Първоначално изпратено от tani1992
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнениеТани си е умряла от смях с дъртите пергиши тук....
Гаранция се е повеселила
Как ме усещаш само. Наистина съм се забавлявала и съм се смяла на глас. В тази тема, а и изобщо във форума, понякога се ръсят уникални бисери, просто супер култови реплики като например тази твоята: "дъртите пергиши" и има супер комични ситуации. Особено, когато започнете да се заяждате и обиждате един друг. Наистина тук е луд купон и супер се забавлявам.
Участвам и в друг дискусионен форум, където има много подфоруми и теми, които много ме интересуват. Но там не е толкова забавно както тук. А и там по-бавно се осъществяват комуникацията и разговорите. А и там няма такава развлекателна и неангажираща тема като тази.
Ама и вие сте едни, толкова първосигнално мислете. За да не се обърквате повече ще ви кажа, че аз не си търся приятел тук. Наскоро излязох от кофти връзка и искам да си почивам. Мъж за сега не ми трябва. А и цялото ми време е съсредоточено в едно начинание, което се оказа доста успешно. Затова и чета тук определена тема, а в тази просто разтоварвам и се смея. В повечето случаи ти ме разсмиваш най-много. Опасен си
Last edited by tani1992; 18.02.2021, 22:42.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеИ местообиталищата им. Не че разбрах, къде сме прегрешили и с какво споменаването на медицински термини като "логорея" или нещо подобно, нарушава правилата на сайта... ма нейсе.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениеЗабранено е споменаването на горски животни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Кондоми
Ти ползваш ли?Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Каква защита, бе, Евго, те да не са заварчици тия мъже?
Ти ползваш ли?
Коментар
-
Изглежда хубаво, в Америка сигурно така правят.
Но ако забременее втори път, може да не е от мен, при толкова пичове,
А някой мъже нарочно не използват защита.
И си шапка на тояга, тя сама ще се пази достатъчно добре в такъв случай
Всеки проблем има решение
Ама и ти май трябва да се отчетеш с нещо при нотариуса, в смисъл ако някоя те подгони за дете, можеш да нарушиш патримониума на семейното богатство в на жена ти и на детето ви вредасещаш ли се?
Оставяш в доверителна сметка при нотариуса едни кинти, дето са си нейни и на детето ви + нотариален акт за некво имотче, ти имаш достатъчно
Ако направиш фал, без кондомче, тва-онова, за секи случайLast edited by Kildirim_Bei; 18.02.2021, 16:14.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
- 1 like
Коментар
-
Изглежда хубаво, в Америка сигурно така правят.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
То има и жени, дето не са само за един мъж
А ти на твоята що не щеш да й даваш да кръшка?
Правите отворен брак, тя ще ти роди и ще ти гледа дете, ама и двамата ще си кръшкате и ще си разправяте кой къде с кого, кво ново научил, да го пробвате, и такива работи... Да обсъждате моркови и катерици, и други неща от флората и фауната.... и супер спокойствие брат
Вилата ти няма да събира мухъл и ще я ползвате, ще си менкате ключовете в определени дни от седмицата, или кой когато му потрябва, суинг партита, ей такива хавинаистина ще младеете брат, и цяла София ще ви завижда
Мислил ли си го така?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Аз пък съм виждал и кълвачи.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Не сме на една възраст с нея.
Доколкото си спомням преди време Репрезентативния много те беше ял.... тук.
Значи, цялостното ти отношение към жените не е ок.
Оттам ти идва всичко.
На мен ми е все тая какво е казал комплексиран анонимко в нета. Ти си помисли за себе си.
Просто ти казвам директно някои работи.Last edited by Selena; 18.02.2021, 14:55.
- 2 Харесвания
Коментар
-
При турците има едно правило, че един мъж не е само за една жена.
И българите, нали сме били под робство, изглежда сме го усвоили.
А ти на твоята що не щеш да й даваш да кръшка?
Правите отворен брак, тя ще ти роди и ще ти гледа дете, ама и двамата ще си кръшкате и ще си разправяте кой къде с кого, кво ново научил, да го пробвате, и такива работи... Да обсъждате моркови и катерици, и други неща от флората и фауната.... и супер спокойствие брат
Вилата ти няма да събира мухъл и ще я ползвате, ще си менкате ключовете в определени дни от седмицата, или кой когато му потрябва, суинг партита, ей такива хавинаистина ще младеете брат, и цяла София ще ви завижда
Мислил ли си го така?Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Май нямаш много опит в дълги връзки, брат. Жените имат вградени природни радари точно за тия работи. Трябва да си много изпечен лъжец да караш безпроблемно по чужди катерици
И българите, нали сме били под робство, изглежда сме го усвоили.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
А ти забелязал ли си колко много катерици има в Борисовата градина? Мислиш ли, че може да бъде хванато нещо?
Коментар
Коментар