If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хитри или по-скоро се правят на хитри и кучки, само дъртите бракми, мами и милфки и то само ако попаднат на по-голям мъж или свой набор. Загледай се в произволна, близко до теб голяма жена, над 30, особено над 40-50 и ще видиш, че тая която ти се е правила на скумрията Моника Белучи (ако си над 35 не дай-боже 40 годишен или 50), на дама, недостъпна или изискана и коя ще почне да те поздравява след месеци или години заедно в които те е разминавала разсяна като крава на пасище, се курви и хили, като малоумна, на кое да е младо момче или млад мъж, ако ще да е случайно минаващ. З@еби, ако трябва да ухажваш и въобще да общуваш с такива. Не заслужават и да им кажеш едно здравей, а някои по-големи мъже не само ги ухажват с месеци, но дори имат глупостта да се женят за такива, обричайки се на тъп, тегав живот пълен със скука, лицемерие и фалш.
+1
малко над 40г съм.
И наистина милфките и жените над 35г им течат лигите по младите мъже. Бях го забелязал и по мен, когато бях 20+.
Егоизмът в съвремената жена е много голям и нищо не може да се направи по въпроса.
Хитри или по-скоро се правят на хитри и кучки, само дъртите бракми, мами и милфки и то само ако попаднат на по-голям мъж или свой набор. Загледай се в произволна, близко до теб голяма жена, над 30, особено над 40-50 и ще видиш, че тая която ти се е правила на скумрията Моника Белучи (ако си над 35 не дай-боже 40 годишен или 50), на дама, недостъпна или изискана и коя ще почне да те поздравява след месеци или години заедно в които те е разминавала разсяна като крава на пасище, се курви и хили, като малоумна, на кое да е младо момче или млад мъж, ако ще да е случайно минаващ. З@еби, ако трябва да ухажваш и въобще да общуваш с такива. Не заслужават и да им кажеш едно здравей, а някои по-големи мъже не само ги ухажват с месеци, но дори имат глупостта да се женят за такива, обричайки се на тъп, тегав живот пълен със скука, лицемерие и фалш.
вчера сутринта гледах проф. Владко Мурдаров. Той говори за езика и за опростачването на езика на хората в Парламента и политиците.
Наскоро, аз ви разказвах за "опростачването" на съвременната българка - че е хитра и меркантилна, че не иска да да бачка, че иска да продаде розичката скъпо, че не иска да слугува на мъж и не иска да подобри демографията, ражда късно и малко. Има и изключения,
Преди време един професор по право (лека му пръст) беше споделил пред студенти: "Опошле народа".
Надявам се да имате хубаво лято и да сте здрави,
Не е в темата... Но като си говорим за опростачване, това ме беше поразило преди време - като сравних изказа на участниците, формулировката на въпросите, поясненията на водещия... Ако го сложим до сегашно телевизионно състезание, ще лъсне една лесно видима разлика от 20-30 IQ точки надолу. Salvador Dali on "What's My Line?"
Коментар