IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение
    Дай снимка да я видим тая . Иначе жените са в по - силна позиция днес заради социалните мрежи .Много им се вдига самочувствието от лайкове на снимки , л.с. и т.н. Мъже , не им пишете и не ги лайквайте, така се самопрецаквате . Ако има възможност ударете дислайск или им пишете на л.с. че са дебели и грозни .
    Животът си е техен и да правят каквото си искат. И за тях си има пътници.
    Имам 2-3 ма млади познати, излизат и въртят някави любови само с лелки, но това е обяснимо. Изглеждат зле и мърляви, а поне единият е и нечистоплътен и ходи с някви вечно лекьосани дрехи.
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
      Ясно. Дърта си
      Понеже ми се лепят да ме опипват някви бабушеки на работа и да ме канят на кафе или да ми обясняват, как още 3 пъти може се оженя, тия дни питам един млад от охраната (около 30 така) ''Теб опипват ли те, човек?'' , а той М@ка ииммм! Най-страшни са пияните лелки!'' и като започна да се оплаква и разказва, паднах да се смея. А си излиза с едно момиче колежка и въобще не му е до милфките

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
        Мъжете си гонят млади мацки от памтивека
        За разлика от вас лелките, ни един от тях не е хукнал да гони и да се слага сам на момичето, то е избрало него, а дори не става дума за пари.

А вие сте направо, като разгонени бабички Ходите опипвате охраната в молове и заведения, друсате виснали цици на бара пред някое барманче, дано ви забележи, преследвате някой млад колега, като закъсали мастии или лепите сърчица на де що има младежи в социалните мрежи Точно като пияните баби англичанки в Слънчака сте

Там е разликата бейби! Не зная мъж, поне от познатите ми да е ходил да притеснява или да досажда на момиче, а вие сте станали б@си мастиите
        Last edited by Jay Gould; 10.07.2022, 13:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
          Хубавата усмивка, винаги радва !
          За това говорим! Основното е усмивката, която ти оправя деня

Коментар

Виждам си прекалено изнервен , млад падауан
            Баш.

https://youtu.be/Mp0axH5MsfY

Коментар

Хехе ти ли ще определяш на някого мястото? Мечтай си Ептен изкукурига
              Виждам си прекалено изнервен , млад падауан

Коментар

Тия на Евго ги пробутвай, наясно си и защо те пратих баш където ти е мястото
                Хехе ти ли ще определяш на някого мястото? Мечтай си Ептен изкукурига
                Last edited by Selena; 08.07.2022, 21:06.

Коментар

Все забравям, че литературата не ти е силата, уви домашното възпитание тоже

https://chitanka.info/text/48648-lisitsata-i-grozdeto
                  Тия на Евго ги пробутвай, наясно си и защо те пратих баш където ти е мястото

Коментар

Ми не го яж ма кака, или викаш - друго няма
                    Все забравям, че литературата не ти е силата, уви домашното възпитание тоже

https://chitanka.info/text/48648-lisitsata-i-grozdeto

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение

Джейчо,
                      много интересна и поучителна история... Те си приказвали, ти си ги чул, те са разбрали, и се смяли, смяли, смяли... от сърце!!!
                      А двата извода направо къртят:
                      Извод 1: ако бяха майките им, щяха са б@ти смачканите, намусени и скучни скумрии, ако усетят, че си ги чул
                      Извод 2: Да има момичета, които си ги кефят по-големи или директно много по-големи мъже. Други не.

Джейчо, чупи ми тъпомера... на две!

И ми показа нагледно силата на Гнева и Омразата... и как ако не внимаваш, могат да ти отровят Ума!!!

Момчета, спирам да ви чета... Непоносими сте!
                      Ясно. Дърта си

Коментар

Гроздето е кисело .
                        Ми не го яж ма кака, или викаш - друго няма

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Идеята на темата е мъжете да разкажат реални случки и да споделим гледни точки. Аз не си измислям и съм ви разказвал реални случки от наши дни.

И да се посмеем поне.
                          Да, де, ама негативните коментари са си твои субективни коментари и то винаги в ущърб на жените, а не сме чули мнението на врага в твоите случки, така че обективността излита през прозореца…

Коментар

• Първоначално изпратено от fbr65 Разгледай мнение
                            Гледам че е правена редакция и не е правописна грешка значи.
                            Печатна грешка е. Когато пиша бързо в зависимост от устройството някои букви не излизат .

Коментар

Недей де сега. Аз за друго се чудех, на него кво му пречи да си гони младите мацки, а изригва цялата тази помия срещу зрелите жени?

Мъжете си гонят млади мацки от памтивека. Сега и жените гонят млади мъде и настава велик апокалипсис. Що така бе, джанъм? Кви са тия глупости?
                              Идеята на темата е мъжете да разкажат реални случки и да споделим гледни точки. Аз не си измислям и съм ви разказвал реални случки от наши дни.

И да се посмеем поне.

Коментар

Сега и жените гонят млади мъде
                                Гледам че е правена редакция и не е правописна грешка значи.

Коментар

Working...
                                X