Първоначално изпратено от Orthodox
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Най-обичам да водя преговори и да сключвам договори с мъже, притежаващи твоят начин на мислене. Преживявам обличането на рокля и обуването на обувки с висок ток, които подчертават на репрудоктивните ми способностии карат господата да забравят, че имам две висши образования, едно тесте със сертификати и лицензи, както и богат професионален опит. Логиката, лоялността, разумът и разни други неща от мъжкия свят отиват в небитието.
А после четат договорите и споразуменията, които те сами са подписали и ми питат откъде се взеха тези клаузи. Обаче, когато по време на преговори се чудиш дали номера на сутиена е В или С, каква е дължината на бедрото или обиколката на глезена на срещу стоящия преговарящ, рискът да сключиш неизгоден договор и твърде голям
Не ви е лесно и на вас с нас, уважаеми господа.
Наздраве!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
А пък аз си представям Репрезентативния като корав мъжага, на 40г, с BMW, който се интересува да е добре и често сексуално задоволен.
Със собствено жилище, подредено по мъжки и през свободното време катери планините и понякога пие с мъже и обикаля провинцията или блъска във фитнеса,
каква е тая педалска тема.
още малко и ще му го боднеш
през монитора.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Те понякога тези с този вид се превръщат в серийни убийци на жени, нещо като Jack the ripper
иначе стават счетоводители.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от representjah
И идея си нямам защо господ е създал каквото и да било. Но от мен да знаеш - господ и еволюция не могат да същестуват в едно изречение. Лични си че ти куцат познанията по биология, червея не се къса на две и не се дели, това да не ти е едноклетъчно, червеите правят секс, можеш ли да си представиш!
Не, баща ми не е изгонил майка ми, но тя от своя страна нито за момент не е спряла да изпълнява задълженията си на жена - да бъде домакиня, да чисти, готви, да се грижи за него когато е болен и т.н. Но все пак и тя е жена като всички останали нищо по различно - манипулациите са ѝ прозрачни. Виж, въпроса дали баща ми е щастлив е съвсем друг, и отговорът е НЕ, не е. Как да е щастлив мъж, който не е сексуално задоволен?
И затова пиша тук в темата, за секса се говори като нещо "свято" с някакви недоблъвки, все едно е нещо мръсно, гадно, тайно и изкючително ценно. Ами не е, чукането е най-обикновена физическа нужда - точно както яденето, пиенето и всичко останало. 90% от пишещите дори не смеят да напишат думата секс, чукане, ебане, цици, путка или каквото и да било без да изпитат неудобство...... защото "не е правилно". А целият свят се върти около Вагината, не виждам причина защо мъжете го отричат. Няма нищо лошои в това да имаш желание, да имаш нагон, да изпитваш възбуда от една жена. Нищо! Лошото е когато го криеш, когато го отричаш че не може да е така, че не е правилно. Да, мисленето ми е като на първобитен човек, искам да съм сит, наспан, да прасна някоя момичка и да си почивам на спокойствие. Искам да съм щастлив, представяш ли си?
Last edited by Evgo; 01.10.2020, 17:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
+, но пък и Автоиронията за нашия личностен тип съвсем не ни е чужда.(и аз съм "медиатор" но преводът на думата наистина не е много точен. Ендер го даде по-точно като "романтик". Поне за мене си, потвърждавам, че е бил прав)
Наздраве!
П.П. Ако си се обидил, ела да ти викна едно питие у Кръчмата.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Как защо, за да не се разбере/осъзнае факта, че жената не струва нищо извън репродуктивните ѝ способности. Тя с това е ценна и винаги е била. Вярност, лоялност, разум, логика, приятелство, защита, саможертва (жената - само за детето) това са все неща от мъжкия свят и присъщи на мъжете. И затова толкова подскачат когато чуят подбни думи.... защото знаят че са истина, знаят че са full of shit.
И колкото по-възрастна е жената, толкова по-силно ще крещи в защита на тази заблуда, защото Природата вече ѝ е отнела тази способност. А осъзнаят ли го мъжете, тя остава на улицата отритната от обществото осъдена на гладна смърт.и карат господата да забравят, че имам две висши образования, едно тесте със сертификати и лицензи, както и богат професионален опит. Логиката, лоялността, разумът и разни други неща от мъжкия свят отиват в небитието.
А после четат договорите и споразуменията, които те сами са подписали и ми питат откъде се взеха тези клаузи. Обаче, когато по време на преговори се чудиш дали номера на сутиена е В или С, каква е дължината на бедрото или обиколката на глезена на срещу стоящия преговарящ, рискът да сключиш неизгоден договор и твърде голям
Не ви е лесно и на вас с нас, уважаеми господа.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
а аз си го представям дребен, плешив и с очила.
Обикновено тези , които вдигат най-много пара, избиват комплекс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
а аз си го представям дребен, плешив и с очила.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
А пък аз си представям Репрезентативния като корав мъжага, на 40г, с BMW, който се интересува да е добре и често сексуално задоволен.
Със собствено жилище, подредено по мъжки и през свободното време катери планините и понякога пие с мъже и обикаля провинцията или блъска във фитнеса,препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от манимемене Разгледай мнение
Господ (разбирай природата) е създал(а) живите същества с все по-усложнени взаимоотношения напред в еволюцията - едноклетъчното се дели на две и дава живот на две нови, червеят се къса и той дава два нови червея, при бозайницте е най-сложно, а човека със своя разум е на върха. С твоето мислене си с 50000 год. назад, при първобитния човек, ако не и по-назад, при скакалеца, който по нагон се качва на женската, опложда я, и с това приключват отношенията му с нея.
За втория болд - осъдил ли е баща ти майка ти на гладна смърт след като е разбрал, че Природата вече ѝ е отнела тази способност (репродуктивната), и ако да, ти как си се почувствал?
Иванчо и баща му решили да изгонят майка му. За какво им е тя - Иванчо вече не бозае, на баща му вече не му става...
Със собствено жилище, подредено по мъжки и през свободното време катери планините и понякога пие с мъже и обикаля провинцията или блъска във фитнеса,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Ми неточен е прякора. За "медиТатор" по бих могъл да кандисам
В руската терминология, типчетата са кръстени на характерни личности. На твоето му викат "Есенин".
"И ничто души не потревожит,
И ничто ее не бросит в дрожь,—
Кто любил, уж тот любить не может,
Кто сгорел, того не подожжешь."Открил си цяла вселена с тях, да ти върви на много още изследвания и открития. Тъй де, арно поле за нещотърсачите.
Баща ми ме запозна някога с Есенин, той го харесваше, въпреки че не беше от мойто "типче", защото поне беше екстроверт и имаше дарбата да работи с хораМоже би от колонката на твоя тип
Казваше ми още, че младите руснаци ( родени след 44та , по негово време) определено харесвали Есенин. Ако наблюденията му са били обективни, Може да има връзка с типчето на нациятаLast edited by precakanoto; 01.10.2020, 14:57.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Как защо, за да не се разбере/осъзнае факта, че жената не струва нищо извън репродуктивните ѝ способности. Тя с това е ценна и винаги е била. Вярност, лоялност, разум, логика, приятелство, защита, саможертва (жената - само за детето) това са все неща от мъжкия свят и присъщи на мъжете. И затова толкова подскачат когато чуят подбни думи.... защото знаят че са истина, знаят че са full of shit.
И колкото по-възрастна е жената, толкова по-силно ще крещи в защита на тази заблуда, защото Природата вече ѝ е отнела тази способност. А осъзнаят ли го мъжете, тя остава на улицата отритната от обществото осъдена на гладна смърт.
За втория болд - осъдил ли е баща ти майка ти на гладна смърт след като е разбрал, че Природата вече ѝ е отнела тази способност (репродуктивната), и ако да, ти как си се почувствал?
Иванчо и баща му решили да изгонят майка му. За какво им е тя - Иванчо вече не бозае, на баща му вече не му става...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
+, но пък и Автоиронията за нашия личностен тип съвсем не ни е чужда.(и аз съм "медиатор" но преводът на думата наистина не е много точен. Ендер го даде по-точно като "романтик". Поне за мене си, потвърждавам, че е бил прав)
В руската терминология, типчетата са кръстени на характерни личности. На твоето му викат "Есенин".
"И ничто души не потревожит,
И ничто ее не бросит в дрожь,—
Кто любил, уж тот любить не может,
Кто сгорел, того не подожжешь."
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Яко! А темата може да се прекръсти на инвесторзапознанства с подраздели " инвеститор във физ. злато търси себеподобна" ; "ЛГБТ инвеститори" и прочее рубрики
Не виждам нещо лошо в поднесената от мен благодарност.Друга възможност не съществува.
Ако съм те изпреварил с поканата ми към дамата - може да пуснеш списък в темата, при което да заемеш челното място...
,.....................
Извън горното, не разбирам какво общо имат ЛГБТ ?
Зная, че пред публиката нещата винаги се опорочават, но признавам, че с това наистина ме изненада!
Мисля, че може да отвориш отделна тема, ако имаш интерес, но в тая тема нещата трябва да са традиционните!
Коментар
Коментар