Абе мъжете, харесвате ли жени с големи бузи или предпочитате с по-слаби лица?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеСтранно ти е, защото си мислиш, че те си мислят по тоя начин (все едно са някакви консерви със "срок на годност") и са готови да паднат в краката на първия дето ги изведе на среща.
На тия години те също са постигнали нещо (понякога дори повече от някой мъж) - да речем кариера, материални придобивки... и затова също са претенциозни. Може да знаят, че ги чака и голямо наследство и да се вардят от златотърсачи.
Отделно от горното - не всяка си мисли за семейство и деца...
После не всяка, която си мисли за деца очаква, че ще има проблеми със забременяването.
(не че след определена възраст няма проблеми и се почва с едно висене пред клиники, ин витро и прочее, но...)
Та затова нерядко, но съвсем логично се стига до парадокса двама подходящи един за друг - да стоят един срещу друг, но да "не се срещат", защото търсят "нещо повече".(понеже и двамата имат нереално високи очаквания)
Отделно, жените от Интернет обичат да правят номера, аз съм разказвал няколко случая на приятели, окрадени от Интернетски мадами.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеПо принцип на тези срещи си говорим общи неща, кой къде е бил в чужбина и какви трудности е преодолял, като на кафе с приятел.
Не им говоря директно за секс и че искам да ги забременявам.
Също така не говоря за имоти, макар че може да спомена, че си имам,
То по излъчването им и по невербалния език си личи всичко.
Например, онази с Аудито дори не ме беше слушала внимателно на първата ни среща.
На мен ми е много странно, жени над 35г, срокът им на годност скоро изтича, но правят номера, правят се на утрепани и не допускат мъже.
На тия години те също са постигнали нещо (понякога дори повече от някой мъж) - да речем кариера, материални придобивки... и затова също са претенциозни. Може да знаят, че ги чака и голямо наследство и да се вардят от златотърсачи.
Отделно от горното - не всяка си мисли за семейство и деца...
После не всяка, която си мисли за деца очаква, че ще има проблеми със забременяването.
(не че след определена възраст няма проблеми и се почва с едно висене пред клиники, ин витро и прочее, но...)
Та затова нерядко, но съвсем логично се стига до парадокса двама подходящи един за друг - да стоят един срещу друг, но да "не се срещат", защото търсят "нещо повече".(понеже и двамата имат нереално високи очаквания)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеСигурно е така, но...
Интересно ми е да чуя какво им говориш на срещите си!
Сигурно още на първото изречение ще ти кажа къде бъркаш в подхода си.
Тия срещи да не ги провеждаш като интервюта за работа?
Не им говоря директно за секс и че искам да ги забременявам.
Също така не говоря за имоти, макар че може да спомена, че си имам,
То по излъчването им и по невербалния език си личи всичко.
Например, онази с Аудито дори не ме беше слушала внимателно на първата ни среща.
На мен ми е много странно, жени над 35г, срокът им на годност скоро изтича, но правят номера, правят се на утрепани и не допускат мъже.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение...
Наскоро гледах Карбовски при Жоро Любенов, той разказваше, че през социализма жената се трудела на полето, в завода, качвали я на трактор и я тормозели да преизпълнява плана, но въпреки това раждала по 2 деца и добрата демография е едно от постиженията на социализма. А сега жените само селфита си правят, мислят се за плеймейтки, гледат кучета и котета и са уникално мързеливи.
Интересно ми е да чуя какво им говориш на срещите си!
Сигурно още на първото изречение ще ти кажа къде бъркаш в подхода си.
Тия срещи да не ги провеждаш като интервюта за работа?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнениеЧичо Евго защо мълчиш? Направи ли баница за Лелите си на 8ми март? Зюмбюли подари ли?
не съм никакъв чичо, освен на племеника ми.
Имах много работа и не съм чел и писал тук от 1-2 седмици.
Заради пандемията не се срещам с жени, а на 8-ми март дадох пари на майка ми да си купи подарък.
Наскоро гледах Карбовски при Жоро Любенов, той разказваше, че през социализма жената се трудела на полето, в завода, качвали я на трактор и я тормозели да преизпълнява плана, но въпреки това раждала по 2 деца и добрата демография е едно от постиженията на социализма.
А сега жените само селфита си правят, мислят се за плеймейтки, гледат кучета и котета и са уникално мързеливи.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Кака завидяха ни.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
хармония до съвършенство, тва звучи яко ма къде ли го има ...
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Знам че си падаш по простотията не е необходимо всеки път да се тупаш в гърдите.То все пак за да наблюдаваме тази пълна победа на простотията в България трябва да има и много дето им е в кръвта.Само че за вота на простотията Слави има много силна конкуренция
ТАка е - Слави има конкуренция - още по-голяма простотия, платена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
ЗА това изпълнение научих от теб.
Това НЕ е чалга.
Ако това не ти харесва, на мен пък ми харесва!
Какво лошо има в това, да кажа, че нещо ми е харесало? Е, да - не мога да не уважавам твоето мнение.
Това парче НЕ бих пускал пред публика (Слави е артист и може да го прави)
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ма ти едно говориш друго вършиш...Това изпълнение винаги ти е харесвало щото имаш добър вкус.простотията е впечатляваща
ЗА това изпълнение научих от теб.
Това НЕ е чалга.
Ако това не ти харесва, на мен пък ми харесва!
Какво лошо има в това, да кажа, че нещо ми е харесало? Е, да - не мога да не уважавам твоето мнение.
Това парче НЕ бих пускал пред публика (Слави е артист и може да го прави)
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Не зная защо винаги слушаш изпълнения, които ненавиждаш?
Благодаря за поздрава! Вече много ми харесва това изпълнение.
Харесва ми, точно защото не е чалга.
....................
Да те попитам, твоите деца на какви музикални инструменти свирят? Ти ли им определяш предпочитанията?
Моите не слушат чалга, точно както мен. Това са взаимствали - не от теб, нали?
...................
Слави е имал бизнес и го е съобразявал с предпочитанията на публиката, която му е носила пари в младата МУ възраст.
Това, че не е садил и прекопавал домати - не считам, че е порок на Слави. Акцентът му е бил другаде. И с право!
Коментар
Коментар