Първоначално изпратено от cyclop
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
На 44-45, не ми се смята точно. Едно от най-големите открития, които съм правил през живота си, е че без жена се живее по-лесно, спокойно и щастливо. Може би е било различно преди 50-100-200 години, не знам. Имам добри спомени от съжителството на родителите ми, изглежда, че бяха щастливи заедно. От друга страна, съвремените жени май смятат, че са най-великия дар на земята, трябва да получат всичко наготово, и каквото и да получат, то не е достатъчно добро. Да са живи и здрави.
Като отмине пандемията, иди на море в курорт, където ходят млади жени (на Слънчака, на Златните пясъци, Равда) и си хвани младичка.
Един приятел (твой набор и голям практик,) ми сподели, че след 25-30 годишна възраст няма любов.
Зная, че има зона на комфорт и хората не искат да съжителстват с други и да им развалят хармонията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Стига бе човеко. Съчувствам ти.
- 1 like
Коментар
-
А мъж?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
А сега на колко си години?
- 2 Харесвания
Коментар
-
С изключителна точност бих оценил вероятността на 0.00000000%.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Вероятно има еволюция на егоизма паралелно с развитието на консуматорското общество.
Достигат се нови висоти постоянно. Това няма как да не повлияе на една връзка/семейство днес.
- 1 like
Коментар
-
Правилно - правя си каквото искам - живея без жена, спокоен и щастлив
Коментар
-
С изключителна точност бих оценил вероятността на 0.00000000%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
А има ли шанс да си прибереш жена в бъдеще,?
Коментар
-
Правилно - правя си каквото искам - живея без жена, спокоен и щастлив?
Коментар
-
Може би “справям” е по-точният глаголто си важи и в двете посоки.
Достигат се нови висоти постоянно. Това няма как да не повлияе на една връзка/семейство днес.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ми като го забележиш се прави че не си го забелязъл.Истинския мъж никога не противоречи на жена си никога не я слуша какво говори и си прави каквото си иска.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеМи както си се подкарал, няма да погледнеш истинска жена при такава ниска рентабилност - 15 кеф, 3000 зор... хич не излиза сметката.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Мм, не знам за двете посоки. Когато всичко в къщи е наред - мъж си казва, добре, доволен съм, всичко е наред. Жена си казва - Не е възможно всичко да е наред; Всичко наред ли е? Скучно е, всичко да е наред; Нямам чувството, че всичко е наред; и тн. И съответно, никога не може да няма проблем. Става досадно много бързо, веднъж като забележиш принципа.
- 1 like
Коментар
Коментар