Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Евго, за теб - старо и ново възпитание се дефинират с броя на половите актове, които стават възможни по някакви причини през живота ни...
Доста грешиш, ако смяташ, че в миналото - масово са имали по една-единствена полова връзка и това - само с един полов партньор!
Напротив - и в поколението на твоят баща, както и в поколението на твоят дядо, но и преди тях - винаги е имало хора, които са имали по много полови контакти!
Нещото, което ти боготвориш и смяташ, че е характерно САМО и ЕДИНСТВЕНО за съвременния свят - винаги е съществувало: сексът, без любов! В това са били включени представители на двата пола, разбира се...
.............
Мога да ти разкажа - накратко случай, с който да се посмеем... Чувам го често (напоследък) от моята майка...(тя си говори, а аз - какво да правя - слушам я...)...
Та, майка ми, в ония години е била на 16... Живеела с квартирантка... Работят заедно, в различни смени... Един ден майка ми пита наемодателката си - "къде е юрганчето на съквартирантката й?" Оная, като жена С ОПИТ - й отвръща, че въпросното момиче "сигурно е пристанало (омъжило се е) на някого"... (логично е, щом е взела и своето юрганче, нали!)...
След 3 дни (секс) момичето се върнало (разбира се, с въпросното си юрганче!)...
Няколко пъти й се случвало да "пристане" на нов "годеник"... После се омъжила за много добро (и кротко момче), живели дълго и щастливо, имали си и двете деца..., които - очевидно вече са баба и дядо в свои семейства... (и повече никой не научил историята за юрганчето, което е сменило няколко легла, за да се установи при истинският мъж в живота на една сериозна дама!)

.............,
Какво ти казвам, Евго? Трябва да си сигурен, че никой не открива колелото, а най-малко - това пък си ти, с твоите изисквания! Никоя дама няма да те чака със своето юрганче в ЕДНО-ЕДИНСТВЕНО легълце (своето!)
Все пак, никой не ти пречи да вярваш в онова, което желаеш (има Я и тя те чака!)... , но, за да бъдем реалисти - и колелото, както и топлата вода - са открити мноооого, преди ние да сме били бледо пламъче в очите на нашите родители! (да цитирам думи на уважаваната Дъри)....

Коментар