Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Аз имам едни познати, мъж и жена, малко по-големи от мен.
Живеят в Германия повече от 10г и имат дете на 10 г. Обаче не се разбират, живеят като съквартиранти, вероятно и секс не правят. Жената е казала, че няма да го пере и да му готви. Тя е доста мързелива и обиграна. Той не хойка, сам гледа детето и му готви, и се пере.
Пичът не е напомпан, но е висок, културен и симпатичен като мен,
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
на път съм да направя заключение, че напомпаните пичове нямат големи успехи сред таргетираните от тях жени
иска ми се обаче да имаме и база за разсъждения върху успехите на не напомпаните, интелигентни, обикновени пичове.
някой има ли такива познати, чийто опит иска да сподели?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Аз имам едни познати, мъж и жена, малко по-големи от мен.
Живеят в Германия повече от 10г и имат дете на 10 г. Обаче не се разбират, живеят като съквартиранти, вероятно и секс не правят. Жената е казала, че няма да го пере и да му готви. Тя е доста мързелива и обиграна. Той не хойка, сам гледа детето и му готви, и се пере.
Пичът не е напомпан, но е висок, културен и симпатичен като мен,
Eвго, в стремежа си да изградиш общ негативен образ на съвременната жена, описваш познатите/приятелите си мъже като пълни мухльовци. Само дето не ги бият жените им, но, вероятно, имаш и такава история с някой готин, строен, интелигентен, образован, финансово стабилен пич от фитнеса.
Този бил строен и културен, другият - тоже, само жените не ги бивало. Как пък край теб и твоите познати само шкарто, а край мен - умни, красиви, успешни и отговорни жени - съпруги и майки!? Различни планети ли обитаваме?!Last edited by val/she; 28.01.2022, 19:08.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
От едната спортна злоба може да се напъне.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Стига да й се занимава.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
То и с мъжът така. Всяка що-годе читава жена може да направи от мъжа човек
Наздраве, bota!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Понякога жабата си е просто жаба...
Наздраве!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
То и с мъжът така. Вся що-годе читава жена може да направи от мъжа човек
Наздраве, bota!
Наздраве!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Евго жената е такава каквато си я направиш (или май обратното беше.
Ама все я ВЗЕМАШ, правиш я бременна, домакиня, принцеса ..... колкото са ти силите
Наздраве, bota!Last edited by tnm; 28.01.2022, 17:19.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 3 Харесвания
Коментар
-
Имам и с нормални отношения.
Тези с лошите жени също са много добри мъже и не са неудачници.
В едно детско филмче от миналото (Арабела) накрая завършва, че злото е за това, за да може доброто да победи над него и да се бори срещу него..
Ама все я ВЗЕМАШ, правиш я бременна, домакиня, принцеса ..... колкото са ти силитеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Имам и с нормални отношения.
Тези с лошите жени също са много добри мъже и не са неудачници.
В едно детско филмче от миналото (Арабела) накрая завършва, че злото е за това, за да може доброто да победи над него и да се бори срещу него.
Мечо
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеТо сега междуполови отношения да искаш...
Наздраве!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНякой с нормални междуполови отношения?
Наздраве!
Наздраве!
- 1 like
Коментар
Коментар