If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А и това поведение тип драма куин при мъж\е е доста противна черта.
Горното може да се ползва като жокер от чудещите се какво не\харесват жените. Обърнете внимание как реагират различните потребители в темата.
пп - дописвал си.
Значи в класацията за Драма куин заемаш второ място след Евго. Него още никой не го е надминал с клетвите.
Аз не намирам разлика в писанията на Евго и mirodes. Даже си мисля, че mirodes е тъмната страна на Евго и двамата не знаят, че всъщност са едно и също лице. И така, ако отрекат че са едно и също лице, то значи са едно и също лице.
Ти ми ходиш по петите и търсиш внимание
От вчера няма един мой пост, след който да не си се закачил в търсене на внимание.
Получи го, макар и не точно очакваното. Ако беше усвоил четенето с разбиране в малките класове, щеше вече да знаеш какво ми е мнението за търсене на внимание от другия пол в интернет. Също и за мераците на 50 годишните да се изкарат 30 годишни.
Айде стига си истерясвал, аман от мъже, обзети от драматизъм и търсещи внимание.
Хахаха-точно пък от теб нямам желание да получа женско внимание. Щото като ти чета злобните коментари си представям какъв ти е и външният вид.За характерът е видно.Ти си последната жена на света, от която бих потърсил женско внимание.
Коментирал съм ти мнението,щото не съм съгласен с него. И изброих достатъчно аргументи.
А като не искаш да ми четеш мненията,може да ми блокираш профила.
Не знам какво наричаш ербап,но в коментарите си аз не бях те обидил по никакъв начин, докато ти ме обиди няколко пъти,наричайки ме пенсионер и драма куйн.Ако си очаквала да замълча, си объркала човека.На зла круша,зъл прът.С възпитаните хора се отнасям подобаващо,на простотията също отговорям адекватно.
Дръж се възпитано и с уважение към чуждото мнение и ще получиш съответното отношение.
Ти ми ходиш по петите и търсиш внимание
От вчера няма един мой пост, след който да не си се закачил в търсене на внимание.
Получи го, макар и не точно очакваното. Ако беше усвоил четенето с разбиране в малките класове, щеше вече да знаеш какво ми е мнението за търсене на внимание от другия пол в интернет. Също и за мераците на 50 годишните да се изкарат 30 годишни.
Айде стига си истерясвал, аман от мъже, обзети от драматизъм и търсещи внимание.
Ама двама-трима драматични артисти много сте ербап, докато някой не ви подкара със същата сопа. И започват ревовете.
Не знам какво наричаш ербап,но в коментарите си аз не бях те обидил по никакъв начин, докато ти ме обиди няколко пъти,наричайки ме пенсионер и драма куйн.Ако си очаквала да замълча, си объркала човека.На зла круша,зъл прът.С възпитаните хора се отнасям подобаващо,на простотията също отговорям адекватно.
Дръж се възпитано и с уважение към чуждото мнение и ще получиш съответното отношение.
Горното може да се ползва като жокер от чудещите се какво не\харесват жените. Обърнете внимание как реагират различните потребители в темата.
Хахаха-при липса на аргументи се почна с обидите.Питам те конкретен въпрос, но отговор липсва.Още по-малко аргументиран.Вместо това започваш да обиждаш.
И ти не си обобщаващ образ на всички жени. Тая злоба говори за нещастен личен живот и неатрактивен външен вид за мъжете. Намерила си явно отдушник в тоя форум и обиждаш хора само ,защото имат различно мнение.И няма нужда от клетви-по поведението си ти личи нещастието в живота.Явно скоро не си прегръщала друго в леглото си,освен възглавница.
Остава и да кажеш какво ми е пенсионерското мислене?
Досега не си ли разбрал, значи няма закога.
пп - дописвал си.
Значи в класацията за Драма куин заемаш второ място след Евго. Него още никой не го е надминал с клетвите.
Остава и да кажеш какво ми е пенсионерското мислене?
А ти на колко години си, чаена чашо?И какво ти е мисленето?Щото като гледам твоето мислене е по-скоро пенсионерско.
Уточнение - тези, които на 25-30-40 г. са били на сухо, не се превръщат внезапно на 50 години в магнит за млади девойки и момци.
Това е така.Мъж,който на 30 години не е бил атрактивен за жените, на 50 години ще бъде още по-малко (освен ако не е милионер,а многото пари правят мъжа атрактивен за жените).Но мъж, който на млади години е бил предпочитана партия,на 50 години също ще е атрактивен.Имам такъв познат-като млад беше като някоя холивудска звезда и въпреки, че сега доста напълня пак не страда от липса на женско внимание.
50 годишен мъж си е 50 годишен. Не е на 30 години
Тези пенсионерски жалби за младост "сегашните млади какви са, а пък ние..." ви правят обект за присмех, не ви доближават до младите и готините.
Аз все още нямам 50 години, на 45 години съм и да ти кажа досега не съм бил обект на присмех от жени. Ако се разведа по някаква причина няма да ми е никакъв проблем да си намеря друга жена.Даже имам няколко потенциални кандидатки .
И мъжете в България се пенсионират на 65 години. Да наречеш пенсионер мъж, който е с 20 години по-млад от тая възраст показва единствено злоба.
Колкото до сегашните млади мъже-обобщения не обичам да правя. Но забелязвам доста повече дебелаци или феминизирани женчовци,отколкото преди 25 години.Иначе естествено си има и мъже по на 25-30 години в разцвета на силите си и една жена на тяхната възраст или под нея би ги предпочела.Но жени много, има и такива, които харесват по-възрастни мъже на тая възраст, а 35-45 годишните жени в повечето случаи биха се хванали с мъж на 45-50 години, отколкото с 25-30 годишен.
каквото и да се обобщава, рецепти за не-нам-кво-си и т.н., на всеки каквото му е писано, това ще стане... колкото и ще да се напъва.
И 50-годишни ще спят с млади мацки/пичове, и 30-годишни момци/девойки ще седят на сухо.
това е положението, без значение дали на някой му харесва или не.
50 годишен мъж си е 50 годишен. Не е на 30 години
Тези пенсионерски жалби за младост "сегашните млади какви са, а пък ние..." ви правят обект за присмех, не ви доближават до младите и готините.
Анализът ти е верен. И аз бях на 27г, млад, енергичен, готин, и с хубава работа.
И ме харесваха лелки около 40 годишни, каквито аз не харесвах. И това че бях младичък, помага да направиш кариера и да те оценят бързо, ако работиш здраво. Младият мъж по не е комплексиран (по-ведър и усмихнат), въпреки това българката решава да стане майка към 35-37 г (наскоро го казаха в едно проучване) и много не отразява 27 годишния симпатяга. Отделно на 27 години трудно можеш да купиш апартамент в София при днешните цени.
Има виагри и те помагат на мъжа на 50г да се почувства мъж и да не се изложи. Отделно може да отгледа 1-2 деца, като ще се пенсионирана 65 или 67г. И е въпроси на манталитет - дали си чичак, който е отпуснат, яде чесън и пие или си енергичен мъж на 50г с перфектна хигиена.
Тук някой колеги са споменавали и един познат е казвал, че дядовците им на 80г се занимавали с жени и можели,
А относно Интернет запознанствата, предимно боклуци има там. Ромки, лелки или баби качват обяви, че си търсят мъж из групите във ф.б.
Поздрави
По принцип е глупаво мъж да се обвърже с 10 години по-възрастна жена, щото жените стареят по-бързо от мъжете и мъжът като стане на 50 до него ще има 60 годишна бабка. А и жените по принцип харесват по-възрастни мъже и гледат на по-младите мъже като на момчета.Затова такива връзки рядко са успешни.
Коментар