If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колкото и да ти й е чудно има жени на тази възраст, които харесват по-улегнали мъже. Жената търси в мъжа сигурност и закрила и често не може да ги намери в мъже по на 25 години.
Ако търсенето съвпада с предлагането боговете мълчат и впоследствие наблюдават разрастването на вашите рога.
То туй добре, ама каква ще й е на нея мотивацията да предпочете теб пред някой млад жребец?
Колкото и да ти й е чудно има жени на тази възраст, които харесват по-улегнали мъже. Жената търси в мъжа сигурност и закрила и често не може да ги намери в мъже по на 25 години.
Бройки не ща. Минах я тая възраст вече.Ще си търся стабилна жена до мен.Имам един познат вече пенсионер,който беше голям плейбой. И сега нито деца има, нито жена до себе си.Вместо да дундурка внуци, сега е самотен. Така че всичко е до време.
Може и българка. В предишните си мнения доста прекалих с критиките към българките.Имам предвид като цяло, а не коментарите ми в отговор на обиди от жени във форума .
Трябва ти нещо младичко, свежо, до 30г, весела и непринудена.
Митьо Пищова казва, че жените от 20-26г са подходящи за интимна близост, а след 26 г стават само за приказки.
Порел ги като риби, пълнел ги като агнета и ги цепел като цепеници. Също така е казвал, че не се интересува от стари квачки.
Коментар