If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А ти забелязал ли си колко много катерици има в Борисовата градина? Мислиш ли, че може да бъде хванато нещо?
Зависи от гледната точка... Защо трябва да я гониш, за да я хванеш?
Миналата зима, в Южен парк една катерица тръгна към мен в снега. Спрях се, а тя продължи да приближава... Много любопитен, изчаках, за да видя до къде ще стигне...
Първо се качи върху чепика ми, а после почна да се катери върху левият ми крак... Над коляното спря. Извадих бавно камерата от джоба си и направих няколко снимки...
Тогава се сетих, че жУотинката е гладна... Извадих от раницата си кифлички с. кашкавал, отчупих и й дадох... Това, гладното - слезе и ядеше близо до мен... Наложи се да й дам още една цяла кифличка, но се чудех дали пък няма да се задави... Зная ли! Това, малкото - грабна кифличката и тръгна към близкото дърво, от което беше слязло... След малко изчезна в короната на дървото.
Извод: когато гониш нещо, обикновено то бяга по-бързо от теб... страх и инстинкт за самосъхранение... Не, че катеричките стават за ядене (освен за котките) но пък те откъде да знаят това?
Май нямаш много опит в дълги връзки, брат. Жените имат вградени природни радари точно за тия работи. Трябва да си много изпечен лъжец да караш безпроблемно по чужди катерици
А ти забелязал ли си колко много катерици има в Борисовата градина? Мислиш ли, че може да бъде хванато нещо?
Май нямаш много опит в дълги връзки, брат. Жените имат вградени природни радари точно за тия работи. Трябва да си много изпечен лъжец да караш безпроблемно по чужди катерици
Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Наливаш масло в огъня, който "гасиш"! Телефонът е 2/3 от нашия Живот! Не ГО подценявай!
.................
Винаги съм мислил, че подобна тема е за мен неразбираема...
Дамите цял живот ни "превъзпитават" (по свой образ и подобие) и, когато вече решат, че са постигнали най-големият успех и резултат в своя Живот, получават поредно разочарование... И ТОЗИ безимен (от многото) не иска да лъже!
Та, какво искат дамите?
Да бъдат лъгани най-безогледно!
.....................
Ама какво може да иска една дама от един анонимник насред пазара?
На следващият пазар анонимниците са по-съвършени! Гаранция!
Жените много мразят някоя друга да им бара мъжлето по ..... съвместителство
Рискуват те и поколението им да се лишат временно или за постоянно от парични потоци, които изтичат в неизвестен размер към друга катеричка, пардон касичка
И се борят като стръвници за тяхното си
Не ги подценявай.
Аз пък мислех, че си образован, готин и културен чичо, 60+, който преди 30г е бил голям пич с успехи на нежния фронт.
А ти си правиш майтапи за моя сметка и не усещаш, че ме обиждаш.
Важното е да има репродукция, жени има много, никой не е казал, че трябва цял живот една манджа да ядем,
Жените много мразят някоя друга да им бара мъжлето по ..... съвместителство
Рискуват те и поколението им да се лишат временно или за постоянно от парични потоци, които изтичат в неизвестен размер към друга катеричка, пардон касичка
И се борят като стръвници за тяхното си
Не ги подценявай.
Коментар