Първоначално изпратено от Selena
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Малко ще ме е трудно да сменя себе сиОтделно жена да търси "емоционалност" в мъжът ми идва малко в повече, особено пък в западната култура, в Близкият изток и Африка има доста по-голвм шанс да попадне на такива
. Богат индиец - ето го отговора
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
Пропускаш страхотна възможност обаче, защото може да е точно това което искаш - амбициозен, с хубава професия и издигнат в ранг от обществото.
Изглежда искаш всичко от един мъж и да е най-най-най. В приказките за пепеляшка снежанка има такива мъже, само като ги видиш и ти се подкосяват краката. Всеки си има свой набор от качества за партньор. Ей тука по-долу на някои им стига и пласмасова кукла
Не мога да обобщавам. Мога само да ти дам индивидуална гледна точка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Правилно!
Извод: "Господ дал - Господ взел!"
Дотам ли го докарахме, яко а
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Ако ти кажа каква сценка между 50 годишен испанец и 50 годишен французин присъствах миналата седмица ще ме разбереш. Картинката щеше да е комична, ако не беше трагична.
Та на въпроса ти - сменяме индивида с тази “характерова особеност”.Отделно жена да търси "емоционалност" в мъжът ми идва малко в повече, особено пък в западната култура, в Близкият изток и Африка има доста по-голвм шанс да попадне на такива
- 1 like
Коментар
-
Хубава професия адвокат ли е.
Опитвам се да разбера по-добре същността на въпроса, какво е в женските очите амбициозен мъж и хубава професия
Колкото жени, толкова и мнения по въпроса.
- 1 like
Коментар
-
Нов тираж на тотото има два пъти в седмицата, но малцина са способни да късат губещите фишове с такава скорост, а способните на това по инерция късат и печелившите
Правилно!
Извод: "Господ дал - Господ взел!"
Един работещ при мен метод: Съдбата е тази, която показва пътя ни! Винаги има причина, за да се случи, ИЛИ - да НЕ се случи едно събитие в живота ни!
Причината, за да не се случва нещо - предстоящи следващи събития, които Съдбата е определила като по-значими в живота ни...
Нищо загадъчно няма в това...
(стори ми се, че с теб някак се познаваме, ако и да не сме водили точно тоя тип диалог...)
Коментар
-
Ако ти кажа каква сценка между 50 годишен испанец и 50 годишен французин присъствах миналата седмица ще ме разбереш. Картинката щеше да е комична, ако не беше трагична.
Та на въпроса ти - сменяме индивида с тази “характерова особеност”.
Изглежда искаш всичко от един мъж и да е най-най-най. В приказките за пепеляшка снежанка има такива мъже, само като ги видиш и ти се подкосяват краката
- 2 Харесвания
Коментар
-
Представи си, че имаш дъщеря. И си загрижен за бъдещето й като всеки родител. Появява се сериозен кандидат за съпруг. Какви качества би й препоръчал да търси в партньора си?
Да речем има два кандидата - първият амбициозен, с хубава професия, а вторият лентяй, без образование и без професия.
Какво би казал на дъщеря си?
Опитвам се да разбера по-добре същността на въпроса, какво е в женските очите амбициозен мъж и хубава професия
Коментар
-
Или просто е характерова особеност. Какво правим тогава?
Та на въпроса ти - сменяме индивида с тази “характерова особеност”.
Коментар
-
Това решават взаимно участниците в даден разговор. Страничните оценки понякога са излишни, да не кажа друга дума.
Спор в това не може да има!(а и правилата на форума са такива!)
Коментар
-
Липсата на емоционалност е много характена за нарцистичния ни егоистичен свят.
- 1 like
Коментар
-
Ти явно имаш някакъв проблем с мен. Аз с теб проблем нямам. Спирам да те отразявам. Бъди жив, здрав и щастлив.
Благодаря за откровеността!
Диалогът е с всички участници тук. Можеш да ме поставиш в игнор-листата си и си ОК!
Комуто не му се нравят коментари - минава на лични съобщения с околните...
Коментар
-
Кое наричаш безперспективен, както и голтак, за да ти отговоря дали ми излежда нормално?
Голтак може да е - има апартамент, - два апартамента, + вила на морето, + яхта, и т.н. Всяка жена има различни бръмбари в главата,
Да речем има два кандидата - първият амбициозен, с хубава професия, а вторият лентяй, без образование и без професия.
Какво би казал на дъщеря си?
Коментар
Коментар