If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Баси, не мога да повярвам, че даде същия пример като мен, може би също си на DSTV!!! НЕ крада, виж, че сме писали по едно и също време, еднакво мислене, може да сме един за друг, но и двамата сме заети предполагам
да ма на тебе ти трябва да те харесват сегашните моми, а не старите лелки и чичаци. И аз те харесвам ама 2 пъти повече ме дразниш .
Висок, строен изглеждаш 10+ години по млад, ама с мислене на ПЕНСИОНЕР. За жалост не си милиардер да ти лижат краката кухите шафрантии
да ма на тебе ти трябва да те харесват сегашните моми, а не старите лелки и чичаци. И аз те харесвам ама 2 пъти повече ме дразниш .
Висок, строен изглеждаш 10+ години по млад, ама с мислене на ПЕНСИОНЕР. За жалост не си милиардер да ти лижат краката кухите шафрантии
Бате ,без пари е номера да хванеш яката кака. С пари е скучно и тъпо и обикновено налазват боклуци . Щото като я качи в колата за 100 бона каката започва да разсъждава с главата а не с тва в гърдите ,да не кажа и други места
Ще си взема поука и няма да коментирам за социализма. Има 3-ма известни журналисти, който периодично все тази тема дъвчат (Карбовски, Л. Огнянов и Ж. Любенов).
Пачангата може да си има имоти, но не иска да се коментира.
Коментирал съм,може да се намери назад. Но да повтарям като няколко толупа тука, а мерси .
Мерси, ти също си ми любимец.
Ще си взема поука и няма да коментирам за социализма. Има 3-ма известни журналисти, който периодично все тази тема дъвчат (Карбовски, Л. Огнянов и Ж. Любенов).
Пачангата може да си има имоти, но не иска да се коментира.
пачангата няма нито един имот, няма и да има, той затова ги плещи тука разни дълги протяжни, зер впечатли некоя мома, ти имаш 5 имота, стегни се и оплоди някоя мома, ще ти направя голям подарък за сватбата да знаеш..
Evgo - престани да живееш в СОЦ-а, и да се представяш като жертва на недооценен УБО кадър.
На никой не му пука за онова време, ценностите му и вървежните доносници.
На жените още повече не им трябва нафталин
Коментар