Първоначално изпратено от Ender
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениеИзражда се човечеството и това ще доведе до съответните следствия ,бабите стават майки, младите момчета са мъже под прикритие, момчетата пък търсят своята емоционалност и т.н.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Аз съм потресена и от друга социална митология, че една здрава жена на 30 + години я изкарват едва ли не залежала стока, стара мома и прочее дивотии.
Потресаващи глупости битуват в нечии мъжки глави. На запад биха се смяли до сълзи.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Този разговор няма пак да го повтаряме. Живея в Испания, испанката ражда от 38-46 годишна възраст масово. Населението е от 47 милиона.
Описвам какво виждам около себе си.
Чувал ли си за замразяване на яйцеклетки?Също е масово.
Т.е. навлизането в менопауза не се явява пречка, а че козата си искала пръч е вече сексуална тематика имаща малко общо с напредването на техниките за фертилност и репродуктивност.
Дали ти харесва или не няма голямо значение.
Нещата динамично се променят и е добре да се ограмотяваме постоянно.
Не убивай вестоносеца.
И да вестоносец си , но съвремения прочит на упадъка . До какво води това е въпрос на мироглед и ниво на съзнание .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение@Ender
Ender, бъди пич! Изтрий личните данни на kiro.
Има колеги, които пишат с имената си. Но други предпочитат да са анинимни. Трябва да уважаваме решението им, даже и ако не се харесваме
П.С. Жалко, че не ми работят личните съобщения, за да те светна кой и какво представлява Огнян.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеДа, ненадеждна работа - веднага режат стария ерген. А той така се надявал...
С хейт не си помагаш, никаква работа няма да свършиш.
Ето ти жокер - попитай потребителите в темата, а и колегите и колежките на работа, защо тази календарна година нито един път не са предложили да те запознаят с някоя сгодна 30-40 годишна с цел да се съберете. Всеки има я сестра, я братовчедка, приятлека, съседка, някои и дъщери, които в пандемията са без гаджета.
И като чуеш отговорите, помисли, пробвай да направиш някакви изводи.
После може и да ми благодариш.
Всяка самостоятелна 40- годишна трябва да му бъде благодарна за вниманието му, а бъдещото и дете - 50% от днк-то му. Недобра перспектива.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
Екселски таблици, "дал Кольо -взел Кольо" и резултатът не е изненадващ. Двойки с репродутивни проблеми се борят с това заедно, но те са двойки, както казах, а за такива като теб - търси се термин.
"Това, което разказваш за жените, е така. И ние имаме познати, които не могат да намерят половинка. Обаче, трябва да решиш важния върпос по някакъв начин."
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Една от тях ставаше, но имаше репродуктивен проблем и не се разбрахме. А и беше егоистка.
Понеже ви е интересно, не съм правил нищо с мъж. Само ви споменах, че с самолета имаше симпатяги като мен, без половинка.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Една от тях ставаше, но имаше репродуктивен проблем и не се разбрахме. А и беше егоистка.
Понеже ви е интересно, не съм правил нищо с мъж. Само ви споменах, че с самолета имаше симпатяги като мен, без половинка.
Винаги ще има с кого да се сравняваш ,но мисля, че не винаги "съперника" ти за женското сърце ще прилича на теб за да спечели жената. Има голяма вероятност ти да не го харесваш, но жената да го предпочете пред теб, та спри да го правиш. Жените, ще ти се струваме винаги егоистки колкото до репродуктивните проблеми в днешно време в голяма част от случаите се преодоляват успешно. Съвета ми е да опитваш колкото може повече и да не се плашиш от сериозна връзка. Опитвай пък каквото стане.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Евго, никой не се заяжда с теб ,че да спираш да пишеш, уверявам те. Разбира се ,че кой какво прави и кой какво харесва си е негова работа, важното е сам да разбере какво иска за да е в мир със себе си.
Интересното в случая е защо не си се оженил за нито една от тези четири жени, толкова ли нито една от тях не ставаше за твой партньор и майка на децата ти ?
Коментар
-
Заради теб и г-жа Фирдес ще спра да пиша тук.
Кой какво прави си е негова работа, кой какво харесва си е негова работа.
Методът "сватосване" и "препоръчване" много не играе в днешно време.
Тези дни ви разказвах, че 4 жени искаха да се женят за мен, но не бяха подходящи. 2 от тях бяха и богати,А другите 2 - безработни и не искаха да си намерят нещо колкото да имат пари за себе си.
Интересното в случая е защо не си се оженил за нито една от тези четири жени, толкова ли нито една от тях не ставаше за твой партньор и майка на децата ти ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
@Бай Митьо, @mikomikov
Момчовци, жената не е само гъз и цици. Има и душа! Докато не го разберете, няма да ви се получава много добре, все нещо ще ви куца!!!
@mikomikov
Като казах "божествена частичка", имах предвид частичка от Бога, а не "clitoris". Мисли малко повече! Уважавам чувството ти за хумор, ама малко се поизложи...
@Бай Митьо
Извинявай Бай Митьо, станало е недоразумение. Може би и двамата излязохме леко от контекста... Исках да възразя на нещо, което ти беше писал малко по-рано: "Да, жените каквото и да казват, да речем в 8 от 10 случая, ще предпочетат арогантният грубиан пред скромното чистичко момче. Особено ако другият има и физическо предимство.".
@bota156
И ти се поизложи за мъжката еротична мисъл, очаквах от теб по-оргинален отговор.
@Ender
Ender, бъди пич! Изтрий личните данни на kiro.
Има колеги, които пишат с имената си. Но други предпочитат да са анинимни. Трябва да уважаваме решението им, даже и ако не се харесваме
@Selena
Selena също би следвало да изтрие цитата на Ender.
Коментар
Коментар