IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Да, няма (защото съм малко със старотовъзпитание, което ми създава проблеми в съвременния свят).

Но тя няма да ми каже какви ги е вършила преди мен. Те се изкарват "почти девствени". Ти си ми втория.

Евго, за теб - старо и ново възпитание се дефинират с броя на половите актове, които стават възможни по някакви причини през живота ни...

Доста грешиш, ако смяташ, че в миналото - масово са имали по една-единствена полова връзка и това - само с един полов партньор!

Напротив - и в поколението на твоят баща, както и в поколението на твоят дядо, но и преди тях - винаги е имало хора, които са имали по много полови контакти!

Нещото, което ти боготвориш и смяташ, че е характерно САМО и ЕДИНСТВЕНО за съвременния свят - винаги е съществувало: сексът, без любов! В това са били включени представители на двата пола, разбира се...

.............

Мога да ти разкажа - накратко случай, с който да се посмеем... Чувам го често (напоследък) от моята майка...(тя си говори, а аз - какво да правя - слушам я...)...

Та, майка ми, в ония години е била на 16... Живеела с квартирантка... Работят заедно, в различни смени... Един ден майка ми пита наемодателката си - "къде е юрганчето на съквартирантката й?" Оная, като жена С ОПИТ - й отвръща, че въпросното момиче "сигурно е пристанало (омъжило се е) на някого"... (логично е, щом е взела и своето юрганче, нали!)...

След 3 дни (секс) момичето се върнало (разбира се, с въпросното си юрганче!)...

Няколко пъти й се случвало да "пристане" на нов "годеник"... После се омъжила за много добро (и кротко момче), живели дълго и щастливо, имали си и двете деца..., които - очевидно вече са баба и дядо в свои семейства... (и повече никой не научил историята за юрганчето, което е сменило няколко легла, за да се установи при истинският мъж в живота на една сериозна дама!)

.............,

Какво ти казвам, Евго? Трябва да си сигурен, че никой не открива колелото, а най-малко - това пък си ти, с твоите изисквания! Никоя дама няма да те чака със своето юрганче в ЕДНО-ЕДИНСТВЕНО легълце (своето!)

Все пак, никой не ти пречи да вярваш в онова, което желаеш (има Я и тя те чака!)... , но, за да бъдем реалисти - и колелото, както и топлата вода - са открити мноооого, преди ние да сме били бледо пламъче в очите на нашите родители! (да цитирам думи на уважаваната Дъри)....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Мислиш, че тия дето държат бара, ще пуснат конкуренция на своя територия? Не виждам как ще стане. Пазарите на пороците са строго разпределени и там своеволия няма, или се наказват жестоко. Спомни си Остап Бендер и разпределението на СССР между децата на лейтенант Шмит
      Прав си пич абсолютно,, ся то безименния ги пише едни ... по принцип .... и ей така по инерция ....ама тва "по принцип" за много неща не важи в живота особено в ъндърграунда и крими средите. Ся има такива заведения дето можеш да си поръчаш дама само за компания и други и за консумация. Но в тия заведения е кофти щото могат да те видят много хора колкото и да е дискретно да е всичко и ти да се криеш все може да стане засечка. Ся да кажа,, навремето когато бях в покера много пъти аверите са използвали услугите на едни специални дами Ходили са много пъти и затова знам от първа ръка нещата,, има специални къщи и в центъра на на София и в покрайнините дет няма любопитни съсели и съседи да гледат и слухтят кой влиза и кой излиза, всичко е топ дискретно. Цени на мацките от 200 лева нагоре до нам си колко,, на час. Цените бяха такива преди 10 - 15 год ся може и да са скочили живота стана скъп Момичетата са специална подпорка,, просто перфектни и супер красиви, правят всичко, няма тва не правя тва не искам тва не мога.. Гадното там е че всичко ссе снима с тайни камери в стаята и се преглежда. Хем дамата да не си даде номера на клиента и после да има соло програми и самосиндикални изпълнения без да се отчита и от друга страна ти си записан на камерата и не се знае някой ден дали нема да извадят записа кат компромат срещу теб ако си интересен с нещо. Затуй и не съм ходил,, ама аверите бая често ги навестяваха особено ако са на яка пачка Всеки с подходящите връзки с подходящите хора може да се уреди. Щом имаш препоръката и гарантират че си с мангизи нямаш грижи,, ...е разни диви селяни нема как да влезат де то е ясно

сигурен съм че Репрезентативния знае за кво говоря щото на 99 % съм сигурен че е посещавал такива места
      Last edited by Асо Пика; 12.11.2020, 12:31.

Коментар

Никоя жена няма да ти каже какви ги е вършила преди теб. Както и ти няма да й кажеш какви си ги вършил.
        Твоето търсене ми прилича на търсене на автомобил втора употреба, макс двама предишни собственици, на малко и реални километри, с изрядна техническа документация и всичко да е правено във фирмен сервиз (с фактурите, ако може).
        хем да е добра в кухнята, хем като я яхнеш да те отнесе като вихър... :-))

Коментар

Никоя жена няма да ти каже какви ги е вършила преди теб. Както и ти няма да й кажеш какви си ги вършил.
          Твоето търсене ми прилича на търсене на автомобил втора употреба, на малко и реални километри, с изрядна техническа документация и всичко да е правено във фирмен сервиз.
          не е съвсем точно така - аз знам всички бивши на съпругата ми (на пръстите на едната ми ръка се броят), като с двама от тях почти съм стигал до бой (ето, не съм втори, но не съм и сто и втори). Тя знае повече неща за мен преди нея, но, разбира се, не знае нищо за след нея щот съм мъжка шовинистична свиня и т.н. Та има жени и жени, коли и коли...
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Твоето търсене ми прилича на търсене на автомобил втора употреба, на малко и реални километри, с изрядна техническа документация и всичко да е правено във фирмен сервиз.
            +1

Имам един познат (приятел), лекар на 35 г, спортува, с много хубава мускулатура, харизматичен,

Обаче харесва супер яки и тунинговани жени. Той е от провинцията и няма пари, следователно не може да намери жена по критериите си.

Казва, че не спи с жени (защото не може да намери), но това не му пречи. "Всеки може да опитоми мишка, трудно е да опитомиш тигрица", казва той.

Коментар

Да не е разцентрована предницата, да не е изчуквана задницата...
              И най-много с един собственик преди теб.

Коментар

Да, няма (защото съм малко със старотовъзпитание, което ми създава проблеми в съвременния свят).

Но тя няма да ми каже какви ги е вършила преди мен. Те се изкарват "почти девствени". Ти си ми втория.
                Твоето търсене ми прилича на търсене на автомобил втора употреба, макс двама предишни собственици, на малко и реални километри, с изрядна техническа документация и всичко да е правено във фирмен сервиз (с фактурите, ако може).
                Last edited by Kildirim_Bei; 12.11.2020, 11:38.
                Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

Чистичка и нормална, банкерка, ама ти няма да я вземеш, нали?

Коментар

Скъпо сте платили, а ти не си стрелял все пак,

Аз знам за друга банкерка от кол център, която от сайт за запознанства си намира клиенти и припечелва по някой лев, без да е публична и сама си действа. Един приятел беше ходил. Както и студентка, пак чрез сайт за запознанства си докарва по някой лев. И двете чисти жени, нормални, гледат да изкарат някой лев,

Но за да попаднеш на тях, трябва да висиш с месеци в сайта.
                    Чистичка и нормална, банкерка, ама ти няма да я вземеш, нали?

Коментар

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
                      Като стана дума за стриптизьорки, една действителна история. Значи, 13-14-та година случайно в някоя(не помня вече)фейсбук група взех участие като писах по разни теми. Едно момиче, реален профил, доста дейна в коментарите ми пусна покана за приятелство. Като месторабота беше дала Райфайзенбанк. Представи се за самотна майка и касиерка във въпросната банка. Много добре се изказваше като и правилно пишеше-виждаже се, че има някакво(поне средно) образование, но някъде три или четири месеца, след като и приех приятелството взе да качва снимки с едно момче, на вид доста различни и неподходящи един друг. Съответно изтри ме от приятели и така приключи уж всичко. Година по-късно, един познат от града, където и аз живея, му се роди момиченце, та тогава и сега живеят в София реши там да излезем няколко човека, за да отпразнуваме това негово събитие. Среща в пицария "Уго" на "Витошка", пихме по нещо и от там тръгнахме надолу към съда, по път да решим къде да ходим. Изведнъж близо до пешеходната пътека, до областната управа, влезна(той първо)в един бар(мисля, че "Фетиш" се казваше). Вътре бехме едни от първите клиенти. Сядаме на едно сепаре(цените няма кво да ги коментираме, мисля, че малкото шампанско беше 49лв.) викна няколко бутилки, няколко момичета с тях(бутилките шампанско, шоколади и всякакви други неща) и в един момент касиерката от Райфайзенбанк и тя идва. Аз я познах веднага, сигурен съм, че тя също. Седна до мен, почнахме да си говорим, дори и някакви лични неща, това докато се черпихме с на моя познат парите, докато него го разкарваха едни момичета там по някакви френски и не знам си кви стаички. Набързо, щото става много обяснително, "касиерката" ми каза, че не е редно така да си говори с мен, а трябва да й слагам поне по десет лева затова, че е до мен, щото е гледат. Тоя моя човек се раздели за час-час и нещо с няколко хиляди лева, като го спаси от по-голям харч това, че вътре ли, или на банкомата отвън, не можеше да се плаща или тегли с неговата карта -"Американ експрес". Аз се разделих с едни сто и петдесет лева, къде ги давах на "касиерката", при онова правило-всичко може да правиш само няма да бараш по гърдите
                      Скъпо сте платили, а ти не си стрелял все пак,

Аз знам за друга банкерка от кол център, която от сайт за запознанства си намира клиенти и припечелва по някой лев, без да е публична и сама си действа. Един приятел беше ходил. Както и студентка, пак чрез сайт за запознанства си докарва по някой лев. И двете чисти жени, нормални, гледат да изкарат някой лев,

Но за да попаднеш на тях, трябва да висиш с месеци в сайта.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Уфффф, чи кой ще им гледа очите.....
                        Нема да ги гледа само, ще ги пипа дали са твърди или дали му изпълват шепите.
                        Last edited by Todor Sabev; 12.11.2020, 11:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Нямаше да се досетя, че сводниците ги наричат вече приятели...

Иначе, "приятелската" връзка ще да е била много силна, ако тоя я посреща около 4 сутринта, защото би трябвало да "стане" поне час по-рано (около 3)..., ако изобщо е лягал, де...

Приятелството е над всичко, разбира се..., а сиренето е с пари!

Докато тя не се сети, че може да "работи" за себе си..., но това е различна тема, пълна с много условности...
                          Мислиш, че тия дето държат бара, ще пуснат конкуренция на своя територия? Не виждам как ще стане. Пазарите на пороците са строго разпределени и там своеволия няма, или се наказват жестоко. Спомни си Остап Бендер и разпределението на СССР между децата на лейтенант Шмит

Коментар

Че кво й пречи да е касиерка в Райфата и да си бачка втора работа? банките не работят по тъмните часове... Цанила се е през нощ да е там и да си изкара некой бакшиш, а дали да ходи по стаичките с клиентите си решава тя. Всяка нощ не може, щото тъмните кръгове около очите ще станат много очевидни за клиентите и колегите в банката.
                            Преди години и аз попаднах в един подобен случай, пак приятел черпеше. Същата история (и за десетолевките), само дето тая, дето ми се падна на мен ми разправя, че е студентка от провинцията и си изкарва някой лев. Каза ми, че била "без консумация" (сещаш се каква, от тия по стаичките). Приятелят й знаел за стриптийза, даже я чакаше след работа да я вземе. Беше около 4 през нощта.
                            Така че може да е било допълнителен доход, брат....

Нямаше да се досетя, че сводниците ги наричат вече приятели...

Иначе, "приятелската" връзка ще да е била много силна, ако тоя я посреща около 4 сутринта, защото би трябвало да "стане" поне час по-рано (около 3)..., ако изобщо е лягал, де...

Приятелството е над всичко, разбира се..., а сиренето е с пари!

Докато тя не се сети, че може да "работи" за себе си..., но това е различна тема, пълна с много условности...

Коментар

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
                              Като стана дума за стриптизьорки, една действителна история. ..... Изведнъж близо до пешеходната пътека, до областната управа, влезна(той първо)в един бар(мисля, че "Фетиш" се казваше). Вътре бехме едни от първите клиенти. Сядаме на едно сепаре(цените няма кво да ги коментираме, мисля, че малкото шампанско беше 49лв.) викна няколко бутилки, няколко момичета с тях(бутилките шампанско, шоколади и всякакви други неща) и в един момент касиерката от Райфайзенбанк и тя идва. Аз я познах веднага, сигурен съм, че тя също. Седна до мен, почнахме да си говорим, дори и някакви лични неща, това докато се черпихме с на моя познат парите, ......
                              Че кво й пречи да е касиерка в Райфата и да си бачка втора работа? банките не работят по тъмните часове... Цанила се е през нощ да е там и да си изкара некой бакшиш, а дали да ходи по стаичките с клиентите си решава тя. Всяка нощ не може, щото тъмните кръгове около очите ще станат много очевидни за клиентите и колегите в банката.
                              Преди години и аз попаднах в една подобна история, пак приятел черпеше. Същия сценарий (и за десетолевките), само дето тая, дето ми се падна на мен ми разправя, че е студентка от провинцията и си изкарва някой лев. Каза ми, че била "без консумация" (сещаш се каква, от тия по стаичките) и приятелят й знаел за стриптийза. Наистина я чакаше някакъв момък след работа да я вземе. Беше около 4 през нощта.
                              Така че може да е било допълнителен доход, ама де да те знае как ще го приемеш може да не си така широко скроен, като споменатият момък...
                              Last edited by Kildirim_Bei; 12.11.2020, 10:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Хмм, това е една голяма фантазия. Прочети Буковски - края на Factotum - доста красноречиво описание на средностатистическа стриптизьорка от периода. В момента, вероятно, са по-зле, или поне, по-тежки.
                                Смея да твърдя, че спомените ми са малко по-актуални от тези на Буковски

Коментар

Working...
                                X