесвания
Коментар
-
Това казвам и аз - изразът: "младо агънце на калъп" - не е характерен за една дама, дори тя да е от ранга на великата в областта на сетивността чувствата Жорж Санд!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Жорж Санд Разгледай мнение
Увличала се е от скромни, почтени, неосквернени и културни представители от мъжки пол, по възможност велики композитори, хахах но какво ви допринася това за темата - нищо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Жорж Санд Разгледай мнение
Увличала се е от скромни, почтени, неосквернени и културни представители от мъжки пол, по възможност велики композитори, хахах но какво ви допринася това за темата - нищо
Коментар
-
Вие, уважаема Жорж Санд - освен, че сте с много фриволен език, ми наподобввате дама, която ползва мъжки жаргон...
Писателката Жорж Санд - според мен - не се е увличала от млади агънца от женски пол!
Коментар
-
Вие, уважаема Жорж Санд - освен, че сте с много фриволен език, ми наподобввате дама, която ползва мъжки жаргон...
Писателката Жорж Санд - според мен - не се е увличала от млади агънца от женски пол!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Жорж Санд Разгледай мнениеКакво е един ретро дърт порцелан, срещу младо агънце на калъп ха ха
Коментар
Коментар