Първоначално изпратено от tani1992
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от representjah
И за какво се извиняваш? Чети надолу --->>>>
Абсолютно погрешно твърдение. Има много изследвания специално за браковете. В около 70% от случаите развода е по инициатива на жената. А ако тя е college educated (вишистка), процентът стига и до 90%. И всичките причини са булшит. Истинската причина е, че мъжете когато се оженят спират да бъдат Мъже. И стават Пухлювци (***+мухльо). СПират да излизат с приятелите си, да ходят на лов, на ски, на фитнес, спират с развитието си в работата. Стават послушковци на които им казват какво масло да купят, къде ще отидат на ексурзия (която те ще платят), къде ще вечерят, какви мебели ще купят и всичко друго.
Тая тема стана прекалено естрогенска.
Хюстън - OUT!
Казвам, че винаги пири раздяка/развод са виновни и двете страни. Пишеш, че причинте са булшит, но, като се съберат много булшит-ове и мача свършва.
Донякъде се съгласявам за долното.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Защото имам малко контакти с неомъжени млади жени.
В България и в ЕС хората се женят сравнително късно (на 30+ или около 35 г.), а при мъжете срокът на годност е по-дълъг.
Освен това, вие жените харесвате лошите момчета, а не добрите.....
Вземи ме ти,
А другите твои думи: "...вие жените харесвате лошите момчета, а не добрите....", аз мога да ги кажа с обратен знак: " Лошите момчета харесват добри момичета"
Коментар
-
Далече съм от мисълта, че момичето ще прояви интерес чрез форума.
Чрез Интернет запознанствата стават трудно, както се оказа (имам доста случаи на приятели, при които също не става чрез Интернет или ако стане, е нещо временно).
Баница се прави лесно (има си и тънкости де, да е с хубави материали, подходяща тава, да се изпече хубаво, да не е много мазна и т.н.) ........да се появи момиче, веднага запретвам ръкави.
АВе, Евго! Някой - някъде греши, ама кой и къде?...
"Ти си далеч от мисълта, че момичето ще прояви интерес чрез форума"...
Тръгваш в грешна посока! Всички си примираМЕ от любопитство... Седмата! А дано, де!...
Ама що пак "на ачика", ве Евго? Тия неща НЕ се афишират толкова явно, ако и да си в нета...
КОЯ би ти отговорила тук: "Ще те взема!" Ти се кодошиш! Да де : сложно е...
(дай някой лев за частен прием при психолога - може да те научи нещо)...
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Евго, извини ме, но пак бъркаш ролите...
"Вземи ме" - не трябваше ли да бъде реплика на дамата към мъжа?
При тази реплика той я хваща през кръстчето и я мята на широките си рамене и е готов да трепе всичко живо, което му попречи...
..............
Та опитах да си представя, след последната ти молба (Вземи ме ти!) - как дамата се опитва да те "вземе" на крехките си рамене...
:От друга страна, ако на дамата й се е дояла баница - може и да те метне на рамо...
И баница спря да правиш напоследък...
Чрез Интернет запознанствата стават трудно, както се оказа (имам доста случаи на приятели, при които също не става чрез Интернет или ако стане, е нещо временно).
Баница се прави лесно (има си и тънкости де, да е с хубави материали, подходяща тава, да се изпече хубаво, да не е много мазна и т.н.) ........да се появи момиче, веднага запретвам ръкави.
Last edited by Evgo; 15.02.2021, 17:28.
Коментар
-
В България и в ЕС хората се женят сравнително късно (на 30+ или около 35 г.), а при мъжете срокът на годност е по-дълъг.
Вземи ме ти,
Евго, извини ме, но пак бъркаш ролите...
"Вземи ме" - не трябваше ли да бъде реплика на дамата към мъжа?
При тази реплика той я хваща през кръстчето и я мята на широките си рамене и е готов да трепе всичко живо, което му попречи...
..............
Та опитах да си представя, след последната ти молба (Вземи ме ти!) - как дамата се опитва да те "вземе" на крехките си рамене...
:От друга страна, ако на дамата й се е дояла баница - може и да те метне на рамо...
И баница спря да правиш напоследък...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tani1992 Разгледай мнение
Пандемията е от една година, дори по-малко. А ти защо до сега не си се оженил? Винаги когато си късал с жените в твоя живот, винаги причината и проблемът в тях ли е бил? Любопитна съм.
Извинявам се, че се намесвам във Вашия диалог.
- 1 like
Коментар
-
Специално за нея, ще съм лошо момче.......
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Да те вземе, Евго, ама като не може да види нищо лошо в теб ...?
Като бях 20+, направо бях огън. С високо ниво на хормоните и не цепех басма на никой.
Дори възрастни роднини са ми казвали, че съм прав за всичко, но с този агресивен и директен подход няма да постигна нищо.Last edited by Evgo; 15.02.2021, 16:31.
Коментар
-
Вземи ме ти,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tani1992 Разгледай мнение
Пандемията е от една година, дори по-малко. А ти защо до сега не си се оженил? Винаги когато си късал с жените в твоя живот, винаги причината и проблемът в тях ли е бил? Любопитна съм.
Вземи ме ти,
Коментар
-
Не, защото е пандемия и трудно се намира ново гадже.
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
евго, ти не понатегна ли некоя клеясала гайка
Коментар
-
Първоначално изпратено от tani1992 Разгледай мнениеВъпрос към мъжете:
Сутринта, когато тръгнахте за работа, целунахте ли вашата съпруга или приятелка и казахте ли й, че я обичате?
Спорна, доходна и успешна седмица пожелавам на всички
Коментар
Коментар