If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
След толкова много съвети, да ти давам и аз (отново) може би не върви
Но все пак. Пробвай да експериметираш малко с поведението си към жените
Жените искат силно да ги желаеш, но ако разберат, че е така и им ставаш безинтересен. Това важи особено по време на флирта. Така че трябва да навигираш между тези две неща - хем ги желаеш, хем се държиш леко игриво и предизвикателно
И има някои неща, които убиват интригата. Като да настояваш прекалено много, ама и ако си прекалено пасивен също. Ако много се оправдаваш и извиняваш, ама пък ако си надут и арогантен също не върви... Абе сложна работа. Ама ако му хванеш цаката и става доста по-лесно
Що се отнася до меркантилните - тях трябва да ги режеш на секундата
След толкова много съвети, да ти давам и аз (отново) може би не върви
Но все пак. Пробвай да експериметираш малко с поведението си към жените
Жените искат силно да ги желаеш, но ако разберат, че е така и им ставаш безинтересен. Това важи особено по време на флирта. Така че трябва да навигираш между тези две неща - хем ги желаеш, хем се държиш леко игриво и предизвикателно
И има някои неща, които убиват интригата. Като да настояваш прекалено много, ама и ако си прекалено пасивен също. Ако много се оправдаваш и извиняваш, ама пък ако си надут и арогантен също не върви... Абе сложна работа. Ама ако му хванеш цаката и става доста по-лесно
Що се отнася до меркантилните - тях трябва да ги режеш на секундата
Най-добре ти намери претекст да отидеш в нейния град и ѝ предложи между другото да се видите (макар, че сега в пандемията не е съвсем очевидно къде). Ако е жена, която си заслужава и си знае цената, тя няма да се дигне да идва в друг град да се запознавате
А и нещо не разбирам... в София жени има много
Има много, но в диапазона ми са малко свободните. Или се правят на недостъпни или са хитри и меркантилни.
Понякога хората стават гаджета по една случайност,
Най-добре ти намери претекст да отидеш в нейния град и ѝ предложи между другото да се видите (макар, че сега в пандемията не е съвсем очевидно къде). Ако е жена, която си заслужава и си знае цената, тя няма да се дигне да идва в друг град да се запознавате
имам едно правило да не се занимавам със семейни жени (знам, че може да е хубаво), но не е коректно спрямо мъжа й и се създават сложни отношения.
А и семейните жени са много праволинейни, особено ако са със старото възпитание.
По принцип, търся жена за семейство. И съм решил да звънна на адвокатката след празниците да й честитя, от дума на дума да я поразпитам и може да й предложа да дойде в София да се запознаем.
Видях я в гугъл, младичка е, подобна на красивите девойки при ЧСИ, за които Груьо говори.
Бързай с ходенето и срещата, щото положението с пандемията вместо да става по-зле, става безнадеждно.
По здрави и успех
Е нали до 6 м щяла да отмине?
Аз давам втори шанс на това момиче, което не е много ОК.
И може да ми се случи нещо като от романтичните коледни филми.
Не знам дали сте обръщали внимание, има много мъже на 40г (лица от екрана), които не са семейни и нямат репродукция. А иначе са културни и готини (водещи на предавания, актьори). Просто не могат да намерят и чакат.
Бързай с ходенето и срещата, щото положението с пандемията вместо да става по-зле, става безнадеждно.
По здрави и успех
Защо да бърза? Той до сега я е "работил" няколко пъти (дОма) и вече не го кефи, дори министър на правосъдието да беше...
След пандемията ще отръска крушите... , ако ще и на 2 х 40 да стане - винаги ще бъде готин пич, а не чичак!
.................
Наскоро, едно гадже, което не съм виждал, поне от 5 години - ми изпрати свои снимки. Наистина изглеждаше като с 20 години по-млада...
Вероятно е правила нещо с лицето си...
Казах й на колко изглежда и тя очевидно се зарадва... Върна ми комплимента, като каза, че съм... остарял. Харесват ми дамите, които са директни и не се лигавят излишно!
Що? Найш колко щастливи втори и трети бракове има? Няма да се учудя, ако бройката приближава застрашително тази на първите и единствени щастливи такива
Господ дава шанс, ако се усетиш навреме
И да не забравяме за децата - не знам кое причинява по-големи травми, дали развод или нещастен брак. За мен везните клонят към второто.
В интерес на истината повечето първи бракове са си нещастни. Гледам нашичкия че реве от праволинейни - дар Божи са тия жени, не си губите времето да се надлъгвате, ама ги няма много много... тя адвокатката ще го одере жив сега, тия са най-зле от всички.
Що? Найш колко щастливи втори и трети бракове има? Няма да се учудя, ако бройката приближава застрашително тази на първите и единствени щастливи такива
Господ дава шанс, ако се усетиш навреме
И да не забравяме за децата - не знам кое причинява по-големи травми, дали развод или нещастен брак. За мен везните клонят към второто.
Абе и да не е госпожица... жена като е решила да пусне, ще пусне, ако ще да са я заключили с 9 катинара
Гледам за пускане говориш, не за сериозни неща
Привет Ага,
имам едно правило да не се занимавам със семейни жени (знам, че може да е хубаво), но не е коректно спрямо мъжа й и се създават сложни отношения.
А и семейните жени са много праволинейни, особено ако са със старото възпитание.
По принцип, търся жена за семейство. И съм решил да звънна на адвокатката след празниците да й честитя, от дума на дума да я поразпитам и може да й предложа да дойде в София да се запознаем.
Видях я в гугъл, младичка е, подобна на красивите девойки при ЧСИ, за които Груьо говори.
Коментар