If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Трябва да е взаимно харесването, да има искра, иначе не става.
Имам много колежки, чакат до 40г и не избират мъж. И накрая избират някой куц кон, който не е готин и не е богат. Или избират някой путьо, когото да командват.
А всичко щеше да е много лесно, ако на 30г бяха направили своя избор.
Аз пък да ти кажа, че най съм недоволен от тези връзки, където е имало голяма искра в началото.
Ти си се фокусирал върху тези жени, има такива, в същото време има маса жени и мъже събрали се вече отдавна, преди 30-40г. си възраст.
Съгласен съм, вариант е. Примерно, жената не го е забелязала, изтъпанва се някакъв екземпляр и започва комуникация. Тя не е заинтересована, никакви аванси не му дава, той се прави, че не схваща, но може да пробва и друг път, упорито, с подаръци, жестове и т.н. може и да стане нещо, случвало се е. Пък и после, това е доказателство за тях, че наистина държи на нея, а не е била мимолетно увлечение, пък и ценността на жената се е вдигнала по този начин, ето, не тръгва със всеки срещнат и мъжа после е спокоен.
Но и други варианти има, срещат се непознати или познати, тя го оглежда няколко пъти, той го приема за знак да действа, тръгва да сваля, нещата се получават, лесно или трудно във времето и накрая мъжа си мисли, че той я е избрал, което за мен не е така, тя го е подтикнала да действа.
Общо взето аз си мисля, че в повечето случаи жената решава, такава ми е тезата.
Така е накрая жената решава освен ако не е от една особена категория, която не може да реши и … да ставаме натуралистични … и тогава решава мъжът.
Имам много колежки, чакат до 40г и не избират мъж. И накрая избират някой куц кон, който не е готин и не е богат. Или избират някой путьо, когото да командват.
Всички дето не те харесват са лоши.И понеже няма жена която да те харесва са тъпи грозни и разтурени..Ти си за лекар и то много сериозен лекар
Съгласен съм, вариант е. Примерно, жената не го е забелязала, изтъпанва се някакъв екземпляр и започва комуникация. Тя не е заинтересована, никакви аванси не му дава, той се прави, че не схваща, но може да пробва и друг път, упорито, с подаръци, жестове и т.н. може и да стане нещо, случвало се е. Пък и после, това е доказателство за тях, че наистина държи на нея, а не е била мимолетно увлечение, пък и ценността на жената се е вдигнала по този начин, ето, не тръгва със всеки срещнат и мъжа после е спокоен.
Но и други варианти има, срещат се непознати или познати, тя го оглежда няколко пъти, той го приема за знак да действа, тръгва да сваля, нещата се получават, лесно или трудно във времето и накрая мъжа си мисли, че той я е избрал, което за мен не е така, тя го е подтикнала да действа.
Зависи. В предния пост имах предвид, че поне началното пробване следва да изхожда от мъжа.
Сега ако от женска страна няма интерес ОК. Обаче тук отварям една скоба: често системно настойчивият мъж печели.
Според мен не е точно така. Един мъж може да се пробва да сваля много жени, но само при някои ще му се отвори парашута. Когато започне контакта има обратна връзка от жената и ако тя стои намръщена, реже го илу гледа разсеяно, много бързо мъжа разбира ситуацията и се оттегля (в повечето случаи ). И обратното - ако тя се усмихва, смее на шегите му, гледа го концентрирано, заинтересована е, това той го приема за знак за действие и настъпва в такава ситуация. Мога да го подкрепя това мое заключение с много примери от моя живот и на други хора, задълбавал съм се в темата. Добре е някоя жена да коментира, дали е така от нейна гледна точка.
Зависи. В предния пост имах предвид, че поне началното пробване следва да изхожда от мъжа.
Сега ако от женска страна няма интерес ОК. Обаче тук отварям една скоба: често системно настойчивият мъж печели.
Коментар