Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Каква е била целта на този твой контакт с въпросната жена?Първо ти я търсиш и я питаш как вървят нещата в любовта и тя ти казва,че няма мъже около нея.Т.е ти сигнализира,че е готова да подновитевръзката.Щото в противен случай щеше да ти каже, че не е сама.И тогава ти й казваш,че няма нямаш желание да се разминеш с нея дори в парка.Честно не те разбирам.
Отговаряше ми много делово онзи ден, все едно е на работа. Каза, че това било "лични неща". Просто градът е малък и съм я проучил. Майка й и баща й я настройват да си стои при тях и за това нищо не стана. И вероятно не прави hawk tuah, на мен ми се изкарваше голям моралистка, а се е занимавала с военния в периода 2016-2022 г., не знам точно кои години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеДа ви разкажа нещо интересно:
преди 1 ден чатих с една госпожица, на чиято ръка бях слагал годежен пръстен преди 7 г и нещата изглеждаха като че ще станат. Но не станаха. С нея ме свърза една леля, наша приятелка от морето.
Исках просто да я проверя (госпожицата), между нас всичко отмина и няма шанс да стане нещо. Питах я семейна ли е, има ли деца, любезно, тя си трае (прочела съобщението ми, но не отговаря). Аз знам, че не е семейна от лелята.
И после я питах: "А какво правят пичовете в града?" А тя: "Не знам какво правят. Всеки отговаря за себе си."
Аз й казах, че за толкова години можеше да свърши нещо и да си намери половинка. Също така й написах, че дори нямам желание да се размина с нея в града лятото. Тя ми отговаряше делово без никакво приятелско чувство и емоция.
Знам, че за 7 г. някакъв военен е паркирал джипа си в нейния гараж и то за малко. И няма резултат. Тя е шушумига, стой при майка си, вечер чати във фейсбук и баламосва мъжете, сутрин ходи на работа пеша няколко спирки, на обяд рядко обядва в ресторант, придружава майка си да си купи нещо сладичко от магазина. И много харесва лютеницата на майка си. Не е сексуална. Можехме да ходим на плаж заедно преди 7 г и между нас да възникне инимност и близост. Както правят нормалните двойки,
Тя ме беше блокирала преди, но сега стоя отблокиран. Мисля аз да я блокирам, за да остане завинаги в миналото. Тя и няма много снимки.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Поне трескал ли си съчките за огрев?!
Не ми даде шанс да й изора градината.
Коментар
-
Къде ги търсите госпожиците в чатове, фейсове, групи за взаимопомощ и т.н.
В южния парк има джаз фест в уикендите. Кълбета момета се радват на музиката и обстановката ( хиляди млади и готини хора) и чакат някой да ги почерпи. Гледам една мома опънала дълги краци на покривалото и аха да и предложа питие, но усетих лекичко пробождане под ребрата...
Жената ме гледала изпитателно.
Смятам да отида сам в събота, но друг път....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеИма още шанс
Да станеш баща на 78 и майка на 53 години - това е историята на семейство от Поморие, което наскоро се увеличава с близнаци.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Биология учил ли си? Химия? Органична химия?
Политиките ги знам и са много подмолни.
Отделно от промиването на мозъци обаче ти знаеш ли с колко химия и хормони е наблъскано месото и козметиката? Ще ти се дореве.
Всичко се диктува от съответен корпоративен интерес.
И понеже темата е “женска” знаеш ли кое е най-модното приложение за телефони за дамите в момента?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеДа ви разкажа нещо интересно:
преди 1 ден чатих с една госпожица, на чиято ръка бях слагал годежен пръстен преди 7 г и нещата изглеждаха като че ще станат. Но не станаха. С нея ме свърза една леля, наша приятелка от морето.
Исках просто да я проверя (госпожицата), между нас всичко отмина и няма шанс да стане нещо. Питах я семейна ли е, има ли деца, любезно, тя си трае (прочела съобщението ми, но не отговаря). Аз знам, че не е семейна от лелята.
И после я питах: "А какво правят пичовете в града?" А тя: "Не знам какво правят. Всеки отговаря за себе си."
Аз й казах, че за толкова години можеше да свърши нещо и да си намери половинка. Също така й написах, че дори нямам желание да се размина с нея в града лятото. Тя ми отговаряше делово без никакво приятелско чувство и емоция.
Знам, че за 7 г. някакъв военен е паркирал джипа си в нейния гараж и то за малко. И няма резултат. Тя е шушумига, стой при майка си, вечер чати във фейсбук и баламосва мъжете, сутрин ходи на работа пеша няколко спирки, на обяд рядко обядва в ресторант, придружава майка си да си купи нещо сладичко от магазина. И много харесва лютеницата на майка си. Не е сексуална. Можехме да ходим на плаж заедно преди 7 г и между нас да възникне инимност и близост. Както правят нормалните двойки,
Тя ме беше блокирала преди, но сега стоя отблокиран. Мисля аз да я блокирам, за да остане завинаги в миналото. Тя и няма много снимки.
- 1 like
Коментар
-
Да ви разкажа нещо интересно:
Коментар
-
Ами не е на почит феодализма,щото мъжете са путьовци.Всяка жена мечтае за силен мъж,на когото да се покори. И като няма такива си измислят всякакви щуротии.Ти също не правиш изключение.
Колкото до гейовете-храни, дезодоранти и тем подобни нямат нищо общо.Психиката е тази,която е повлияна от пропагандата на хомосексуализма чрез Холивуд, часово по"сексуално образование ",където пробиват мозъците на децата, че е нормално да са гейове и лесбийки,гей парадите и тем подобни.
Четох че във Великобритания осъдили някакво момче ,затова.че е публикувало в социалните мрежи, че има само два пола.И това твърдение било"реч на омразата ".
Политиките ги знам и са много подмолни.
Отделно от промиването на мозъци обаче ти знаеш ли с колко химия и хормони е наблъскано месото и козметиката? Ще ти се дореве.
Всичко се диктува от съответен корпоративен интерес.
И понеже темата е “женска” знаеш ли кое е най-модното приложение за телефони за дамите в момента?Last edited by Selena2024; 10.07.2024, 11:41.
Коментар
-
Нямам представа кои са “истинските мъже”Само знам, че тук феодализмът в отношенията не е на почит
.
Не ме четеш Мире, не ме четеш. Преди 50 години са се криели. Повечето, за да оцелеят даже са създавали и фиктивни семейства.
В днешно време, вече не са част от НК състав.
Сега - какво ядем и с какви хормони е наблъскано всичко също си има отражение. Дезодоранти, храна, сапуни, козметика - химия, химия, химия. Този фактор отчиташ ли го?
Не изпускам доктрините и аджендите за редукция на населението. Така били решили шепа банкерчетата. Така разправят. И лошото е, че се случва днес, тук и сега.
Не е за тук да разкажа няколко истински лични истории и за бг. Май виждаш само това, което иска умът ти да виждаш.
Колкото до гейовете-храни, дезодоранти и тем подобни нямат нищо общо.Психиката е тази,която е повлияна от пропагандата на хомосексуализма чрез Холивуд, часово по"сексуално образование ",където пробиват мозъците на децата, че е нормално да са гейове и лесбийки,гей парадите и тем подобни.
Четох че във Великобритания осъдили някакво момче ,затова.че е публикувало в социалните мрежи, че има само два пола.И това твърдение било"реч на омразата ".Last edited by Vergil1975; 10.07.2024, 09:53.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Бразилия е на първо място.И няма как да са постоянен процент от населението. Преди 50 години са били много по-малко отсега, да не говорим за преди 100.
Мисълта ми е,че явно истинските мъже са малко в Испания.Само знам, че тук феодализмът в отношенията не е на почит
.
Не ме четеш Мире, не ме четеш. Преди 50 години са се криели. Повечето, за да оцелеят даже са създавали и фиктивни семейства.
В днешно време, вече не са част от НК състав.
Сега - какво ядем и с какви хормони е наблъскано всичко също си има отражение. Дезодоранти, храна, сапуни, козметика - химия, химия, химия. Този фактор отчиташ ли го?
Не изпускам доктрините и аджендите за редукция на населението. Така били решили шепа банкерчетата. Така разправят. И лошото е, че се случва днес, тук и сега.
Не е за тук да разкажа няколко истински лични истории и за бг. Май виждаш само това, което иска умът ти да виждаш.Last edited by Selena2024; 10.07.2024, 08:03.
- 1 like
Коментар
-
Мире, Мире. Те са си постоянен процент от населението.
Гейовете има и около теб, просто се прикриват, слънце. При мен не се крият. Да не ти давам примери и в тази тема
Я кажи кой е на първо място?
Мисълта ми е,че явно истинските мъже са малко в Испания.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеРазбрах защо Селена е толкова нервна.Видях класация на държавите с най-висок процент гейове в света и на второ място е Испания.
Гейовете има и около теб, просто се прикриват, слънце. При мен не се крият. Да не ти давам примери и в тази тема
Я кажи кой е на първо място?
Коментар
Коментар