If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не познавам други хора тук, които имат проблемите на Евго в отношенията с дамския състав. Вие, определено - познавате достатъчно такива, щом се изживявате като ментор на групата, нуждаеща се от напътствия...
Може ли да изпращате насоките си на лични съобщения, тъй като "обръщението" ви е някак, прекалено неопределено? Или, поне споменавайте другите, за които сте търсили това иносказателно филмче?
тия дни без да искам подслушах разговора на двама млади мъже
единя обясняваше на другия, как може да изкара 1500лв от даряване на семенна течност.
отивал в някаква клиника, първо му правели пълен преглед, после давал няколко пъти за изследване
после още няколко пъти и получавал парите.
а другия го пита
ама аз 8 пъти ли трябва да ходя за тия пари?
и според мен реши, че е по-добре да продължи да си "дарява" в къщи безплатно, вместо да се разкарва 8 пъти.
та аз за евго си помислих.
ако нямат там някакви възрастови ограничения, това е един добър начин да се възпроизведе, може дори многократно.
без излишни разходи. пък и пари дават хората.
Не познавам други хора тук, които имат проблемите на Евго в отношенията с дамския състав. Вие, определено - познавате достатъчно такива, щом се изживявате като ментор на групата, нуждаеща се от напътствия...
Може ли да изпращате насоките си на лични съобщения, тъй като "обръщението" ви е някак, прекалено неопределено? Или, поне споменавайте другите, за които сте търсили това иносказателно филмче?
Да ти кажа, че доста български мъже не могат да намерят нормална жена за връзка.
Препоръчвам това френско филмче снимано през 2018 г. в България. Евго току виж намерил отговор на много въпроси. А и не само той
Коментар