IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tani1992 Разгледай мнение

Твоите думи: "Вземи ме ти" ми звучат по-скоро като молба. Кажи ми какво разбираш под "лоши момчета", за да ти кажа дали харесвам такъв тип мъже.
    А другите твои думи: "...вие жените харесвате лошите момчета, а не добрите....", аз мога да ги кажа с обратен знак: " Лошите момчета харесват добри момичета"
    Истината е, че хубавите ябълки прасетата ги ядат. Ама Евго е гледал много американски филми от 70-те.

Коментар

• Първоначално изпратено от representjah

И за какво се извиняваш? Чети надолу --->>>>

Абсолютно погрешно твърдение. Има много изследвания специално за браковете. В около 70% от случаите развода е по инициатива на жената. А ако тя е college educated (вишистка), процентът стига и до 90%. И всичките причини са булшит. Истинската причина е, че мъжете когато се оженят спират да бъдат Мъже. И стават Пухлювци (***+мухльо). СПират да излизат с приятелите си, да ходят на лов, на ски, на фитнес, спират с развитието си в работата. Стават послушковци на които им казват какво масло да купят, къде ще отидат на ексурзия (която те ще платят), къде ще вечерят, какви мебели ще купят и всичко друго.

Тая тема стана прекалено естрогенска.

Хюстън - OUT!

Извинявам се, защото им влизам в диалога без да са ме питали.
      Казвам, че винаги пири раздяка/развод са виновни и двете страни. Пишеш, че причинте са булшит, но, като се съберат много булшит-ове и мача свършва.
      Донякъде се съгласявам за долното.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Защото имам малко контакти с неомъжени млади жени.

В България и в ЕС хората се женят сравнително късно (на 30+ или около 35 г.), а при мъжете срокът на годност е по-дълъг.

Освен това, вие жените харесвате лошите момчета, а не добрите.....

Вземи ме ти,

Твоите думи: "Вземи ме ти" ми звучат по-скоро като молба. Кажи ми какво разбираш под "лоши момчета", за да ти кажа дали харесвам такъв тип мъже.
        А другите твои думи: "...вие жените харесвате лошите момчета, а не добрите....", аз мога да ги кажа с обратен знак: " Лошите момчета харесват добри момичета"

Коментар

Далече съм от мисълта, че момичето ще прояви интерес чрез форума.

Чрез Интернет запознанствата стават трудно, както се оказа (имам доста случаи на приятели, при които също не става чрез Интернет или ако стане, е нещо временно).

Баница се прави лесно (има си и тънкости де, да е с хубави материали, подходяща тава, да се изпече хубаво, да не е много мазна и т.н.) ........да се появи момиче, веднага запретвам ръкави.

АВе, Евго! Някой - някъде греши, ама кой и къде?...

"Ти си далеч от мисълта, че момичето ще прояви интерес чрез форума"...

Тръгваш в грешна посока! Всички си примираМЕ от любопитство... Седмата! А дано, де!...

Ама що пак "на ачика", ве Евго? Тия неща НЕ се афишират толкова явно, ако и да си в нета...

КОЯ би ти отговорила тук: "Ще те взема!" Ти се кодошиш! Да де : сложно е...

(дай някой лев за частен прием при психолога - може да те научи нещо)...

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Евго, извини ме, но пак бъркаш ролите...

"Вземи ме" - не трябваше ли да бъде реплика на дамата към мъжа?

При тази реплика той я хваща през кръстчето и я мята на широките си рамене и е готов да трепе всичко живо, което му попречи...

..............

Та опитах да си представя, след последната ти молба (Вземи ме ти!) - как дамата се опитва да те "вземе" на крехките си рамене...

:От друга страна, ако на дамата й се е дояла баница - може и да те метне на рамо...

И баница спря да правиш напоследък...
            Далече съм от мисълта, че момичето ще прояви интерес чрез форума.

Чрез Интернет запознанствата стават трудно, както се оказа (имам доста случаи на приятели, при които също не става чрез Интернет или ако стане, е нещо временно).

Баница се прави лесно (има си и тънкости де, да е с хубави материали, подходяща тава, да се изпече хубаво, да не е много мазна и т.н.) ........да се появи момиче, веднага запретвам ръкави.
            Last edited by Evgo; 15.02.2021, 17:28.

Коментар

В България и в ЕС хората се женят сравнително късно (на 30+ или около 35 г.), а при мъжете срокът на годност е по-дълъг.

Вземи ме ти,

Евго, извини ме, но пак бъркаш ролите...

"Вземи ме" - не трябваше ли да бъде реплика на дамата към мъжа?

При тази реплика той я хваща през кръстчето и я мята на широките си рамене и е готов да трепе всичко живо, което му попречи...

..............

Та опитах да си представя, след последната ти молба (Вземи ме ти!) - как дамата се опитва да те "вземе" на крехките си рамене...

:От друга страна, ако на дамата й се е дояла баница - може и да те метне на рамо...

И баница спря да правиш напоследък...

Коментар

Пандемията е от една година, дори по-малко. А ти защо до сега не си се оженил? Винаги когато си късал с жените в твоя живот, винаги причината и проблемът в тях ли е бил? Любопитна съм.
                Проблемът никога не е само в едната страна, винаги са виновни и двамата!
                Извинявам се, че се намесвам във Вашия диалог.

Коментар

Специално за нея, ще съм лошо момче.......
                  Дръж се земьо ....

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Да те вземе, Евго, ама като не може да види нищо лошо в теб ...?
                    Специално за нея, ще съм лошо момче.......

Като бях 20+, направо бях огън. С високо ниво на хормоните и не цепех басма на никой.

Дори възрастни роднини са ми казвали, че съм прав за всичко, но с този агресивен и директен подход няма да постигна нищо.
                    Last edited by Evgo; 15.02.2021, 16:31.

Коментар

Вземи ме ти,

Да те вземе, Евго, ама като не може да види нищо лошо в теб ...?

Коментар

Пандемията е от една година, дори по-малко. А ти защо до сега не си се оженил? Винаги когато си късал с жените в твоя живот, винаги причината и проблемът в тях ли е бил? Любопитна съм.

Вземи ме ти,

Коментар

Не, защото е пандемия и трудно се намира ново гадже.
                          Е' ти па' просто им казваш да не си свалят маската' докато завиваш болта

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

евго, ти не понатегна ли некоя клеясала гайка

Коментар

Въпрос към мъжете:
                                Сутринта, когато тръгнахте за работа, целунахте ли вашата съпруга или приятелка и казахте ли й, че я обичате?
                                Спорна, доходна и успешна седмица пожелавам на всички
                                Тани сутринта моята съпруга тръгна на работа аз още не бях станал.Така че целувка нямаше...Не всички сме на 28 да се мляскаме.И от мен да знаеш за мляскането и секса Природата ни е дала време...След една определена възраст секса не е приоритет.Не че не можеш да го правиш ама усещанията са други...

Коментар

Working...
                                X