Първоначално изпратено от Todor Sabev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не сме на една възраст с нея.
Доколкото си спомням преди време Репрезентативния много те беше ял.... тук.
Значи, цялостното ти отношение към жените не е ок.
Оттам ти идва всичко.
На мен ми е все тая какво е казал комплексиран анонимко в нета. Ти си помисли за себе си.
Просто ти казвам директно някои работи.Last edited by Selena; 18.02.2021, 15:55.
- 2 Харесвания
Коментар
-
При турците има едно правило, че един мъж не е само за една жена.
И българите, нали сме били под робство, изглежда сме го усвоили.
А ти на твоята що не щеш да й даваш да кръшка?
Правите отворен брак, тя ще ти роди и ще ти гледа дете, ама и двамата ще си кръшкате и ще си разправяте кой къде с кого, кво ново научил, да го пробвате, и такива работи... Да обсъждате моркови и катерици, и други неща от флората и фауната.... и супер спокойствие брат
Вилата ти няма да събира мухъл и ще я ползвате, ще си менкате ключовете в определени дни от седмицата, или кой когато му потрябва, суинг партита, ей такива хавинаистина ще младеете брат, и цяла София ще ви завижда
Мислил ли си го така?Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Май нямаш много опит в дълги връзки, брат. Жените имат вградени природни радари точно за тия работи. Трябва да си много изпечен лъжец да караш безпроблемно по чужди катерици
И българите, нали сме били под робство, изглежда сме го усвоили.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
А ти забелязал ли си колко много катерици има в Борисовата градина? Мислиш ли, че може да бъде хванато нещо?
Коментар
-
А ти забелязал ли си колко много катерици има в Борисовата градина? Мислиш ли, че може да бъде хванато нещо?краставите магарета през девет планини се надушват
Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
Коментар
-
А ти забелязал ли си колко много катерици има в Борисовата градина? Мислиш ли, че може да бъде хванато нещо?
Миналата зима, в Южен парк една катерица тръгна към мен в снега. Спрях се, а тя продължи да приближава... Много любопитен, изчаках, за да видя до къде ще стигне...
Първо се качи върху чепика ми, а после почна да се катери върху левият ми крак... Над коляното спря. Извадих бавно камерата от джоба си и направих няколко снимки...
Тогава се сетих, че жУотинката е гладна... Извадих от раницата си кифлички с. кашкавал, отчупих и й дадох... Това, гладното - слезе и ядеше близо до мен... Наложи се да й дам още една цяла кифличка, но се чудех дали пък няма да се задави... Зная ли! Това, малкото - грабна кифличката и тръгна към близкото дърво, от което беше слязло... След малко изчезна в короната на дървото.
Извод: когато гониш нещо, обикновено то бяга по-бързо от теб... страх и инстинкт за самосъхранение... Не, че катеричките стават за ядене (освен за котките) но пък те откъде да знаят това?
Ноктите им са извити и тънки като игли...
Коментар
-
Май нямаш много опит в дълги връзки, брат. Жените имат вградени природни радари точно за тия работи. Трябва да си много изпечен лъжец да караш безпроблемно по чужди катерици
Коментар
-
Така е, но има вили и дискретен секс.
Или платен секс по хотели или на техен терен.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Наливаш масло в огъня, който "гасиш"! Телефонът е 2/3 от нашия Живот! Не ГО подценявай!
.................
Винаги съм мислил, че подобна тема е за мен неразбираема...
Дамите цял живот ни "превъзпитават" (по свой образ и подобие) и, когато вече решат, че са постигнали най-големият успех и резултат в своя Живот, получават поредно разочарование... И ТОЗИ безимен (от многото) не иска да лъже!
Та, какво искат дамите?
Да бъдат лъгани най-безогледно!
.....................
Ама какво може да иска една дама от един анонимник насред пазара?
На следващият пазар анонимниците са по-съвършени! Гаранция!
(неангажиращо!)
От нечий живот на зомби, не моя
Коментар
-
Така е, но има вили и дискретен секс.
Или платен секс по хотели или на техен терен.
- 1 like
Коментар
-
Жените много мразят някоя друга да им бара мъжлето по ..... съвместителство
Рискуват те и поколението им да се лишат временно или за постоянно от парични потоци, които изтичат в неизвестен размер към друга катеричка, пардон касичка
И се борят като стръвници за тяхното си
Не ги подценявай.
Или платен секс по хотели или на техен терен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеВажното е да има репродукция, жени има много, никой не е казал, че трябва цял живот една манджа да ядем,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Разликата ни е малка. Мнението на троловете не ми е особено меродавно. Хеле пък на трол с педофилски и нарцистични отклонения.
https://www.mediapool.bg/zhurnalistk...ews247000.html
Чети сега тук горе и се ограмотявай, че ти е бая задръстено мисленето. Чак консервативният бате Пешо те нарича “турчин”.
Ага,
това което казваш е абсолютно вярно, осовено ако чичото мисли с долната глава.
Коментар
-
Аз пък мислех, че си образован, готин и културен чичо, 60+, който преди 30г е бил голям пич с успехи на нежния фронт.
А ти си правиш майтапи за моя сметка и не усещаш, че ме обиждаш.
Важното е да има репродукция, жени има много, никой не е казал, че трябва цял живот една манджа да ядем,
Рискуват те и поколението им да се лишат временно или за постоянно от парични потоци, които изтичат в неизвестен размер към друга катеричка, пардон касичка
И се борят като стръвници за тяхното си
Не ги подценявай.Last edited by Kildirim_Bei; 18.02.2021, 12:45.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
Коментар
Коментар