IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение

Значи, сложи си очилата, купи един речник и започвай да четеш.
    Там, където виждаш травестит, пише истерик.
    Драма куин се употребява и за жени, и за мъже. И така нататък.

Забележи, че засега допускам когнитивни изменения или възрастово незнание. Още не съм те нарекла лъжец в прав текст, но може и да се стигне до там. От теб зависи.

Иначе голям рев - жените в темата били такива и такива. Добре, че аз не съдя за всички мъже в темата и форума по теб, щеше да е ужас.
    Какво ми се обясняваш-целта ти беше да ме обидиш.И я постигна.Дали си ме нарекла драг куин или драма куин ми е през еди какво си.Важното е,че ме обиди.А аз на обидите отвръщам подобаващо-на зла кучка, зъл прът.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Имал ли си вече срещи с украинки,
      Имал съм с една и скоро пак ще имам с друга.Но естествено подобни срещи са краткотрайни, щото съм женен мъж и трудно ще обясня отсъствието си от вкъщи .Има някои мъже успяват, но за мен е трудно.Но ти като ерген няма да имаш такива проблеми. Украинките идват сами в България или с децата си и са подходящи за няколкомесечна връзка. Красиви са и доста разкрепостени в секса. Но не ги препоръчвам за съпруги или сериозни приятелки.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Руслане,Руслане написал си истински шедьовър. Убеждавам се,че тая песен е написана за такива като теб .Щом наричаш един мъж куин(кралица)естествено, че го оприличаваш на травестит.Щото те се правят на жени.
        А и няма значение дали го оприличаваш на травестит или не-да оприличиш поведението на мъж с женско поведение е най-голямата обида,и ако подобно нещо си беше позволил някой мъж щях да съм поздравил близките му роднини от женски пол.
        Както и да е,то си е за твоя сметка и не съм човек, който ще си замълчи при подобна провокация.
        Значи, сложи си очилата, купи един речник и започвай да четеш.
        Там, където виждаш травестит, пише истерик.
        Драма куин се употребява и за жени, и за мъже. И така нататък.

Забележи, че засега допускам когнитивни изменения или възрастово незнание. Още не съм те нарекла лъжец в прав текст, но може и да се стигне до там. От теб зависи.

Иначе голям рев - жените в темата били такива и такива. Добре, че аз не съдя за всички мъже в темата и форума по теб, щеше да е ужас.

Коментар

Къде съм те нарекла пенсионер или травестит?

Човек, ти да нямаш някакви ментални изменения и там където пише "драма куин" да четеш "драг куин"?... Това с измененията би обяснило истерията и несъразмерните реакции в темата.
          Руслане,Руслане написал си истински шедьовър. Убеждавам се,че тая песен е написана за такива като теб .Щом наричаш един мъж куин(кралица)естествено, че го оприличаваш на травестит.Щото те се правят на жени.
          А и няма значение дали го оприличаваш на травестит или не-да оприличиш поведението на мъж с женско поведение е най-голямата обида,и ако подобно нещо си беше позволил някой мъж щях да съм поздравил близките му роднини от женски пол.
          Както и да е,то си е за твоя сметка и не съм човек, който ще си замълчи при подобна провокация.

Коментар

Първо бях пенсионер с пенсионерско мислене, след това с поведение на травестит,сега пък съм бил с такова на петгодишен. Ама викаш изобщо не си ме обидила.Или си много нагла или си като героинята от песента на Мъйнов.А най-вероятно и двете.
            Имал ли си вече срещи с украинки,

Коментар

Първо бях пенсионер с пенсионерско мислене, след това с поведение на травестит,сега пък съм бил с такова на петгодишен. Ама викаш изобщо не си ме обидила.Или си много нагла или си като героинята от песента на Мъйнов.А най-вероятно и двете.
              Къде съм те нарекла пенсионер или травестит?

Човек, ти да нямаш някакви ментални изменения и там където пише "драма куин" да четеш "драг куин"?... Това с измененията би обяснило истерията и несъразмерните реакции в темата.

Коментар

Е добре де-защо аз не му се подигравам?Чета същите неща като другите потребители на форума, но не виждам повод за подигравки.Ако си добър човек ще помогнеш на някого,вместо да му се подиграваш.
                И какво значи тенденция в обществото-няма как да се правят обобщения,защото хората са различни. Както е написал Чехов "Всички щастливи семейства си приличат ,всяко е нещастно по своему".Така че всеки човек си има лични причини да е самотен. И не трябва това да бъде повод да подигравка.
                Това е като темата за 50 годишните, които се мислят за 30 годишни - няма как тепърва да разбереш защо такива хора провокират определени реакции. Жокер - не, не му се подиграват защото е сам. Пълно е със сингъли, на които на човек и през ум не би му минало да им се подиграва.

Коментар

Хайде сега, оправдания. Ще се изясняваш като пет годишен къде точно си се почувствал обиден, пък ти какъв образец за възпитание си и как може лошата потребителка да прави така.

Иначе сме съвсем по темата какво харесват и не харесват жените. Модераторите да не помислят, че сме се отклонили, не сме. Дял "Общуване между половете във виртуала - не правете следните грешки".

Коментар

Такива като мен всъщност му се подиграват най-малко. С него сте наистина като близнаци - виждате персонални подигравки и обиди там, където останалите говорят за тенденцията в обществото.
                    А за тези, които наистина му се подиграват в прав текст - ами той самият да се замисли как се е стигнало до там. Защо на другите моми и ергени - а такива има доста, - не им се подиграват.

Проблемът на Евго не са потребителите в темата.
                    Е добре де-защо аз не му се подигравам?Чета същите неща като другите потребители на форума, но не виждам повод за подигравки.Ако си добър човек ще помогнеш на някого,вместо да му се подиграваш.
                    И какво значи тенденция в обществото-няма как да се правят обобщения,защото хората са различни. Както е написал Чехов "Всички щастливи семейства си приличат ,всяко е нещастно по своему".Така че всеки човек си има лични причини да е самотен. И не трябва това да бъде повод да подигравка.

Коментар

При положение, че ме обиждаш без по никакъв начин аз да съм те обидил, естествено, че си злобна. Всеки моге
                      Хайде сега, оправдания. Ще се изясняваш като пет годишен къде точно си се почувствал обиден, пък ти какъв образец за възпитание си и как може лошата потребителка да прави така.

Иначе сме съвсем по темата какво харесват и не харесват жените. Модераторите да не помислят, че сме се отклонили, не сме. Дял "Общуване между половете във виртуала - не правете следните грешки".

Коментар

Евго разкрива доста лични неща,а такива като теб му се подиграват.
                        По тоя начин компенсираш неудачите в твоя личен живот. Типично поведение на клюкарка пред блока.
                        Вместо до злобееш ,обиждаш и се подиграваш на другите участници във форума, по-добре насочи тая енергия, за да си оправиш собственият живот.Защото какъвто и да е Евго,или аз,или който да е друг, твоят живот по никакъв начин няма да се промени.
                        Такива като мен всъщност му се подиграват най-малко. С него сте наистина като близнаци - виждате персонални подигравки и обиди там, където останалите говорят за тенденцията в обществото.
                        А за тези, които наистина му се подиграват в прав текст - ами той самият да се замисли как се е стигнало до там. Защо на другите моми и ергени - а такива има доста, - не им се подиграват.

Проблемът на Евго не са потребителите в темата.

Коментар

Да, да, знаем - киселото грозде и всичко останало.
                          Два дни преследваш някоя из темата, тя не ти обърне внимание и гранде аргумент - а пък ти си зла, жените във форума сте еди какви си.

Добре, че такива все пак сте малцинство. Повечето във форума са нормални в комуникацията.
                          При положение, че ме обиждаш без по никакъв начин аз да съм те обидил, естествено, че си злобна. Всеки може да прочете коментарите и да види,че ти започна да обиждаш без причина.
                          Колкото до киселото грозде-ти си последната жена на света към която бих проявил интерес като жена.
                          Коментирах твоите писания, защото не съм съгласен с тях и се аргументирах защо,а не защото искам да правя секс с теб.Имам си жена,имам си и любовница(а и няколко кандидатки)така че точно до теб няма да опра.
                          Last edited by mirodes; 01.09.2022, 14:30.

Коментар

Тоя форум е последното място на света, където ще търся женско внимание. От предишното си участие във форума съм достатъчно наясно какъв тип жени основно пишат тук. Не се различавате кой знае колко. Ама поне те изтъкваха някакви аргументи, за разлика от теб.Явно нивото на женската част е доста паднало,през тия две години, в които не съм писал тук.
                            Да, да, знаем - киселото грозде и всичко останало.
                            Два дни преследваш някоя из темата, тя не ти обърне внимание и гранде аргумент - а пък ти си зла, жените във форума сте еди какви си.

Добре, че такива все пак сте малцинство. Повечето във форума са нормални в комуникацията.

Коментар

А, не, Евго няма да признае така лесно, че е на 45 години.
                              Но може да са близнаци, разделени при раждането, и форумът да ги събере след близо половин век. Трябва да имаме вяра в доброто.
                              Евго разкрива доста лични неща,а такива като теб му се подиграват.
                              По тоя начин компенсираш неудачите в твоя личен живот. Типично поведение на клюкарка пред блока.
                              Вместо до злобееш ,обиждаш и се подиграваш на другите участници във форума, по-добре насочи тая енергия, за да си оправиш собственият живот.Защото какъвто и да е Евго,или аз,или който да е друг, твоят живот по никакъв начин няма да се промени.
                              Last edited by mirodes; 01.09.2022, 14:24.

Коментар

Не търсиш внимание по правилния начин.
                                Тоя форум е последното място на света, където ще търся женско внимание. От предишното си участие във форума съм достатъчно наясно какъв тип жени основно пишат тук. Не се различавате кой знае колко. Ама поне те изтъкваха някакви аргументи, за разлика от теб.Явно нивото на женската част е доста паднало,през тия две години, в които не съм писал тук.

Коментар

Working...
                                X