Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Че защо да е обидно?Човек трябва да приема нещата такива каквито са.Всяка възраст си има своя чар.На 35 една жена може да бъде и мацка и бабка и лелка зависи си от нея.Нашият герой е неспасяем случай и всеки който не го хвали и не го одобрява е хейт.Както съм му казвал много пъти неговият път води към старост и болести в самота или по точно към бунището.В моят род има едни такива...та са им гледам сеира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от The Matrix Разгледай мнение
Евгении, в поста ми това не е хейт, а конструктивен анализ. В НЛП го наричаме "първични/а базови/а обобщения/конструкция". И ето ти отново говориш и изтъкваш парите, в случая 1000 евро. Това е твоята основна грешка, че винаги поставяш парите и материалните ценности на първо място. Смяташ, че си успешен икономист, а се радваш на 1000 евро!? Моят годишен хонорар на база годишно издание е 50000 евро след данъците. Но не го изтъквам. Казвам валута евро, защото съм част от екип, който работи за европейски организации. Част от бизнеса на съпруга ми е международен транспорт със собствени тирове и месечната заплата, която плаща на шофьор на тир е 3000 лева, а шофьорът няма като теб икономическо образование. Дано си намериш добра и вярна жена, която да те гледа в очите. В заключение ще ти кажа, че съм родила и отгледала две деца и сме почти на една възраст, което ме поставя в категорията "лелки". Господи, колко е обидно това за една жена.
Матрицата
- 3 Харесвания
Коментар
-
То и мъж над 35 дори и без деца си е чичка отсекъде.Иначе кой за какъв се има си е негов проблем.Природата не се съобразява с нашите желания
Но и поддръжката е важна: едно е да си дебел и с корем, размъкнат, друго е да си стегнат и спретнат (с широк гръб, с бицепс),
Аз за това се ядосвам на "старите моми", че нямат реална представа за себе си, че мъжете много не ги искат (искат крехко агнешко), а самите те (момите) са лоши и трудно допускат и чакат принца.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Може да е обидно, но жена над 35 г и с деца си е млада леля.
Важното е какъв е манталитета й.
Какво е НЛП?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Евго, виждал съм жена на 50 г., в която се влюбих от пръв поглед. Тяло, чар, интелект, присъствие, всичко в 1. Бях на 40 г. и до мен имах красива и свястна жена на 33. Видяхме се два-три пъти по работа, нищо не стана между нас, но няма да я забравя никога.
Права е Матрицата, не обиждай никога жена на лелка.
Коментар
-
Какво е НЛП?
Евго, обобщавайки - грешиш много!
Не си виждал хубави дами, над 37 (с деца/дете)!
Няма да повярваш, но: стройни, 1.70-1.75 - с предизвикателен поглед - около твоето ниво...
Имам такава дългокрака колежка: с телосложение на манекенка, дълги коси и всичко останало!
Въпреки, че веднъж - по някакъв повод беше дошъл мъжът й (със своя кола) - и тя специално ни запозна и поради тия обстоятелства се обръщам към нея с "г-жа...." - тя винаги директно ме поправя, с предизвикателния си поглед - на нивото на моите очи: "г-ца...."!....
Евго, в заключение: не обобщавай твоите силно пристрастни "впечатления" по отношение на дамите, ще сгрешиш!
ТИ нямаш впечатления, а някакви илюзорни полу-истории.
Бъди здрав!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Евго, виждал съм жена на 50 г., в която се влюбих от пръв поглед. Тяло, чар, интелект, присъствие, всичко в 1.
Права е Матрицата, не обиждай никога жена на лелка.
Коментар
-
Какво е НЛП?
Права е Матрицата, не обиждай никога жена на лелка.Last edited by Kildirim_Bei; 23.12.2020, 10:49.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 2 Харесвания
Коментар
-
Евгении, в поста ми това не е хейт, а конструктивен анализ. В НЛП го наричаме "първични/а базови/а обобщения/конструкция". И ето ти отново говориш и изтъкваш парите, в случая 1000 евро. Това е твоята основна грешка, че винаги поставяш парите и материалните ценности на първо място. Смяташ, че си успешен икономист, а се радваш на 1000 евро!? Моя годишен хонорар на база годишно издание е 50000 евро след данъците. Но не го изтъквам. Казвам валута евро, защото съм част от екип, който работи за европейски организации. Част от бизнеса на съпруга ми е международен транспорт със собствени тирове и месечната заплата, която плаща на шофьор на тир е 3000 лева, а шофьорът няма като теб икономическо образование. Дано си намериш добра и вярна жена, която да те гледа в очите. В заключение ще ти кажа, че съм родила и отгледала две деца и сме почти на една възраст, което ме поставя в категорията "лелки". Господи, колко е обидно това за една жена.
Матрицата
Какво е НЛП?
- 1 like
Коментар
-
Защо е този хейт.
Ти виж себе си първо.
Какво ще стане с всеки от нас е Божа работа, а дългосрочно знаем много добре какво ще стане. Така че бъди по-смирен.
Вчера ми дойде поръчка за 1000 евро, която ще работя в свободното време през януари и си свиркам и ми е весело.
Светли празници,
Матрицата
- 2 Харесвания
Коментар
-
Защо е този хейт.
Ти виж себе си първо.
Какво ще стане с всеки от нас е Божа работа, а дългосрочно знаем много добре какво ще стане. Така че бъди по-смирен.
Вчера ми дойде поръчка за 1000 евро, която ще работя в свободното време през януари и си свиркам и ми е весело.
Светли празници,
- 1 like
Коментар
-
Евгении (Евго) ще остане самотен ерген до края на живота си. Съществува вариант в някакъв момент в акт на крайна паника, че няма да остави потомство, да направи дете на някоя жена и да заживеят заедно, но без брак. Но тази жена ще го напусне до една година. А причината, че Евгении не знае как да се държи с жена. При него съществува огромно разминаване в психологическата възраст, в която той е все още на 15 - 18 години и биологичната, в която той е на 40 години.
Весели празници на всички
Матрицата
Ти виж себе си първо.
Светли празници,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
А, не! На оная ти ми възраст съм била фен на ликьора. Един вид приспивателно, но не ми е твърде действало.
Наздраве!
Има няколко такива като теб, които спамят и не казват никаква полезна информация.Само дрънкат разни простотии.
Поздрави
- 1 like
Коментар
-
Бе той и Евго има пари и имоти ама прави кекс и го зарязват след две три срещи.Специално тия двете с готов да идеш ще ти спадне.Кобилкина е една смешна руска блятка грозна и проста а другаста скумрия дори не искам да я коментирам.
Весели празници на всички
Матрицата
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар