Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Да, накрая и кажеш харесай който и да е и го вземаме, и тя отговори пак аз да върша всичко, ти нищо не правиш за това семейство
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеДа ви кажа какво не искат жените. Или поне едно нещо, което не искат...
Да решите да се нанесете в ново жилище заедно и после да почне едно безкрайно и досадно търсене на идеалния апартамент... и всеки, който гледате да е или прекалено малък, или на шумна улица, или на прекалено нисък етаж, или на прекалено висок етаж или да няма балкон, или да има балкон ама да е северен... и така
- 3 Харесвания
Коментар
-
Привет,
уикенда гледах "Дом за нашите деца" ("Неизчезващите").
Интересен ми е, за да видя как живееха хората по времето на социализма. Аз горе долу си го спомням, но друго си е на филм.
Освен темата за любовта, семейството, харесването, споменават и разни провинциални ценности: да се краде от държавата, за чеиза, еснафство и т.н.
Поздрави
Коментар
-
Да ви кажа какво не искат жените. Или поне едно нещо, което не искат...
Да решите да се нанесете в ново жилище заедно и после да почне едно безкрайно и досадно търсене на идеалния апартамент... и всеки, който гледате да е или прекалено малък, или на шумна улица, или на прекалено нисък етаж, или на прекалено висок етаж или да няма балкон, или да има балкон ама да е северен... и така
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеИ защо реши, че на женската повече отколкото на мъжката? Интересно ми е да чуя. И после ще ти кажа защо.
Има увеличаване на домашно насилие и доста изнасилвания и въобще нападения върху жени. Визирам Испания.
Ами жената през 2020-2021, заради Коби е все депресирана, мрънка, уморена, уплашена от черните чували, вируси навсякъде и е забравила някои си задължения вечер.
А, отсреща, мъжлето, вече му писнало да я чака или я наказва малко със пошляпване или и изнася уроче, как са го правили през 2019.
[QUOTE=ratten;n3721687]Първоначално изпратено от tani1992 Разгледай мнениеЗдравейте
..../QUOTE]
преиграваш, тракторист.
оправете си цитатите.
И сега го е яд на Стамен.
Верно, турските сериали, ряпа да ядат.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Не ми се вярва Стамен Тракториста, Криси или не знам кой още, да направят чак такъв циркпо-скоро щяха да се оттеглят за известно време, както е ставало и до сега. ти как мислиш?
После някакви комични опити едва ли не за сплашване. Кой да пишел, кой да не пишел. Кой бил за тук, кой не бил за тук. Медията отдавна си е преценила и подбора и правилата.
Когато на мен ми кажат, че съм Дъри или тнм спокойно обяснявам, че не съм. В повечето случаи ако кажат на някой това е друг твой ник, но това не е така, реакцията е спокойна, а не истерична.
После, друг леко комичен момент. Регистриран преди пет минути ник дава оценка на всички форумци, на форумните правила и накрая решава той да “чисти”. Комично. Пародия на диктаторски методи.
Нека проследим водевила докрай.
Принципно смятам, че е филмиране и губене на време да се задълбава кой кой е, но истерията и простотията съчетана с агресия не са ми приятни.
Ти много добре знаеш, че няма никаква анонимност в една социална мрежа.Last edited by Selena; 20.02.2021, 18:58.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеГледам пуснато е ново “писмо” до отдела на “Арменския поп”.по-скоро щяха да се оттеглят за известно време, както е ставало и до сега. ти как мислиш?
Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
И защо реши, че на женската повече отколкото на мъжката? Интересно ми е да чуя. И после ще ти кажа защо.
Има увеличаване на домашно насилие и доста изнасилвания и въобще нападения върху жени. Визирам Испания.
Last edited by pa4anga; 20.02.2021, 19:12.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениеТака де, функционалността на половете е различна и оттук съвременната криворазбрана илюзия за равенство ,взаимозаменяемост или друга глупост е интересен феномен. Затова и съвременния човек е все по депресиран ,комплексиран и какво ли още не .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнениеПодкрепям пачангата, и аз мисля, че женската психика е по-устойчива. Така и трябва да е, жената ражда и пази живота.
Я си представи например, че се захласне по нещо абстрактно, като например да й падне ябълка на главата, да зареже всичко и да измисли 3-те основни закона на механиката. Зарежи тая работа, детето ще умре от глад и къщата ще прашаса
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Естествено ,че пандемията оказва негативно влиание и то в световен мащаб. Относно психиката, женската !
Коментар
-
Подкрепям пачангата, и аз мисля, че женската психика е по-устойчива. Така и трябва да е, жената ражда и пази живота, и няма чак толкова време за излишни екзистенциални разсъждения. Тя трябва да е практична, няма как иначе.
Я си представи например, че се захласне по нещо абстрактно, като например да й падне ябълка на главата, да зареже всичко и да измисли 3-те основни закона на механиката. Мани я тая работа, детето ще умре от глад и къщата ще прашаса
Ние, мъжете, сме по тия глупости
П.С. С това не обиждам творческите и умствените способности на жените, моля да бъда разбран правилно.Last edited by Kildirim_Bei; 21.02.2021, 11:56.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеГледам пуснато е ново “писмо” до отдела на “Арменския поп”.- не визирам ника, който ми краде идеите.
Трепери, Тоше.
Малко е встрани от темата, но напоследък много сериозно се замислям дали пандемията не оказва сериозно негативно влияние на психическото здраве на нацията.
И за да го вържем с темата. Според Вас чия психика е по-устойчива - мъжката или женската?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Гледам пуснато е ново “писмо” до отдела на “Арменския поп”.- не визирам ника, който ми краде идеите.
Трепери, Тоше.
Малко е встрани от темата, но напоследък много сериозно се замислям дали пандемията не оказва сериозно негативно влияние на психическото здраве на нацията.
И за да го вържем с темата. Според Вас чия психика е по-устойчива - мъжката или женската?
Коментар
Коментар