Първоначално изпратено от redcretin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mag-inv Разгледай мнениеВ общия случай, за да бъде една връзка трайна, мъжът и жената трябва да са горе-долу на една и съща възраст и акъл (... + финансово положение). Като са горе-долу равнопоставени, никой не може да мачка и подтиска другия, или поне не за дълго време...
Умната жена първо си мисли, че трябва да си избере един измежду мъжете, които я харесват. Докато се оглежда да види кой я харесва, забелязва, че около нея има умни и добри мъже, които са подценениПоказва им, че харесва компанията им, и оставя някой от тези мъже да я избере
Нещата в Живота са доста прости. Но... ако Човек има в ума си програмирани очаквания и модели на поведение (кое, къде, кога и как трябва да стане), ниско/високо самочувствие, получил е наготово някакви материални неща, иска повече, отколкото му трябва, или непрекъснато се сравнява с другите около него... не му се получват нещата...
Първо, човек трябва да е честен към себе си. Да знае какво иска!
Ако иска да си намери жена, и непрекъснато говори, че жените са лоши, няма как да привлече добра жена... ще попада все на лоши
Ако говори хубави неща за жените, обаче тайно си мисли лоши, пак няма да му се получи...
Умът е този, от който зависи дали ще постигнем това, което искаме.
Умът, но само когато работи в синхрон със сърцето!
Само така човек може да чуе Шепотът на утринните звезди
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Щом казваш. Аз споделям емпирични познания.Ето.....видя ли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Дотук вече приключихме с илюзиите за умни. Щом връзка ще се прави с мисълта кой кого щял да мачка, смисъла е нулев - конфликта е налице и е само въпрос на време единия да го отнесе (на практика с него - и другия).
Тук грешката идва от мотото за независимост. Ама каква независимост, когато избираш да се обвързваш? Винаги съм предпочитал връзки от друг порядък - с допълване и взаимна защита на слабите места. Аз ако ще се дебна у дома кой ще мачка и подтиска, от такава връзка само негативи виждам, вместо енергията ми да се запазва и увеличава - та по-добре да се справям с външните проблеми за благото на семейството!
Както е казал любимия ми Поет -
С живота под вежди се гледаме строго,
и боря се с него доколкото мога...
Много си краен, redcretin
... и си много умен... малко повече, отколкото ти трябва да си щастлив...
Изпращам ти една снимка за довиждане
АЛОХА!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
т.е. вярваш в кърската любов? Учене на анатомия по нивите
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mag-inv Разгледай мнение
Не съм го чела...
... но има една приказка:
Това, което го пише по книгите, не расте по нивите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mag-inv Разгледай мнениеВ общия случай, за да бъде една връзка трайна, мъжът и жената трябва да са горе-долу на една и съща възраст и акъл (... + финансово положение). Като са горе-долу равнопоставени, никой не може да мачка и подтиска другия, или поне не за дълго време...
Тук грешката идва от мотото за независимост. Ама каква независимост, когато избираш да се обвързваш? Винаги съм предпочитал връзки от друг порядък - с допълване и взаимна защита на слабите места. Аз ако ще се дебна у дома кой ще мачка и подтиска, от такава връзка само негативи виждам, вместо енергията ми да се запазва и увеличава - та по-добре да се справям с външните проблеми за благото на семейството!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Е не е ли ясно....в това пространство сте изградили съвсем различен образ
Коментар
-
Първоначално изпратено от potentielle_energie Разгледай мнениеНикой мъж не бива да се жени докато не изучи анатомията на жената Паулу Куелю.
... но има една приказка:
Това, което го пише по книгите, не расте по нивите!
Коментар
-
В общия случай, за да бъде една връзка трайна, мъжът и жената трябва да са горе-долу на една и съща възраст и акъл (... + финансово положение). Като са горе-долу равнопоставени, никой не може да мачка и подтиска другия, или поне не за дълго време...
Умната жена първо си мисли, че трябва да си избере един измежду мъжете, които я харесват. Докато се оглежда да види кой я харесва, забелязва, че около нея има умни и добри мъже, които са подценениПоказва им, че харесва компанията им, и оставя някой от тези мъже да я избере
Нещата в Живота са доста прости. Но... ако Човек има в ума си програмирани очаквания и модели на поведение (кое, къде, кога и как трябва да стане), ниско/високо самочувствие, получил е наготово някакви материални неща, иска повече, отколкото му трябва, или непрекъснато се сравнява с другите около него... не му се получват нещата...
Първо, човек трябва да е честен към себе си. Да знае какво иска!
Ако иска да си намери жена, и непрекъснато говори, че жените са лоши, няма как да привлече добра жена... ще попада все на лоши
Ако говори хубави неща за жените, обаче тайно си мисли лоши, пак няма да му се получи...
Умът е този, от който зависи дали ще постигнем това, което искаме.
Умът, но само когато работи в синхрон със сърцето!
Само така човек може да чуе Шепотът на утринните звезди
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение[/B]
Би ли пояснил?
Коментар
Коментар