IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Благодаря,

Знам го този стил, с бяла риза и елек, като от времето на Ал Капоне. В работата ми обаче не се ходи така и ще ме гледат много странно.

Дори имам хубав дънков елек, но вече не ми става. Купувал съм го като ученик в гимназията.
    Много е шик. Дейвид Бекъм понякога го експлоатира. Която девойка е с вкус и подходящо домашно възпитание ще го оцени

Трябва вече да спре да ти дреме какво мислят или казват хората. Колкото хора, толкова гледни точки.

Ще станеш интересен когато си различен, а не когато си като всички останали.

В офисът ни дойде мъж от немския банков сектор. Дори ластици за ръкави носеше. Беше удоволствие за окото. Стилът винаги се оценява от ценителките.
    Last edited by Selena; 05.04.2022, 17:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Aaaa тука се разминаваме Ако не бях вече харизана си го вземам Евго барабар с костюма. Даже има една още по-секси версия: риза и елече, като английски играч на билярд.
      Благодаря,

Знам го този стил, с бяла риза и елек, като от времето на Ал Капоне. В работата ми обаче не се ходи така и ще ме гледат много странно.

Дори имам хубав дънков елек, но вече не ми става. Купувал съм го като ученик в гимназията.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Нр говоря за протокола в облеклото а за това че вземаш Евго...Иначе ебем ти потокола няма сила която да ме накара да облека костюм.Жена ми работи в такава фирма шият костюми за цяла Европа Холандия Германия Италия Белгия Чехия Франция началничката на кроялната ми е приятелка на мой колега е жена....И на цялата фабрика съм показал среден пръст....А сега ми хрумна идея ще си купя дънков плат и ще си ушия дънки тип панталон....Диди ше изреве на умрело като чуе дънки с кройка на немски официални гащи....Ха почвам тормоз на жена ми и ти ще си виновна.....
        Е то потури вече никъде не шият, ще се кърпиш сам

Коментар

По вкус и по цвет …
          На Евго му излезе късмета...Евго купувай билет за Испания...

Коментар

Нр говоря за протокола в облеклото а за това че вземаш Евго...Иначе ебем ти потокола няма сила която да ме накара да облека костюм.Жена ми работи в такава фирма шият костюми за цяла Европа Холандия Германия Италия Белгия Чехия Франция началничката на кроялната ми е приятелка на мой колега е жена....И на цялата фабрика съм показал среден пръст....А сега ми хрумна идея ще си купя дънков плат и ще си ушия дънки тип панталон....Диди ше изреве на умрело като чуе дънки с кройка на немски официални гащи....Ха почвам тормоз на жена ми и ти ще си виновна.....
            По вкус и по цвет …

Коментар

Протоколът в облеклото не е бил отменян само, защото разни павиани ходят размъкнати и татуирани до миглите. Облеклото визирам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Тъй ше е............ като много държите да командорите!
                Приказки под шипковия храст, отде ша вземат пари да изхранват мъж?

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                  Не мога да си спомня името на прочута феминистка, която навлизайки в определена възраст от живота си, споделя сред последователките си, че жените са спечелили войната между половете. Единственият резултат от победата обаче е, че оттук нататък трябва да се грижим за военнопленниците и да ги храним .Наздраве!
                  Тъй ше е............ като много държите да командорите!

Коментар

Тва сериозно ли?
                    Протоколът в облеклото не е бил отменян само, защото разни павиани ходят размъкнати и татуирани до миглите. Облеклото визирам.

Коментар

Aaaa тука се разминаваме Ако не бях вече харизана си го вземам Евго барабар с костюма. Даже има една още по-секси версия: риза и елече, като английски играч на билярд.
                      Тва сериозно ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Нямам представа с какъв се състезаваш, но и мъжа ми ако ходи с костюм извън задължителният дрес код ще го изям с парцалите Той това го знае и не прави подобни грешки Нали не ходиш по срещи костюмиран ?! Не мога да се съглася с теб относно компютарджиите да си призная.
                        Last edited by Selena; 04.04.2022, 21:13.

Коментар

Един пуловер със скандинавски мотиви в комплект с леко износени дънки смъкват 10 години от възрастта на съпругът ми и му предават приятен фриволен вид
                          Наздраве!

Ей на - що имало смисъл да се пише във форума...

В метрото - Се разни лелки пускат крадешком погледи и ми заглеждат леко износените джинси, та се чудех аз ли си въобразявам, а то - що било...

...........

Внимавай с негативите! Да не те обвинят в сексуален тормоз на малолетен (с тоя - с 10години по-млад съпруг..., ти нали каза, че си на 25 ?)

.............

На Евго не му давайте акъл - как да се облича. Той си знае как и има стил на обличане - може да давате акъл на хората около вас....(до 10-годишната им възраст)

Евго е тактик: ако го вземат за дЕдИ - може разни млади гаджета да мислят, че скоро "дЕдИ ще хвърли топа" и повече ще му се лепят заради апартамента. И точно така ще направи бройката СИ от млади мацки, преди да се кротне... Ето - сезона се задава...

​​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

В стил Колин Фърт от 'Дневника на Бриджит Джоунс' ли!?

Филмът е много хубав, първият от филмите е от преди 20г, когато бях студент,

Коментар

Един пуловер със скандинавски мотиви в комплект с леко износени дънки смъкват 10 години от възрастта на съпругът ми и му предават приятен фриволен вид Наздраве!
                              В стил Колин Фърт от 'Дневника на Бриджит Джоунс' ли!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
                                Нямам представа с какъв се състезаваш, но и мъжа ми ако ходи с костюм извън задължителният дрес код ще го изям с парцалите Той това го знае и не прави подобни грешки Нали не ходиш по срещи костюмиран ?! Не мога да се съглася с теб относно компютарджиите да си призная.
                                Компютърджиите имат определени особености, неразбираеми за останалата част от човечеството и въпреки комуникационните си и социални недъзи, смея да твърдя, че се ИТ-тата се справят много по-добре в общуването и отношенията с противния пол от някои съфорумци, които са значително по-девиантни.

П.С. Присмял се хърбел на щърбел...

Коментар

Working...
                                X