Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
"Колкото повече - толкова повече!"- това дори децата ти го знаят... (буркани с мед)
Разбира се, присъстващите са вън от обобщенията...
Лека вечер.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Хм. А какво става ако инвеститорката има повече апартаменти от доктора? Само се осведомявам де
Разбира се, присъстващите са вън от обобщенията...
Коментар
-
Хм. А какво става ако инвеститорката има повече апартаменти от доктора? Само се осведомявам деНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от krakatau Разгледай мнение
значи може да се класирам за жена християнка
Ама какъв благороден елен ще е ако няма рога.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Лесно би могъл да си отговориш в какво може да инвестира една дама, какъв е срокът на инвестицията, а също - дали дамата очаква някакъв скорошен дивидент и при какви условия...
Например, ако една дама "инвестира" в доктор (като теб) - тя ще очаква разни дребни придобивки, ама пък я си признай : ако тя те свали - дали не би й подарил едно малко, например двустайно апартЧЕ? Е, що пък да не й дадеш, щом и тя ти "дава" (пуска - с жаргон)...
Е, Док - темата е не само инвеститорска, но размерът на инвестицията може да скочи, доста над твоите ....
(скорошен дивидент в подобни случаи може да се очаква - обратно пропорционално на възрастта на "младежа")
Сложни са подбудите на представените тук инвеститори, Док! Неразбираеми от нас, несведущите! Да не вземете сега да ми повярвате! Пък и тоя форум е еманация на голямото семейство на почтените - дами и мъже...
Здраве и успехи в инвестициите на всички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
. ..абе гледам темата за жените и кво искат те все най-отгоре.
Как мислиш, инвеститорско нещо има ли в тази тема? Може пък да има, не съм се замислял.
Защо тази тема не е в ,,Бг тате" да речем, а тук?
Аз лично бих искал жените да споделят какво искат. Аз да се правя че не се замислям на тази тема. Просто да опитам да удовлетворя исканията им. Нали така?
Лесно би могъл да си отговориш в какво може да инвестира една дама, какъв е срокът на инвестицията, а също - дали дамата очаква някакъв скорошен дивидент и при какви условия...
Например, ако една дама "инвестира" в доктор (като теб) - тя ще очаква разни дребни придобивки, ама пък я си признай : ако тя те свали - дали не би й подарил едно малко, например двустайно апартЧЕ? Е, що пък да не й дадеш, щом и тя ти "дава" (пуска - с жаргон)...
Е, Док - темата е не само инвеститорска, но размерът на инвестицията може да скочи, доста над твоите ....
(скорошен дивидент в подобни случаи може да се очаква - обратно пропорционално на възрастта на "младежа")
Сложни са подбудите на представените тук инвеститори, Док! Неразбираеми от нас, несведущите! Да не вземете сега да ми повярвате! Пък и тоя форум е еманация на голямото семейство на почтените - дами и мъже...
Здраве и успехи в инвестициите на всички!
Коментар
-
Това е ясно..
Да си казваме ли исканията?
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Кавръче, трябва с теб да се обединим против бай Пешо.
Все пак сме двама и сме млади.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
зарязвайте чиниите - тука е купона.
Да си казваме ли исканията?
Коментар
-
тнм давай по смело, уж сте бъбривия пол па не мое думата да вземете
Коментар
-
Ма пропорцията е неблагоприятна.
Имам едно предчувствие че си имаме ново Криси дето се гАбарка с насLast edited by bota156; 17.02.2021, 23:15.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
тнм давай по смело, уж сте бъбривия пол па не мое думата да вземете
Коментар
Коментар