IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

    Евго братле обещах да ти опиша аз например как съм постъпвал с мадамите преди да се оженя. Поувлякох се в писането щото си спомнях различни случки с мацки и малко дълго излезе, но ще ме прощаваш

    Ся требва да си с нагласата че всичко което искаш е да подариш приятни усещания и приятни емоции на момичето. Твоите сексуални желания са без никакво значение за нея и изобщо няма да ги споменаваш. Мадамата не се интересува дали ти се прави секс или откога не си правил секс и прочие. Всичко което има значение е кое е приятно на момичето и какво обича тя да прави и как обича да го прави и прочие. Именно натам требва да насочиш разговора. Запомни ли ??

    На момичетата требва постоянно да им приказваш. Мадамата се вкарва в леглото основно с действия впрочем, но затуй после. Нема значение толкова това което казваш, важното е как го казваш. Требва да поддържаш жив разговора. Жените не гледат толкова кви работи приказваш. Гледат дали си облечен модно кат част от лайфстайла,, дали си самоуверен в себе си, дали имаш излъчване на мъжкар, дали си забавен, дали имаш вид на човек който разполага с пари. След това требва да започнеш разговор, да я бъзикаш и да пускаш лафове постоянно, за да я разсмиваш. Пробваш я на кво върви, пускаш ако требва тъп кръчмарски или офисен хумор, разказваш готини вицове и тай нататък. Ако я накараш да започне да се смее начи си свършил половината работа. Другия елемент е близкия физически контакт – да я докосваш леко и небрежно уж докато й говориш, да скъсиш дистанцията, да си я прегърнал през кръста, да й говориш на ухото. Требва през цялото време да си пич и изрод и да не те еве. Хем да си много самоуверен и нахален, хем да я разсмиваш постоянно. Требва да си много нахален. Изключително нахален требва да бъдеш. Чак малко да се засрамиш от себе си колко нахален си Требва да си нахален обаче требва да си и много наблюдателен тоест дали това което правиш й е приятно. Не се интересуваш от това което казва.

    В същото време правиш и сближаване – задаваш й некои въпроси за нея, казваш некой работи за себе си. Поддържаш лек и неангажиращ и жив разговор. Ако е приказлива – оставяш я нея да приказва, ти само слушаш с интерес, кимаш, повтаряш това което е казала с други, с твои думи, изместваш към приятни емоции (хареса ли ти, обичаш ли да го правиш това нещо и т.н.) Казваш че и ти също…. еди кво си за същото нещо и ти го харесваш или и ти си имал една случка дето и ти…. Ако е мълчалива – предимно разказваш разни интересни и забавни историйки за себе си. Вметваш къв готин пич си обаче не го изтъкваш директно, понеже жените много усещат кога се хвалиш и се надуваш и кога си просто готин пич и го раздаваш небрежно. Много много нема да се впечатляваш от работите. Тя разправя – най- много да кажеш, че това нищо не е, а при мене пък…. еди кво си. Разни такива работи.

    После кат се отпусне момичето и като вече и е приятно с тебе и требва да прогресираш. Ако не прогресираш по-нататък на момичето ще спре да й е интересно и ще каже че трябва да си ходи и няма да можеш да я вкараш в леглото. Значи требва да почнеш да се бъзикаш и на по-сексуални теми. Целта при това бъзикане е да изкараш нея нимфоманка и разгонена и че тя иска да прави секс с тебе, а не ти с нея, схвана ли ?? Приказваш й как обича да прави секс, за големи пениси й приказваш примерно такива неща. През цялото време следиш и реакциите й. Ако усетиш че ръсиш нещо дет не й харесва – веднага спираш с тези глупости и изместваш темата, ако може даже преди да се е усетила и приказваш нещо по-невинно и най- вече забавно.

    Между другото никога нема да използваш мръсни и вулгарни думи др. такива пред мадамите. Те момичетата много мразят да им казват, че са леки мацки демек думата с К. На момичетата просто им се прави секс обаче ако си легнат с първия веднага ги обявяват за думата с К. Затова й казваш нещо от сорта че трябва да прави това което й е приятно и толкоз.

    Кат ти каже „не е хубаво да правим това” казваш „да, абсолютно си права, не е хубаво” и продължаваш там с бъркането в гащичките или под блузката или квото там правиш Следиш само реакциите на тялото й. Ако усещаш че това което й правиш й харесва – продължаваш смело напред без да обръщаш внимание на думите й. Ако обаче ти каже да спреш и усетиш, че тялото й се напряга и вземе да става кофти ситуацията – спираш веднага с всичките работи и се обръщаш на 180 градуса. Примерно ако си я закарал в вас и тя вземе да ти се дърпа – спираш да я натискаш, забравяш за нея я и си наливаш едно питие и си пускаш телевизора да гледаш мач или некой тъп филм, а на нея нула внимание. Жените много мразят така и направо откачат. След малко сама ще дойде и ще почне да ти се натиска. Ти обаче ще си твърд пич и ще се правиш че не те еве. И момичето като се настърви съвсем и ти тогава ще се обърнеш и ще я гепиш пак и този път вече няма мърдане брат….. Кат бех млад дихател имах такъв случай брат, пускам си филма, пия си бирата, на нея 0 внимание, оная се направи на важна и обидена взе си чантата и се изнесе. След 5 мин позвъни на вратата Не, не, не носеше бутилка вино и кутийка презервативи и тубичка вазелин…. Хехехе…. Просто се беше кротнала и гледаше мило и жално кат теленце

    Връщам се на момента, че по некое време ще усетиш кога е назрял момента да я натиснеш. Ако видиш че гръбнака й не е строго вертикално изправен ами е наклонен към тебе, ако няма разни нейни приятелки които да ви притесняват, тогава …. тогава ще се приближиш по плътно към нея и ще си почнеш там с по-интимен контакт. Прегърнал си я през рамото, ръката ти на коляното, докато й слушаш с жив интерес глупостите които разправя. Много е важно да й отвличаш вниманието от ръцете си като я забаламосваш с разговора. Начи требва така да си я прегърнал, все едно че тя ти е приятелка или жена от 5 години най- малко и вече толкова си я евал че вече направо не ти се еве от нея, по-интересно ти е да си приказвате, макар че пак ти е приятно да си я прегърнал така. Ей по този начин трябва да си я хванал. И по-нататък може да поразгледаш синджирчето на врата й колко е интересно и после зарязваш приказките и почваш да я целуваш. И трябва да си упорит ама много упорит. Ако е очевидно че й харесва, обаче прави опити да се дърпа – да не те еве, продължаваш смело, малко остава до финала ….

    Забравих да кажа че отначало разговора е на по- несексуални теми – с кво се занимава, кво обича да прави, къде ходи на дискотеки или в кои клубове, кво обича да яде разни такива работи. Любимата тема на всички жени е за тях самите. Харесва им защото искат да бъдат забелязвани, а за една жена вниманието е всичко. Всяка жена иска да бъде специална ама много специална и ти требва да й го покажеш и демонстрираш това отношение към нея. Покажи й че тя е единствена за теб в заведението, в града, в света и в цялата вселена и е единствената в твоя живот …..

    Щях да забравя най- важното. Жените през цялото време ще гледат да си играят игрички с тебе и ще проверяват дали си държиш на твоето и дали си Мъж или мъжленце демек патка. Ще ти задават въпроси на които не си длъжен да им отговаряш или ще те карат да правиш работи за тях, които не им се полагат, ще те провокират или ще гледат да те изиграят и пързулнат по некакъв начин. Ще се опитва тя да командва парада. Требва обаче да си твърд и хем да я бъзикаш за тая работа, хем да не й даваш квото иска и да я дразниш, хем да стане ясно че каквото кажеш Ти, това ще става, ясно ?. Можеш да я вкараш в кревата само ако тя има уважение към тебе. Трябва ти да си Мъжа, а пък тя да е жената. Не требва да става обратното Чрез разните въпроси и тестове жените ти правят проверка. На тях им се еве от мъж, и ако си долу-горе свестен ще им се еве от тебе значи. Требва обаче да те проверят дали отговаряш на минималните им изисквания, за да преспят с тебе. Дали ще правиш това което тя иска или ще си Мъж. Дали ще можеш да й оправиш кривото настроение и да я разсмееш. Дали ще можеш да станеш близък с нея. Ако успееш да се справиш с тези работи, значи имаш зелена светлина и да я наевеш. Има и много други неща които трябва да се знаят. Тия са по-важните за които се сещам.

    Естествено с зряла и улегнала жена на 35 + годинки трудно ще постигнеш това, което ти изприказвах. Това пък изобщо не се отнася за сериозно обвързаните жени и семейните такива без значение от възрастта им. Мисълта ми бе за свободните мацки на по 25 - 30 години и за жените със страшно ниско самочувствие. А те са страшно много такива вервай ме братле. Глеаш я красива, наточена, модно облечена и тъй като най- добрата защита е нападението и затуй тръгва с уж супер високо самочувствие, глеа те надменно, присвива очи кат ти говори и прочие, но всъщност психически и емоционално е адски смачкана и сдухана, самочувствие 0 (нула). Но туй вече е друг разговор.
    Мерси за подробния анализ. Трябва да отвориш бюро за съвети към необвързани,

    Преди 19г. бях младо студентче и си бях намерил работа (part ime job) при един чичо, собственик на вестник, който май вече не излиза. Чичото имаше син на моите години и беше малко похотлив.

    И ми вика: "Виждам, че си високо и хубаво момче. Имаш ли си приятелка." Казах му, че нямам. А той: "Трябва повече да им настояваш."

    Наистина жените на 35-40г са улегнали, хитри, но и са вече последен влак. Тя като не е била с мъж от години, допуска трудно и много често си остава стара мома. Аз също гледам езика на тялото и по време на срещата ми става ясно накъде вървят нещата.

    Много ми беше неприятно онази с Аудито е излязла с мен, аз й нося подарък, плащам сметката, а тя обръща внимание на сервитьора в сладоледената къща и блее насам натам, а не насочва вниманието си към мен. По невербалния й език усетих, че вероятно няма да стане нищо. И към края на срещата ми вика, може да се отбием в един хубав и скъп ресторант наблизо. Аз се направих, че не съм я чул. И така,



    Коментар


    • Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение

      Винаги е било така, Вселенските закони не напразно се наричат Вселенски. Който може да разбере, че емоциите са енергия в движение, и че макар и невидими, енергийните вибрации, се отразяват в нас като огледало, той би бил един мъдър щастливец.

      Не бях чувал една дума, която използваш и, която много ми допадна: прелестотворение!

      Благодаря за нея!

      Когато човек изгледа внимателно валса, вижда това прелестотворение в красивите движения на много от танцуващите дами!

      : )

      Коментар


      • Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение


        При малко фантазия би могло да се направи сравнение с форума, тук... Всеки - със свой живот, емоционалност, усещания... Някои само наблюдават танците (тук - четат), други - и танцуват (тук - четат и пишат), има всякакви емоции (изброените от теб)...

        Що се отнася до усещанията, едва ли са били много по-различни от днешните... , ако някак пренебрегнем голямото самочувствие, което някои (неоснователно) демонстрират...

        Винаги е било така, Вселенските закони не напразно се наричат Вселенски. Който може да разбере, че емоциите са енергия в движение, и че макар и невидими, енергийните вибрации, се отразяват в нас като огледало, той би бил един мъдър щастливец.
        Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

          Твоята колко е годишна?

          Добричка ли е?
          Евго братле обещах да ти опиша аз например как съм постъпвал с мадамите преди да се оженя. Поувлякох се в писането щото си спомнях различни случки с мацки и малко дълго излезе, но ще ме прощаваш

          Ся требва да си с нагласата че всичко което искаш е да подариш приятни усещания и приятни емоции на момичето. Твоите сексуални желания са без никакво значение за нея и изобщо няма да ги споменаваш. Мадамата не се интересува дали ти се прави секс или откога не си правил секс и прочие. Всичко което има значение е кое е приятно на момичето и какво обича тя да прави и как обича да го прави и прочие. Именно натам требва да насочиш разговора. Запомни ли ??

          На момичетата требва постоянно да им приказваш. Мадамата се вкарва в леглото основно с действия впрочем, но затуй после. Нема значение толкова това което казваш, важното е как го казваш. Требва да поддържаш жив разговора. Жените не гледат толкова кви работи приказваш. Гледат дали си облечен модно кат част от лайфстайла,, дали си самоуверен в себе си, дали имаш излъчване на мъжкар, дали си забавен, дали имаш вид на човек който разполага с пари. След това требва да започнеш разговор, да я бъзикаш и да пускаш лафове постоянно, за да я разсмиваш. Пробваш я на кво върви, пускаш ако требва тъп кръчмарски или офисен хумор, разказваш готини вицове и тай нататък. Ако я накараш да започне да се смее начи си свършил половината работа. Другия елемент е близкия физически контакт – да я докосваш леко и небрежно уж докато й говориш, да скъсиш дистанцията, да си я прегърнал през кръста, да й говориш на ухото. Требва през цялото време да си пич и изрод и да не те еве. Хем да си много самоуверен и нахален, хем да я разсмиваш постоянно. Требва да си много нахален. Изключително нахален требва да бъдеш. Чак малко да се засрамиш от себе си колко нахален си Требва да си нахален обаче требва да си и много наблюдателен тоест дали това което правиш й е приятно. Не се интересуваш от това което казва.

          В същото време правиш и сближаване – задаваш й некои въпроси за нея, казваш некой работи за себе си. Поддържаш лек и неангажиращ и жив разговор. Ако е приказлива – оставяш я нея да приказва, ти само слушаш с интерес, кимаш, повтаряш това което е казала с други, с твои думи, изместваш към приятни емоции (хареса ли ти, обичаш ли да го правиш това нещо и т.н.) Казваш че и ти също…. еди кво си за същото нещо и ти го харесваш или и ти си имал една случка дето и ти…. Ако е мълчалива – предимно разказваш разни интересни и забавни историйки за себе си. Вметваш къв готин пич си обаче не го изтъкваш директно, понеже жените много усещат кога се хвалиш и се надуваш и кога си просто готин пич и го раздаваш небрежно. Много много нема да се впечатляваш от работите. Тя разправя – най- много да кажеш, че това нищо не е, а при мене пък…. еди кво си. Разни такива работи.

          После кат се отпусне момичето и като вече и е приятно с тебе и требва да прогресираш. Ако не прогресираш по-нататък на момичето ще спре да й е интересно и ще каже че трябва да си ходи и няма да можеш да я вкараш в леглото. Значи требва да почнеш да се бъзикаш и на по-сексуални теми. Целта при това бъзикане е да изкараш нея нимфоманка и разгонена и че тя иска да прави секс с тебе, а не ти с нея, схвана ли ?? Приказваш й как обича да прави секс, за големи пениси й приказваш примерно такива неща. През цялото време следиш и реакциите й. Ако усетиш че ръсиш нещо дет не й харесва – веднага спираш с тези глупости и изместваш темата, ако може даже преди да се е усетила и приказваш нещо по-невинно и най- вече забавно.

          Между другото никога нема да използваш мръсни и вулгарни думи др. такива пред мадамите. Те момичетата много мразят да им казват, че са леки мацки демек думата с К. На момичетата просто им се прави секс обаче ако си легнат с първия веднага ги обявяват за думата с К. Затова й казваш нещо от сорта че трябва да прави това което й е приятно и толкоз.

          Кат ти каже „не е хубаво да правим това” казваш „да, абсолютно си права, не е хубаво” и продължаваш там с бъркането в гащичките или под блузката или квото там правиш Следиш само реакциите на тялото й. Ако усещаш че това което й правиш й харесва – продължаваш смело напред без да обръщаш внимание на думите й. Ако обаче ти каже да спреш и усетиш, че тялото й се напряга и вземе да става кофти ситуацията – спираш веднага с всичките работи и се обръщаш на 180 градуса. Примерно ако си я закарал в вас и тя вземе да ти се дърпа – спираш да я натискаш, забравяш за нея я и си наливаш едно питие и си пускаш телевизора да гледаш мач или некой тъп филм, а на нея нула внимание. Жените много мразят така и направо откачат. След малко сама ще дойде и ще почне да ти се натиска. Ти обаче ще си твърд пич и ще се правиш че не те еве. И момичето като се настърви съвсем и ти тогава ще се обърнеш и ще я гепиш пак и този път вече няма мърдане брат….. Кат бех млад дихател имах такъв случай брат, пускам си филма, пия си бирата, на нея 0 внимание, оная се направи на важна и обидена взе си чантата и се изнесе. След 5 мин позвъни на вратата Не, не, не носеше бутилка вино и кутийка презервативи и тубичка вазелин…. Хехехе…. Просто се беше кротнала и гледаше мило и жално кат теленце

          Връщам се на момента, че по некое време ще усетиш кога е назрял момента да я натиснеш. Ако видиш че гръбнака й не е строго вертикално изправен ами е наклонен към тебе, ако няма разни нейни приятелки които да ви притесняват, тогава …. тогава ще се приближиш по плътно към нея и ще си почнеш там с по-интимен контакт. Прегърнал си я през рамото, ръката ти на коляното, докато й слушаш с жив интерес глупостите които разправя. Много е важно да й отвличаш вниманието от ръцете си като я забаламосваш с разговора. Начи требва така да си я прегърнал, все едно че тя ти е приятелка или жена от 5 години най- малко и вече толкова си я евал че вече направо не ти се еве от нея, по-интересно ти е да си приказвате, макар че пак ти е приятно да си я прегърнал така. Ей по този начин трябва да си я хванал. И по-нататък може да поразгледаш синджирчето на врата й колко е интересно и после зарязваш приказките и почваш да я целуваш. И трябва да си упорит ама много упорит. Ако е очевидно че й харесва, обаче прави опити да се дърпа – да не те еве, продължаваш смело, малко остава до финала ….

          Забравих да кажа че отначало разговора е на по- несексуални теми – с кво се занимава, кво обича да прави, къде ходи на дискотеки или в кои клубове, кво обича да яде разни такива работи. Любимата тема на всички жени е за тях самите. Харесва им защото искат да бъдат забелязвани, а за една жена вниманието е всичко. Всяка жена иска да бъде специална ама много специална и ти требва да й го покажеш и демонстрираш това отношение към нея. Покажи й че тя е единствена за теб в заведението, в града, в света и в цялата вселена и е единствената в твоя живот …..

          Щях да забравя най- важното. Жените през цялото време ще гледат да си играят игрички с тебе и ще проверяват дали си държиш на твоето и дали си Мъж или мъжленце демек патка. Ще ти задават въпроси на които не си длъжен да им отговаряш или ще те карат да правиш работи за тях, които не им се полагат, ще те провокират или ще гледат да те изиграят и пързулнат по некакъв начин. Ще се опитва тя да командва парада. Требва обаче да си твърд и хем да я бъзикаш за тая работа, хем да не й даваш квото иска и да я дразниш, хем да стане ясно че каквото кажеш Ти, това ще става, ясно ?. Можеш да я вкараш в кревата само ако тя има уважение към тебе. Трябва ти да си Мъжа, а пък тя да е жената. Не требва да става обратното Чрез разните въпроси и тестове жените ти правят проверка. На тях им се еве от мъж, и ако си долу-горе свестен ще им се еве от тебе значи. Требва обаче да те проверят дали отговаряш на минималните им изисквания, за да преспят с тебе. Дали ще правиш това което тя иска или ще си Мъж. Дали ще можеш да й оправиш кривото настроение и да я разсмееш. Дали ще можеш да станеш близък с нея. Ако успееш да се справиш с тези работи, значи имаш зелена светлина и да я наевеш. Има и много други неща които трябва да се знаят. Тия са по-важните за които се сещам.

          Естествено с зряла и улегнала жена на 35 + годинки трудно ще постигнеш това, което ти изприказвах. Това пък изобщо не се отнася за сериозно обвързаните жени и семейните такива без значение от възрастта им. Мисълта ми бе за свободните мацки на по 25 - 30 години и за жените със страшно ниско самочувствие. А те са страшно много такива вервай ме братле. Глеаш я красива, наточена, модно облечена и тъй като най- добрата защита е нападението и затуй тръгва с уж супер високо самочувствие, глеа те надменно, присвива очи кат ти говори и прочие, но всъщност психически и емоционално е адски смачкана и сдухана, самочувствие 0 (нула). Но туй вече е друг разговор.
          Last edited by Асо Пика; 16.09.2020, 11:59.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

            Ето ти две истории за жени, копие на твоите случаи 2) и 3):

            2) Мадамата работи прилична работа, има си жилище. Харесва некъв, прибира го у тях да живеят заедно. Ама оня имал некви кредити, взел да го позакъсва. Тя взела да му дава кинти, оня обещава, че ще се оправят нещата, ще й ги върне и т.н. Да, ама не. На нея взело да й писва от думи, и спряла да му дава кинти. След седмица пича се изнесъл, естествено нищо не й дал. Тутто финито.

            3) Мадамата бачка ръководител отдел в международна компания в Софето. Не е първа красавица, но не е за изхвърляне. Яко кинти, ама и яко бачкане, командировки и обучение. Няма време за личен живот. Среща некъв пич, няма образования и прилични доходи. Ама много хубав, спортува от дълги години, прилича на готин културист и билдър. Абе, за нея е като трофей, както за некой като теб, ако забие нещо 20-годишно и готино. Жени се директно за него, деца иска, пък срока на годност изтича. Плаща му всички сметки, купува му всичко, намерила му неква работа, колкото да не казва, че е безработен и жена му го издържа. Роди му две деца. Тоя намерил и праскал неква секретарка, може от скука и безделие да е станало, не знам, после мадамата разбра и се депресира яко, не знам дали са заедно още, може да го е изхвърлила вече.

            Неблагодарна работа, общо взето, и в двата случая. То бива да си балък, ама като ти е кацнало птиченцето на рамото, трябва да се усетиш.




            Що пък неблагодарна.
            Първият обрал паяжината и вероятно и е разцепил сливата. Втория я заплодил о време с две деца.

            Вероятно и двамата са били по млади и доста по привлекателни от жените от който са се
            ,, възползвали,,
            Ама хората си живеят с илюзии както мъжете така и жените, но некакси жените тая работа я приемат по тежко поради по сериозното емоционално обвързване, което и така требва да бъде.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от караКольо касапина Разгледай мнение

              ти спри да се подвизаваш тъдява, че тъста ако вземе та прочете темата, после ще се чудиш какви да ги съчиняваш.
              ще поема риска.
              препоръка е

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

                ОК, съгласен съм с теб.

                Ти си ми от любимите приятели във форума.

                Разкажи историите на жените, да видим и другата гледна точка.
                Ето ти две истории за жени, копие на твоите случаи 2) и 3):

                2) Мадамата работи прилична работа, има си жилище. Харесва некъв, прибира го у тях да живеят заедно. Ама оня имал некви кредити, взел да го позакъсва. Тя взела да му дава кинти, оня обещава, че ще се оправят нещата, ще й ги върне и т.н. Да, ама не. На нея взело да й писва от думи, и спряла да му дава кинти. След седмица пича се изнесъл, естествено нищо не й дал. Тутто финито.

                3) Мадамата бачка ръководител отдел в международна компания в Софето. Не е първа красавица, но не е за изхвърляне. Яко кинти, ама и яко бачкане, командировки и обучение. Няма време за личен живот. Среща некъв пич, няма образования и прилични доходи. Ама много хубав, спортува от дълги години, прилича на готин културист и билдър. Абе, за нея е като трофей, както за некой като теб, ако забие нещо 20-годишно и готино. Жени се директно за него, деца иска, пък срока на годност изтича. Плаща му всички сметки, купува му всичко, намерила му неква работа, колкото да не казва, че е безработен и жена му го издържа. Роди му две деца. Тоя намерил и праскал неква секретарка, може от скука и безделие да е станало, не знам, после мадамата разбра и се депресира яко, не знам дали са заедно още, може да го е изхвърлила вече.

                Неблагодарна работа, общо взето, и в двата случая. То бива да си балък, ама като ти е кацнало птиченцето на рамото, трябва да се усетиш.
                Last edited by Kildirim_Bei; 16.09.2020, 11:40.
                Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

                Коментар


                • Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

                  добре, че чухте от радев, че води каките по анталия
                  ама анталия, ол инклузИв!
                  не в албена на бистро 'златна рибка", ей.
                  ти спри да се подвизаваш тъдява, че тъста ако вземе та прочете темата, после ще се чудиш какви да ги съчиняваш.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от караКольо касапина Разгледай мнение
                    Евго,

                    Идва дълъг уикенд. Вземай една мома на вилата и идвай. Аз също ще съм там с една нова кака.
                    добре, че чухте от радев, че води каките по анталия
                    ама анталия, ол инклузИв!
                    не в албена на бистро 'златна рибка", ей.
                    препоръка е

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

                      Горчив опит имат и мъже, и жени. Същите истории мога да ти разкажа за познати мадами, дето са се опарили от мъже по същия начин. Аналогични случаи на 2) и 3).

                      В твоите случаи, по мое мнение, мъжете са си виновни и няма кво да мрънкат.
                      1) Пича яко самотен и няква го е омаяла с приказки. ОК, платил масрафа за екскурзия. Тая се направила на интересна още от начало. Изритва я веднага в некъв хостел, дава й по 5 долара на ден за Макдоналдс до деня за обратния полет и я изпраща на летището. Тарикат мъж не писка.

                      2) Същото начало като 1). Тая като е закъсала с кредити, тоя Й дава ЕДНА месечна вноска, докато тя дойде да го види, и да стане ясно ще я бъде ли цялата история или не. Абсолютен балък и заслужено си е загубил парите - жената не е виновна.

                      3) Ако играеш 100% по гайдата на една жена, тя престава да те уважава и логично ще се прасне с който и да е, включително некъпан хипар, стига да излъчва нещо мъжко.

                      Толкова от мен, може и да греша, но така ги виждам нещата.
                      ОК, съгласен съм с теб.

                      Ти си ми от любимите приятели във форума.

                      Разкажи историите на жените, да видим и другата гледна точка.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение


                        Ние сме зазимили вилата, а този уикенд ще имам задачи.

                        Бях 3 седмици на морето и много хубаво изкарах.

                        От няколко години правят разкопки на нос Калякра и излизат страхотни неща,
                        Е много рано си зазимил де! Аз зазимявам октомври-ноември.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от караКольо касапина Разгледай мнение

                          Откъде да знам дали е добричка? Не съм я питал колко е годишна, изглежда доста добре. Нищо не знам за нея, нека ме изненада с нещо.

                          Ти винаги ли държиш да знаеш какво ще вечеряш? Аз обичам да ми поднасят изненади. Романтика да става...

                          Ние сме зазимили вилата, а този уикенд ще имам задачи.

                          Бях 3 седмици на морето и много хубаво изкарах.

                          От няколко години правят разкопки на нос Калякра и излизат страхотни неща,

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
                            Добро утро,

                            да ви разкажа накратко историите на 3-ма мъже, с горчив опит от Интернетските мадами или от жена си. Първият е над 40г, другите двама са към 40г.

                            1) Работи в Англия от почти 20г. Има доста спестени пари (вероятно над 60 000 лири и повече) и е ремонтирал хубаво 2 апартамента в БГ.

                            2) Работи в Канада в някаква фабрика. Готин и симпатичен е, по скайп се запознал с някаква жена от Видин. Била много добричка и много влюбена, но бедна и притеснена. Затънала в кредити, тежат й вноските. И се гледали на скайп и тя му казала, че е готова да отиде в Канада. Той се смилил и й превел няколко хиляди лева, да си оправи кредита. На другия ден тя го блокирала.

                            3) В този случай не знам дали жената е от Интернет. Те бяха двойка, имат и дете. Жената е от провинцията, кифла и въртиопашка.
                            Мъжът е много хубав, спортува от дълги години, с хубави дрехи, богат, говори културно, от богато семейство. Прилича на готин културист и билдър.
                            Жена му не работила, но решила да му изневери с дърт и просмърдян таксиметров шофьор. Той разбра и се разделиха. Той е на мнение, че няма прошка за курвите,

                            Както казват в приказките........много често зад хубавата външност се крие хитра лисица,
                            Горчив опит имат и мъже, и жени. Същите истории мога да ти разкажа за познати мадами, дето са се опарили от мъже по същия начин. Аналогични случаи на 2) и 3).

                            В твоите случаи, по мое мнение, мъжете са си виновни и няма кво да мрънкат.
                            1) Пича яко самотен и няква го е омаяла с приказки. ОК, платил масрафа за екскурзия. Тая се направила на интересна още от начало. Изритва я веднага в некъв хостел, дава й по 5 долара на ден за Макдоналдс до деня за обратния полет и я изпраща на летището. Тарикат мъж не писка.

                            2) Същото начало като 1). Тая, като е закъсала с кредити, и тоя, като е толкова жалостив, й дава ЕДНА месечна вноска, докато тя дойде да го види, и да стане ясно ще я бъде ли цялата история или не. Абсолютен балък и заслужено си е загубил парите - жената не е виновна.

                            3) Ако играеш 100% по гайдата на една жена, тя престава да те уважава и логично ще се прасне с който и да е, включително некъпан хипар, стига да излъчва нещо мъжко.

                            Толкова от мен, може и да греша, но така ги виждам нещата.
                            Last edited by Kildirim_Bei; 16.09.2020, 10:34.
                            Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                            ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

                              Твоята колко е годишна?

                              Добричка ли е?
                              Откъде да знам дали е добричка? Не съм я питал колко е годишна, изглежда доста добре. Нищо не знам за нея, нека ме изненада с нещо.

                              Ти винаги ли държиш да знаеш какво ще вечеряш? Аз обичам да ми поднасят изненади. Романтика да става...

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от караКольо касапина Разгледай мнение
                                Евго,

                                Идва дълъг уикенд. Вземай една мома на вилата и идвай. Аз също ще съм там с една нова кака.
                                Твоята колко е годишна?

                                Добричка ли е?

                                Коментар

                                Working...
                                X