IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tani1992 Разгледай мнение

Благодаря за комплимента
    Дори в анонимен форум е приятно да чуеш искрена похвала от непознат мъж. Искрена е, нали? С теб ми е спокойно, когато си пиша, така го усещам, не ме натоварваш.

Щом си ми "взела думата от устата" - защо да не те похваля? Много добре формулирана от теб, смислена теза, която съвпада с моята (това не означава, че мислим еднакво, но в конкретния случай сме единодушни)

В подобна ситуация, нищо не е по-добро за мен от това - да похваля една непозната дама.

.................

Не зная дали е добре това - човек винаги да бъде искрен (искрената ми похвала). Свикнали сме да се сблъскваме повече с неистина, което - съвсем резонно - ни кара да сме недоверчиви... Има такава група хора, които дори да не заблуждават - са ни съмнителни. Много сме лъгани (или сме се "парили"), за да бъдем лековерни...

Сложно ми е да кажа, дали обичайното недоверие, с което подхождаме към непознат човек - по-скоро помага и ни предпазва от бъдещи разочарования или е недопустимо и би обидило непознатият...

Мисля, че е по-добре да тушираме разочарованията в бъдеще. Все пак всеки има личните си пристрастия, а моето мнение е неангажиращо...

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Умно момиче! Категорично!

.............................

Какво да кажа за една дама тия дни /администратор на лични данни/, поради което бях безкрайно изненадан, когато ме "похвали" за моята зодия... Това не го очаквах!

............................

Та, в какво ли не странично вярваме! Темпераменти, зодии, виртуални контакти... Всичко несъществено ни прави впечатление /когато сме "натясно"/, за да "докажем" пред себе си своята предварително манипулирана теза...
      Благодаря за комплимента
      Дори в анонимен форум е приятно да чуеш искрена похвала от непознат мъж. Искрена е, нали? С теб ми е спокойно, когато си пиша, така го усещам, не ме натоварваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Предвиждаше се потрес, заради ранния час, от който започват наздравиците.

Колкото до паметта - мисля, че съм далеч от Алцхаймер . Просто от дете съм такава - успея ли да вкарам нещо в дългосрочната си памет, няма забравяне. А за неуслужливата краткосрочна - не се притеснявам. Личната ми лекарка и близка приятелка твърди, че това било умора на умния ми мозък
        Наздраве!
        Наздраве тогава от сабахле!
        Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

След като с 6 жени подред имаш ядове ,как мислиш ,къде ли е проблема ?!
          Ако намекваш, че е при мен, не е така.

Други мъже също се оплакват от хитри и некоректни жени.

По-лесно е на 20-25 г., когато хората са младички и се вземат по любов. Тогава е друго.

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение

Очакванията ми не са потресаващи, а по- скоро обезпокоителни като говорим за памет.
            Следете си бета и тау белтъците, за да няма мяу.

Предвиждаше се потрес, заради ранния час, от който започват наздравиците.

Колкото до паметта - мисля, че съм далеч от Алцхаймер . Просто от дете съм такава - успея ли да вкарам нещо в дългосрочната си памет, няма забравяне. А за неуслужливата краткосрочна - не се притеснявам. Личната ми лекарка и близка приятелка твърди, че това било умора на умния ми мозък
            Наздраве!
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

Очакванията ми не са потресаващи, а по- скоро обезпокоителни като говорим за памет.

Айдеее, Ойде коня у рЯката!

Първо тряЯ да ме научиш, що е това бета-белтък..., за тау - не зная дали ще ти достигне енергия, че нещо много бавно възприемам...

Това трябва да са съвременни позиции от Кама Сутра, нали?

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

+ 1

Също така да добавя, че майчината любов е свята. В България дори старата баба на 90г до последно се мъчи и гледа детето си на 70 г, ако може и е здрава (което рядко се случва, но го има). Дори физически да не може да шета, си дава пенсията и имотите на детето си.

Тези дни имах много работа и четох темата малко по диагонал.

Да ви кажа, че смятам през новата година 2021 най-накрая "да превзема успешно крепостта, след дълга обсада, след дълго блъскане по вратата с стенобойната машина (което е изчерпало донякъде силите ми и ме е изтощило), и след като 6 жени една след друга ми правеха серия от номера, с които почти изчерпаха възможните номера, правени от жените на мъжете." Здраве да е, светът е пъстър,

Има и един друг момент, не е хубаво мъж на 25-30г да си стои при мама в детската стая. Трябва самостоятелно, защото има риск така да си остане, стар ерген при възрастна майка. Тази картина хич не е хубава, но също я има.

Поздрави
                След като с 6 жени подред имаш ядове ,как мислиш ,къде ли е проблема ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Това показва наличие на услужлива дългосрочна и неуслужлива краткосрочна памет. И при мен нещата стоят по същия начин. Не мога да си обясня защо помня номера на всеки въпрос, който ми се е паднал от конспекта за конкретен изпит при положения, че са минали доста години откак съм се борила с професори и доценти, а почти всяка сутрин настава шок и ужасТ, докато си търся телефона, ключовете, а сега - и маската!?
                  Наздраве /дано не хвърлим Mia11 в потрес/!
                  Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

+ 1

Също така да добавя, че майчината любов е свята. В България дори старата баба на 90г до последно се мъчи и гледа детето си на 70 г, ако може и е здрава (което рядко се случва, но го има). Дори физически да не може да шета, си дава пенсията и имотите на детето си.

Да ви кажа, че смятам през новата година 2021 най-накрая "да превзема успешно крепостта, след дълга обсада, след дълго блъскане по вратата с стенобойната машина (което е изчерпало донякъде силите ми и ме е изтощило), и след като 6 жени една след друга ми правеха серия от номера, с които почти изчерпаха възможните номера, правени от жените на мъжете." Здраве да е, светът е пъстър,

Има и един друг момент, не е хубаво мъж на 25-30г да си стои при мама в детската стая. Трябва самостоятелно, защото има риск така да си остане, стар ерген при възрастна майка. Тази картина хич не е хубава, но също я има.

Поздрави

Щом на тая възраст се жалваш, че са ти изчерпани силите и си се изтощил, не се притеснявай - ще ти влезем в положението и ще ти помагаме, щом закъсваш "след дълго блъскане"! Няма да те посрамим!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
                      Абсолютно погрешна постановка на въпроса. Какво значи най-правилното решение? За кой да е правилно? Обикновено вземането на решение касае не само човекът, вземащ решение, а и доста други около него. Тук е въпросът. Като вземам решение, дали да взема решението, което е най-правилно за мен лично, или да взема решение, което ще бъде сравнително правилно за доста от хората около мен, или зависещи от мен? А аз да се съглася с компромиси спрямо най-правилното лично за мен решение?
                      Няма значение темперамента, имат значение благородство, завист, егоизъм, алчност, страх и.т.н.

Сещам се само за майчината любов, която е универсален еталон за себераздаване, там по принцип егоизъм липсва и винаги се взема най-правилното в ситуацията решение за оцеляване на детето. Не казвам най-правилното за по-нататъшното развитие на детето решение, но за моментното му оцеляване или добро състояние в дадена ситуация. Но както казват, прекалените неща не са полезни, и тази едностранна отдаденост от страна на майката може да доведе до разглезване или потискане на някои неща и да повреди емоционално детето доживот.
                      + 1

Да ви кажа, че смятам през новата година 2021 най-накрая "да превзема успешно крепостта, след дълга обсада, след дълго блъскане по вратата със стенобойната машина (което беше изчерпало донякъде силите ми), и след като 6 жени една след друга ми правеха серия от номера, с които почти изчерпаха възможните номера, правени от жените на мъжете." Здраве да е, светът е пъстър,

Поздрави
                      Last edited by Evgo; 12.02.2021, 14:42.

Коментар

• Абсолютно погрешна постановка на въпроса. Какво значи най-правилното решение? За кой да е правилно? Обикновено вземането на решение касае не само човекът, вземащ решение, а и доста други около него. Тук е въпросът. Като вземам решение, дали да взема решението, което е най-правилно за мен лично, или да взема решение, което ще бъде сравнително правилно за доста от хората около мен, или зависещи от мен? А аз да се съглася с компромиси спрямо най-правилното лично за мен решение?
                        Няма значение темперамента, имат значение благородство, завист, егоизъм, алчност, страх и.т.н.

Сещам се само за майчината любов, която е универсален еталон за себераздаване, там по принцип егоизъм липсва и винаги се взема най-правилното в ситуацията решение за оцеляване на детето. Не казвам най-правилното за по-нататъшното развитие на детето решение, но за моментното му оцеляване или добро състояние в дадена ситуация. Но както казват, прекалените неща не са полезни, и тази едностранна отдаденост от страна на майката може да доведе до разглезване или потискане на някои неща и да повреди емоционално детето доживот.
                        Last edited by Kildirim_Bei; 12.02.2021, 12:33.
                        Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                        ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

Здравей. Позволи ми да не се съглася с теб. Видът темперамент ли определя дали един избор или решение е правилно и адекватно за дадена ситуация? В конкретна житейска ситуация например сангвиникът и флегматикът ли ще вземат най-правилното решение и ще направят най-правилния избор, а холерикът и меланхорликът ще вземат грешните? Или обратното? Или екстровертните хора винаги правят най-правилния избор и техните решения и мнения са най-правилните, а тези на интровертните са най-грешните?
                          Замислих се ... Според мен, темпераментът по-скоро определя вземането на решение - независимо дали е правилно или неправилно.
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Може да се изненадва сам от себе си. Ей го на, помня как преди 30-тина години Шарън Стоун си кръстоса краката в "Първичен инстинкт", но вчера забравих да купя хляб. А, уж нищо не било по-голямо от хляба.
                            А, наздраве!
                            Това показва наличие на услужлива дългосрочна и неуслужлива краткосрочна памет. И при мен нещата стоят по същия начин. Не мога да си обясня защо помня номера на всеки въпрос, който ми се е паднал от конспекта за конкретен изпит при положения, че са минали доста години откак съм се борила с професори и доценти, а почти всяка сутрин настава шок и ужасТ, докато си търся телефона, ключовете, а сега - и маската!?
                            Наздраве /дано не хвърлим Mia11 в потрес/!
                            Last edited by tnm; 12.02.2021, 11:50.
                            Мечо

Коментар

А относно това какви програми могат да ти инсталират докторите в подсъзнанието, много е писано, а и лично изживяно от мен, когато през 2013 г. си счупих пищял, раздробих си хрущял и прецаках колатерална връзка на коляното, ортопедът се опита да ми внуши да забравя за ските, защото няма да мога да ги карам вече. За негова изненада пак карам.
                              Та оттогава направих избор да не се доверявам сляпо на авторитети, а да проучвам нещата издъно и да практикувам лично наученото.
                              Лекарите, щат - не щат, трябва да дават професионалните си съвети от гледна точка поне на средностатистическия пациент, а за да е още по-предпазливо, или щадящо – от гледна точка на рисковете за здравето на пациент с крехко по природа здраве.
                              Щот не те познава още от бременността на майка ти, както е било едно време с истинските лични лекари.

А в днешно време ти за него си една или няколко страници медицинска история.
                              И затова той е "излишно" предпазлив, знаейки от опита, че хората са най-различни (каквото и ще да казват сегашните ненормалници-политкоретковци).

Коментар

Здравей. Позволи ми да не се съглася с теб. Видът темперамент ли определя дали един избор или решение е правилно и адекватно за дадена ситуация? В конкретна житейска ситуация например сангвиникът и флегматикът ли ще вземат най-правилното решение и ще направят най-правилния избор, а холерикът и меланхорликът ще вземат грешните? Или обратното? Или екстровертните хора винаги правят най-правилния избор и техните решения и мнения са най-правилните, а тези на интровертните са най-грешните?
                                Или...или...
                                Когато машиниста кара влака, той взема най правилното решение......

Коментар

Working...
                                X