Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Имал съм такива случаи. Веднъж се запознах с една мадама в сайт за запознанства от София. И отивам на среща обаче оная излезе с 30 килограма по-дебела от снимката. Ама вика,че била запазила места в един нощен клуб и щяла да дойде приятелката й.Викам си ,че другата може и да става.Ама дойде никакъв Франкенщайн полумъж.И аз в шах със свиня и Франкенщайн.Както и да е кефих се на музиката и си тръгнах, въпреки че дебелата искаше да спя у тях..
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Поне да се беше направила,че не яде.А тя в ресторанта изяде два пъти колкото мен,а аз тогава бях като биче и се хранех доста обилно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Тцъ! Не може да е чак толкова ведър и непукист. Това са 40 огнедишащи дракона на едно място.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
30 кила бонус си отказал
мирко, ти да не си сбъркан нещо
Коментар
-
той от девиците се отказа
може да се зарадва повече на тъщите
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
той от девиците се отказа
Коментар
-
Имал съм такива случаи. Веднъж се запознах с една мадама в сайт за запознанства от София. И отивам на среща обаче оная излезе с 30 килограма по-дебела от снимката. Ама вика,че била запазила места в един нощен клуб и щяла да дойде приятелката й.Викам си ,че другата може и да става.Ама дойде никакъв Франкенщайн полумъж.И аз в шах със свиня и Франкенщайн.Както и да е кефих се на музиката и си тръгнах, въпреки че дебелата искаше да спя у тях.
мирко, ти да не си сбъркан нещо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Забравяш за 40-те тъщи. Твърде вероятно е Миро да се откаже от "и пак така".
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
А когато жена си прати снимка от младежките години?
Коментар
-
Значи е путьо.Един истински мъж никога не се срамува от външността си.А ако има защо да се срамува трябва да търси начин да я поправи.Имам предвид ако е дебел или разплут,а не за възрастта,щото по-млад няма да стане.Бягай от такъв.
Коментар
-
Е и?Какво като си отида?Рано или късно всички умират.Въпросът е дали ще умреш като страхливец или като мъж.Естествено не съм глупак сам да се навирам между шамарите,но никога не съм подвил опашка пред ,когото и да е било.А през живота си съм се срещал с много лоши момчета. Ама много лоши.
Коментар
-
40 девици те чакат във валхала, братко.
нощта ги оправяш всичките
на другия ден те пак са моми
и пак така
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
не ни разваляй сега геройския епос
Ще ти дам един пример-преди два месеца бях с децата на спа хотел. И имаше два басейна един до друг. Като моите деца бяха в детският басейн и до тях имаше едно по-голямо момче,което хвърляше топка на друго в големият басейн и топката минаваше близо до децата им.Веднага отидох и им направих забележка и те спряха.Бащите им бяха там и бяха шопари по 120 кила ,но нищо не казаха.Да си бях затраял и да ми ударят децата ли?И то с тежка топка.Имаше и други деца, ама техните родители си трайкаха.
В крайна сметка ситуацията бързо се разреши без никакъв конфликт, но рискувах да си навлека такъв с доста по-едри от мен мъже. Но ако топката беше ударила децата и ги нарани щях да си загубя себеуважението.
Изобщо не става въпрос един мъж да търси конфликт,но когато попада в такава ситуация да е готов да защити себе си и най-вече близките си.Last edited by Vergil1975; 19.06.2023, 20:36.
- 1 like
Коментар
Коментар