IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

    А какво би те впечатлило?
    Амбиция и труд да я постигне.

    Коментар


    • Проблемът май е по-друг. Твоят приятел е автентичен мачо до мозъка на костите. А повечето "мачовци", които виждаме в живота са мачовци-менте. И ако не си от автентичните, а се правиш ставаш по-неатрактивен за жените, отколкото ако си такъв, какъвто си

      Коментар


      • Неговите жени без съмнение са били някакви аристократични интелектуалки, едната пианистка, другата архитектка... с по едно малко куче с панделка



        Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

        Точно мъжете тип "мачо" нямат проблеми да си намерят жени, но повечето няма да ги видиш във фитнеса
        Като сме тръгнали с анекдотичните примери, имах един подобен приятел, който живее с две жени(те не се понасят една друга), има деца и от двете, но не пропуска да удари и нещо странично, само че половината му живот мина по затворите, кога за въоръжен грабеж, кога за изнасилване.. щото това да си голям мачо често си има цена.

        Коментар


        • От днеска историята

          Имах среща с 1 авер, който ще ми води клиент , иска да си купи едни неща от мен. Ок, среща в 1 снобарско заведение в центъра. Мразя ги тоя тип кръчми, снобарски са и не ми и готино там. Не моя начи да разбера българина, в офиса говори за кръчми, в кръчмите говори за работа. Ето и аз съм в кафене и ще правя бизнес.

          Сядам отвън, пуша, докато чакам моя щото той винаги закъснява. Сервитьорката с профил на хрътка ми донесе кафето, държеше чашата с такава тържественост все едно носеше Светия граал. Музиката отврат, режещ гангстерски хип-хоп , поне не беше усилена. Зяпах телефона, омръзна ми, заиграх се тънко с сервитьорката, направих й моя коронен номер, правя го от 20 год и винаги върви…. От чашата с кафето леко отсипах 3 -4 капки кафе в чинийката, викам я, казвам й виж чашката пробита и кафето изтича, оная се шашка, гледа, зяпа тъпо, вдига чашката и зацепва че я гъбаркам. Усмихна се, бъзикаш се с мене ми вика …. предизвикателно палав поглед в очите .... похотлив поглед…. Ах, що съм женен !!!

          Моя още го няма…..

          Започвам да оглеждам хората около мен по масите тип сепарета. Срещу мен седят двойка мъж и жена. Той прехвърлил шейсетте. Приличаше ми на застаряващ фермер, широко чело, тясна брадичка, дълъг плосък нос. Имаше хрема и често се секнеше, леко кашляше може и корона вируса да е пипнал. Тя бе дълго подобно на върлина същество с воднисти очи и загоряло от морето лице. Тя на около 50 + години, онова което я спасяваше от нещастието да бъде напълно грозна жена беше именно морския тен на лицето й.

          На съседната маса паркирана млада двойка. Висок миловиден оформен самец, някаква закъсняла момчешкост в линиите. Ранимо момче, синче на самотна тревожно-деспотична майка, синче, което с всички сили се е старало да бъде добро, възпитано и примерно и ето, днес резултата – проспериращ и перспективен члад бизнесмен. Срещу него седи опърлена и изпечена от слънцето пустинна мишка, пъргава и жилава, младолика с тяло, поръсено с индийско орехче, намазано с масло от канела и пчелен мед. Косата й подстригана късо на цвят прошарено русокестеняво, прическа с която изглежда като хлапачка. По нея лъщяха пръстени, гривни, колие и златни обеци, очите й бяха сякаш кафеви, малки и хитри. Пустинният мишок доколкото чух имала онлайн магазин, оплакваше се че търговията закуцала яко покрай вируса … всичко съсипаха …..

          На друга маса отстрани виждам компания от пичове, трима грубовати здравеняци с квадратни лица и белези от стари рани, обикалям с поглед лицата им. Сурови, студени, безчувствени лица. Лица на хищници. На лицата им бе изписана някаква лисича алчност.

          Влязоха 2 супер мацки, лъскави и бляскави жени, браво… адски модно облечени, наточени, подострени, напудрени, изглеждаха бая разглезени, нацупени, суетни, театрални. Пеперудки на суетата, които се упражняваха в изкуството да прелъстяват мъжете. С тях двама пича изпаднали в телешки възторг, надървени, вървяха подир тех като псалтове след богини, единият така се въртеше около тях сякаш плъх се беше вмъкнал в панталоните му и се опитваше да му прегризе топките. Седнаха на 1 маса очевидно резерве ама разбира се че е резерве … фрешове, кафета, сокове …. Мацките зяпаха с безизразни тъпи гипсови лица телефоните си. Гледаха с безстрастната сериозност на мумия и почти не говореха с мъжете. Прекалено арогантни, прекалено надути, безсърдечни, безчовечни …..

          В 1 момент при тях дойдоха още 1 мацка с нейното гадже, с некъв тип с циментово безцветно, безизразно лице, неподвижно като маска и той надут кат пуяк, въртеше си яростно ключовете за колата в ръцете си, сигурно кара некой изродски джип или Майбах и се ядосва че не мое да го вкара в кафенето. Най-впечатляващото в гаджето естествено бяха гърдите й. Естествено силиконови. Разбира се. Изумителен бюст. Фантазия за очите. Ебаси циците…. Какво означава едно красиво тяло? Блудкава празна виртуозност. То само е празна черупка. Душата. Къде е душата? Само тя има значение.

          Пия си аз кафето значи, оглеждам се за моя и гледам на мацката стърчи й етикета на полата, че и на блузката етикета се подава. Глеам и не моа да повервам и си викам : Горкото гадже, издокарала се па забравила етикетите да махне. После стоплям, да бе, това е новата мода. То нали трябва да се види, че е марково затова й стърчат етикетите. Бахти простотията.

          Най- после моя идва с клиентите, с 2 бизнесдами на неопределена възраст 60 + отгоре ., с тях мъжа на едната, двете се оказват сестри. Кожата им беше студена като мършите, които висяха на куки в месарниците. Едната жена която основно се интересуваше от моите неща беше с овче лице, нос като кука, едра дебела жена, с грижливо сплетена посивяла коса, с вид на изглупяла клюкарка. Стана ясно, че е собственичка на верига от магазини из цялата страна, 30 на брой. Богата жена. На висок тон се хвалеше че по коледа ще открие новия си магазин в еди-кой си град, еди-кой си по ред въпреки пандемията, ма ква пандемия бе !?!?. Щеше да се пръсне от гордост. Досадна женица. Думите й нямаха изчерпване, доволно ръкомахаше с ръце, жестикулираше за по-нагледно. Това ми приличаше на репетиция за Деня на Страшния съд. На тази нещо й се беше раздрънкала куфалницата. Празнословни дрън - дрън - дрънкъници. Но в очите й имаше някаква кухота, змийска хладина, гледаха те втренчено, бяха студени и неподвижни като очи на дъждовник.

          Сестра й с 15 пластични операции неспособна да спре да се усмихва заради лифтинга мълчеше през цялото време, то и кво да каже кат в речника й няма други думи освен „money, yes, no, fuck me, ooooh " Единствено мъжа с тях се държеше съвсем нормално и беше видимо притеснен от поведението на жена си. Съжалих го. Говорихме и обсъждахме нещата около 1 час. По това време заведението се напълни с народ и тарапана, чак вътре насядаха.

          По едно време отидох до клозета извинете в тоалетната да източа бойлера. Минах покрай бара , там хора, седяха неподвижно човекообразни същества с втренчено ококорени очи. Восъчни изображения на девианти от човешки произход. Дали са живи хора или препарирани експонати беше трудно да определя, подминах ги и влязох в тоалетната.Там констатирах наличието на значителен брой барбита натокани по default, по- точно 4 нарисувани куклички с подпухнали очи, явно снощи са купонясвали здраво. Какъв бе шокът ми като установих, че въпросната популация е там не за да пикае или дори да си оправи грима. Просто се бяха подредили в тясното фоайе на тоалетната и стояха, стояха без да мърдат и се оглеждаха с празен поглед, преживяйки. Ебати не е истина. Та те сигурно си мислят, че Умберто Еко е новият диктатор на италианската мода ?!

          Всичко приличаше като последното действие на евтина банална пиеса, която започва с наркомани, серийни убийци и проститутки и свършва с полезни медицински съвети. Не достигаше въздух, атмосферата бе снобска, напарфюмирана, болезнена. Всичко беше толкова гадно че приличаше на гигантска втвърдена пръдня. Направих си търговията и си тръгнах потресен.

          Благодаря на Бога берекет изкарах някои и друг лев. В колата изпуших 1 цигара, отидох до апартамента да взема някои неща на детето и жената и се прибрах при семейството ми в къщата ни на село. Домошар съм и ми е най- добре в селската къща. Работих по двора 2 часа и се занимавах с земята и ми ми стана гот и леко на душата. Рекох да разкажа всичко.

          Край на историята

          П.С. Извинявайте ако ви отегчих
          Last edited by Асо Пика; 12.09.2020, 18:58.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение



            Да ви кажа, че и мъжете тип мачо имат проблеми и не могат да намерят. Така че годините тренировки във фитнеса ........имат малко тегло при свалянето на мадама.
            Точно мъжете тип "мачо" нямат проблеми да си намерят жени, но повечето няма да ги видиш във фитнеса
            Като сме тръгнали с анекдотичните примери, имах един подобен приятел, който живее с две жени(те не се понасят една друга), има деца и от двете, но не пропуска да удари и нещо странично, само че половината му живот мина по затворите, кога за въоръжен грабеж, кога за изнасилване.. щото това да си голям мачо често си има цена.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение

              Пак да питам, че някои тук не ми разбраха въпроса,
              защо навън българката е със свален гард ??
              Щото вече няма накъде, гледа да не изпусне и плявата навън или щото българите са груби, варвари и т.н.
              И условно да приемем, че качеството на мъжете е изравнено навън и в БГ, пак е свален гарда навън, когато е със чужденец.
              Има жени и жени, hazard. Същото важи и за мъжете. И аз мога да ти задам въпроса, защо нашият див балканец става по-тих от водата и по-нисък от тревата, когато се задоми за холандка или германка, да речем?

              Който не е възпитан на себеуважение ще се оставя да бъде в подчинено положение, независимо от хабитата.
              Наздраве!
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

              Коментар


              • Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

                Душа, кариера счетоводителка, архитектка или докторка ли трябва да ме впечатли? Такива ако са наети а не въртят собствен бизнес - са ми под нивото, да ме извиняваш. Директорките на водопад а-ла шефки на отдели дето не е ясно даже какво правят няма да коментирам, днес ги има утре не. И все пак е добре, че поне могат да се издържат сами - защото повечето женски екземпляри от БГ в чужбина и с това не се справят като хората. Свикнали са си някой да им помага и да му се опират, ами то срам - тук пари се изкарват, над 18 си (да не говорим че става дума за 30+ най-вече), хвани се в ръце баси.
                Не ти ща профилите, след това описание. Мен никой никога не ме е влачил, едва ли и занапред ще ме влачи - мен ме влачат по концерти и кръчми най-вече, че съм домошар по принцип
                А какво би те впечатлило?

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

                  Хммм това си е твое мнение обаче. А и не те знам до какви българки си имал достъп ... Аз познавам жени нагоре в йерархията с кариери и семейства. Докторки, шефки на маркетингови отдели, счетоводителки по големите кантори, архитектки и т.н. Те са дискретни правят си кариерата и не се набиват на очи.

                  Заради личните данни няма как да ти показвам профили. Моите наблюдения за Испания са по-скоро обратни. Тя го влачи, тя бачка, а той не се реализира. Тя се уморява са го влачи и си намира местен, който блъска двойно и не се превзема, че не можел да си намери работа “точно” по специалността. И ти говоря за най-ниския социално-икономически левъл. Има ги всякакви. Не обобщавам.
                  Душа, кариера счетоводителка, архитектка или докторка ли трябва да ме впечатли? Такива ако са наети а не въртят собствен бизнес - са ми под нивото, да ме извиняваш. Директорките на водопад а-ла шефки на отдели дето не е ясно даже какво правят няма да коментирам, днес ги има утре не. И все пак е добре, че поне могат да се издържат сами - защото повечето женски екземпляри от БГ в чужбина и с това не се справят като хората. Свикнали са си някой да им помага и да му се опират, ами то срам - тук пари се изкарват, над 18 си (да не говорим че става дума за 30+ най-вече), хвани се в ръце баси.
                  Не ти ща профилите, след това описание. Мен никой никога не ме е влачил, едва ли и занапред ще ме влачи - мен ме влачат по концерти и кръчми най-вече, че съм домошар по принцип

                  Коментар


                  • Ела на брега на Черно море,пълно с жени по плажа,хем сами ,хем хрисими души.Чакат завалийките някой да ги заговори и за вечерта да ги уговори.
                    _______________________________
                    Щедро сееш, едро жънеш.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

                      Хммм това си е твое мнение обаче. А и не те знам до какви българки си имал достъп ... Аз познавам жени нагоре в йерархията с кариери и семейства. Докторки, шефки на маркетингови отдели, счетоводителки по големите кантори, архитектки и т.н. Те са дискретни правят си кариерата и не се набиват на очи.
                      .................................................. .................................................. ...................


                      Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
                      Заради личните данни няма как да ти показвам профили..
                      Е как , ма .........нали преди малко
                      Ама аз такива българки мога да ти покажа, че да ти падне мандибулата.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
                        Виж сега, почнеш ли да търсиш ЛОГИЧНИ отговори на въпросите ти относно жените, влизаш сам в заешка дупка и няма излизане.
                        Понеже, логика няма.
                        Гамените, чужденците, дългокосите (Тракториста се изгуби нешо тъдява), музикантите, всеки друг е интересен, но не и нормалния мъж.
                        Преди време ти казах, вземи си чужденка (освен ако не плащаш чуждо мнение - на родителите и родата ти), молдовка, белоруска, тайландка,
                        ще те гледат в очите.
                        Или, през уикендите се пусни по София, ама по-разчупено, по-нахакано, купи си червени маратонки или червени дънки, брада на два дена, раздавай го непукист към жените, но изразявай уважение в същото време, нязнам дали ме разбираш, това е като игрален проект ...влез в някоя друга роля за един час или един ден в друг град, ама без да се издаваш, знам, че това не е за всеки ....
                        Ама едно нещо не си разбрал, вземайки жена за съпруга е като да купиш кола втора употреба, гарнция-Франция, Евго.
                        НЯМА гаранция, това е част от живота, риск, без значение колко ти си достоен.
                        Проблема идва в очакванията на тебе самия, на твоите евентуални родтели, приятели, рода.
                        Ами няма гаранции, пробваш, рискуваш това е, иначе стоиш неженен (не че е толкова зле, временни приятелки, много, ама деца няма).
                        Предполагам търсиш жена 30-40 год.
                        Е, почти всички на тая възраст са лъгани безброй пъти, ама все някъде таят една надежда.
                        Е, ами оправдай тая надежда, ама как, не ме питай.
                        OK

                        Знам, че перфектно няма никъде.

                        И за да има човек връзка и семейство, трябва много компромиси и да си мълчи.

                        Търся жежа до към 35 г.

                        Да ви кажа, че и мъжете тип мачо имат проблеми и не могат да намерят. Така че годините тренировки във фитнеса ........имат малко тегло при свалянето на мадама.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

                          Айде показвай Че после те чака редовното мандръсане и квото там беше в описанията надолу, ще си разлея кафето от хилеж хахахахаха!
                          Българката в чужбина има един основен недостатък. И той е че и стига и малкото, не си дава зора и не се юрка да постигне повече - не умее да партнира дори. С нея не можеш да постигнеш нищо заедно, трябва да си бичиш сам и да си я държиш само като домашна жена (не че е нещо лошо и това).
                          Хммм това си е твое мнение обаче. А и не те знам до какви българки си имал достъп ... Аз познавам жени нагоре в йерархията с кариери и семейства. Докторки, шефки на маркетингови отдели, счетоводителки по големите кантори, архитектки и т.н. Те са дискретни правят си кариерата и не се набиват на очи.

                          Заради личните данни няма как да ти показвам профили. Моите наблюдения за Испания са по-скоро обратни. Тя го влачи, тя бачка, а той не се реализира. Тя се уморява са го влачи и си намира местен, който блъска двойно и не се превзема, че не можел да си намери работа “точно” по специалността. И ти говоря за най-ниския социално-икономически левъл. Има ги всякакви. Не обобщавам.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

                            Ами не е изобщо със свален гард. Не знам какви наблюдения си правил . Напротив строява го в две редици и ядят сърми и баница до посиняване. А мухльовци и мухли има по всички народи. И ако ти е слаб характерът ти пада и гардът, защото си сам. Космически сам. Ако не си с изграден характер и психически устойчив мъж или жена да си в чужбина за продължителен период - гардът пада - някои и до психиатрия стигат. Защото си в трудна чужда и враждебна среда. Просто не е за всеки. Ама аз такива българки мога да ти покажа, че да ти падне мандибулата.
                            Айде показвай Че после те чака редовното мандръсане и квото там беше в описанията надолу, ще си разлея кафето от хилеж хахахахаха!
                            Българката в чужбина има един основен недостатък. И той е че и стига и малкото, не си дава зора и не се юрка да постигне повече - не умее да партнира дори. С нея не можеш да постигнеш нищо заедно, трябва да си бичиш сам и да си я държиш само като домашна жена (не че е нещо лошо и това).

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение

                              Пак да питам, че някои тук не ми разбраха въпроса,
                              защо навън българката е със свален гард ??
                              Щото вече няма накъде, гледа да не изпусне и плявата навън или щото българите са груби, варвари и т.н.
                              И условно да приемем, че качеството на мъжете е изравнено навън и в БГ, пак е свален гарда навън, когато е със чужденец.
                              Ами не е изобщо със свален гард. Не знам какви наблюдения си правил . Напротив строява го в две редици и ядят сърми и баница до посиняване. А мухльовци и мухли има по всички народи. И ако ти е слаб характерът ти пада и гардът, защото си сам. Космически сам. Ако не си с изграден характер и психически устойчив мъж или жена да си в чужбина за продължителен период - гардът пада - някои и до психиатрия стигат. Защото си в трудна чужда и враждебна среда. Просто не е за всеки. Ама аз такива българки мога да ти покажа, че да ти падне мандибулата.
                              Last edited by Selena; 12.09.2020, 10:01.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
                                или излизаш на външните пазари и скачаш в дълбокото.
                                Пак да питам, че някои тук не ми разбраха въпроса,
                                защо навън българката е със свален гард ??
                                Щото вече няма накъде, гледа да не изпусне и плявата навън или щото българите са груби, варвари и т.н.
                                И условно да приемем, че качеството на мъжете е изравнено навън и в БГ, пак е свален гарда навън, когато е със чужденец.

                                Коментар

                                Working...
                                X