If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И живеейки в такава чудесна есенна хармония, както си я описал, без да им пука от зимата, това не е ли чудесна форма на любов?! Твоят вариант с какво може да я превъзхожда!?
На стари години (над 50 г) има привързаност, симпатия, разбирателство, да си живеят спокойно в хармония, като един последен топъл есенен ден преди началото на зимата.
И живеейки в такава чудесна есенна хармония, както си я описал, без да им пука от зимата, това не е ли чудесна форма на любов?! Твоят вариант с какво може да я превъзхожда!?
Мислиш, че любовта не е възможна и на стари години ли? Не може ли на стари да е и по-добра, щото хората не им е до глупости ?!
Да не говориш за влюбване?!
На стари години (над 50 г) има привързаност, симпатия, разбирателство, да си живеят спокойно в хармония, като един последен топъл есенен ден преди началото на зимата.
Толкова малко знаем за себе си и толкова много се страхуваме от себе си, че се крием зад фалшиви маски и фалшиви роли. И винаги искаме да бъдем някой друг/а. Да копираме поведението, живота и успехите на този някой. И това поведение от живота го пренасяме и в интернет по форумите. Като в този например. Но той е анонимен, никой никого не познава, така че какво пречи на всеки да бъде истински, искрен и честен, и такъв, какъвто е.
Провокираш ме да ти отговоря...
Изобщо, ама наистина изобщо-изобщо - не е гаранция (факт при мен!), че когато не съм анонимен,..., но съм искрен и истински, и всичко - до откат - забелязал съм - епа не ми вЕрват!
Нямам предвид личния живот... Може пък т.нар. "работодатели" наистина да нямат качествата да бъдат такива... Оставам с впечатление, че като малки не са им чели приказката за кокошката със златните яйца...
Все тая, де. . ... (лафя с теб неангажиращо)..., но се налага мнението, че хората по-скоро сме недоверчиви...
Други мъже също се оплакват от хитри и некоректни жени.
По-лесно е на 20-25 г., когато хората са младички и се вземат по любов. Тогава е друго.
Мислиш, че любовта не е възможна и на стари години ли? Не може ли на стари да е и по-добра, щото хората не им е до глупости ?!
Да не говориш за влюбване?!
Щом си ми "взела думата от устата" - защо да не те похваля? Много добре формулирана от теб, смислена теза, която съвпада с моята (това не означава, че мислим еднакво, но в конкретния случай сме единодушни)
В подобна ситуация, нищо не е по-добро за мен от това - да похваля една непозната дама.
.................
Не зная дали е добре това - човек винаги да бъде искрен (искрената ми похвала). Свикнали сме да се сблъскваме повече с неистина, което - съвсем резонно - ни кара да сме недоверчиви... Има такава група хора, които дори да не заблуждават - са ни съмнителни. Много сме лъгани (или сме се "парили"), за да бъдем лековерни...
Сложно ми е да кажа, дали обичайното недоверие, с което подхождаме към непознат човек - по-скоро помага и ни предпазва от бъдещи разочарования или е недопустимо и би обидило непознатият...
Мисля, че е по-добре да тушираме разочарованията в бъдеще. Все пак всеки има личните си пристрастия, а моето мнение е неангажиращо...
Толкова малко знаем за себе си и толкова много се страхуваме от себе си, че се крием зад фалшиви маски и фалшиви роли. И винаги искаме да бъдем някой друг/а. Да копираме поведението, живота и успехите на този някой. И това поведение от живота го пренасяме и в интернет по форумите. Като в този например. Но той е анонимен, никой никого не познава, така че какво пречи на всеки да бъде истински, искрен и честен, и такъв, какъвто е.
Благодаря за комплимента
Дори в анонимен форум е приятно да чуеш искрена похвала от непознат мъж. Искрена е, нали? С теб ми е спокойно, когато си пиша, така го усещам, не ме натоварваш.
Щом си ми "взела думата от устата" - защо да не те похваля? Много добре формулирана от теб, смислена теза, която съвпада с моята (това не означава, че мислим еднакво, но в конкретния случай сме единодушни)
В подобна ситуация, нищо не е по-добро за мен от това - да похваля една непозната дама.
.................
Не зная дали е добре това - човек винаги да бъде искрен (искрената ми похвала). Свикнали сме да се сблъскваме повече с неистина, което - съвсем резонно - ни кара да сме недоверчиви... Има такава група хора, които дори да не заблуждават - са ни съмнителни. Много сме лъгани (или сме се "парили"), за да бъдем лековерни...
Сложно ми е да кажа, дали обичайното недоверие, с което подхождаме към непознат човек - по-скоро помага и ни предпазва от бъдещи разочарования или е недопустимо и би обидило непознатият...
Мисля, че е по-добре да тушираме разочарованията в бъдеще. Все пак всеки има личните си пристрастия, а моето мнение е неангажиращо...
Какво да кажа за една дама тия дни /администратор на лични данни/, поради което бях безкрайно изненадан, когато ме "похвали" за моята зодия... Това не го очаквах!
............................
Та, в какво ли не странично вярваме! Темпераменти, зодии, виртуални контакти... Всичко несъществено ни прави впечатление /когато сме "натясно"/, за да "докажем" пред себе си своята предварително манипулирана теза...
Благодаря за комплимента
Дори в анонимен форум е приятно да чуеш искрена похвала от непознат мъж. Искрена е, нали? С теб ми е спокойно, когато си пиша, така го усещам, не ме натоварваш.
Предвиждаше се потрес, заради ранния час, от който започват наздравиците.
Колкото до паметта - мисля, че съм далеч от Алцхаймер . Просто от дете съм такава - успея ли да вкарам нещо в дългосрочната си памет, няма забравяне. А за неуслужливата краткосрочна - не се притеснявам. Личната ми лекарка и близка приятелка твърди, че това било умора на умния ми мозък
Наздраве!
Наздраве тогава от сабахле!
Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Очакванията ми не са потресаващи, а по- скоро обезпокоителни като говорим за памет.
Следете си бета и тау белтъците, за да няма мяу.
Предвиждаше се потрес, заради ранния час, от който започват наздравиците.
Колкото до паметта - мисля, че съм далеч от Алцхаймер . Просто от дете съм такава - успея ли да вкарам нещо в дългосрочната си памет, няма забравяне. А за неуслужливата краткосрочна - не се притеснявам. Личната ми лекарка и близка приятелка твърди, че това било умора на умния ми мозък
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Също така да добавя, че майчината любов е свята. В България дори старата баба на 90г до последно се мъчи и гледа детето си на 70 г, ако може и е здрава (което рядко се случва, но го има). Дори физически да не може да шета, си дава пенсията и имотите на детето си.
Тези дни имах много работа и четох темата малко по диагонал.
Да ви кажа, че смятам през новата година 2021 най-накрая "да превзема успешно крепостта, след дълга обсада, след дълго блъскане по вратата с стенобойната машина (което е изчерпало донякъде силите ми и ме е изтощило), и след като 6 жени една след друга ми правеха серия от номера, с които почти изчерпаха възможните номера, правени от жените на мъжете." Здраве да е, светът е пъстър,
Има и един друг момент, не е хубаво мъж на 25-30г да си стои при мама в детската стая. Трябва самостоятелно, защото има риск така да си остане, стар ерген при възрастна майка. Тази картина хич не е хубава, но също я има.
Поздрави
След като с 6 жени подред имаш ядове ,как мислиш ,къде ли е проблема ?!
Коментар