Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеБе знаеш ли, може да се окаже и че може!
До залез един, след залез - друг.
Говоря теоретично! - не за конкретния човек/
Знаеш ли какво ми прави впечатление все повече и повече - двойнствената природа на повечето хора. Голяма част от хората демонстрират широко скроена личност (учтиви, вежливи, гледащи отгоре на нещата, абе с една дума - ларж....), и тази природа е уж сравнително константна - наблюдаваш я доста често (ама само уикендите да речем)... и изведнъж като ги поставяш (или се окажат) в малко по-екстремна ситуация и много бързо на повърхността изплува непознатата досега, скрита природа - дребнава, заядлива, и т.н.
Та... преди години хората сякаш бяха по-, как да го кажа - по-константни - както ти твърдиш! Демек ако си добър - си добър; и съответно в спорните ситуации губиш, защото останалите се възползват от добротатата ти. Тоя момент обаче сякаш поприключи.Хората като че ли се научиха да си защитават интереса (което е добре по принцип), но добротата м сякаш стана "по-плитка", само на повърхността (и основно по празници - Коледа и прочее). Иначе скритата природа стои в латентно състояние и много бързо е готова да изплува (в случай на необходимост).
п.п. Не знам как да кача от телефон снимка да видите каква красота са в момента Родопите - асъл пика на есента! Цяла седмица на различно място, а есенните 'пожари' са навсякъде, в добавка - истински гостоприемни хора (ама не като тия в големите градове), чудесна кухня и прочее... ай стига толкоз, че завистливците дебнат отвсякъде!Не че родопите са алпите, всеки може да си ги позволи, ама все пак!
Социалистическите хора не ламтяха и не бяха така опростачени както в днешно време.
Можеш да качиш снимки от Родопите да ги видим. Има бутон за прикачане като пишеш коментар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Не ме четеш. Не му е дал пари. Дал му е само грамотност. Всичко си го изкарва абсолютно сам и първият път фалира.
В началото мизерства с войнишка заплата. Никой не му дава и един цент.
Голем си ми газлайтър ти.
Но не виждам смисъл да го коментираме в тая тема. А по-скоро в темата за успеха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
На не трезв акъл някои коментари се асимилират по-добре. На трезв изпадам в недоумение.
Наздраве!
Дядо ми много хубава приказка ми думаше навремето - Вика, да знаеш от мене, запоя има 3 фази:
Първа фаза - като седнат хората на маса - един говори и всички го слушат. Вече като ударят по няколко питиета...
Втора фаза - разделят се на групи, един говори друг го слуша. И накрая:
Трета фаза - всеки говори и никой, никого не слуша
Та тука сме в някво такова перманентно състояние между 2ра и 3та фаза...затова ти казвам, че градус не ти достига. Ако не си пила. си е чист психодиспансер
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Е и?Дали му е баща или не, няма никакво значение. Важното е,че му е дал голям старт в живота.
В началото мизерства с войнишка заплата. Никой не му дава и един цент.
Голем си ми газлайтър ти.
- 3 Харесвания
Коментар
-
“Богатият татко” не е биологичният му баща. Аз все още чета по-скоро книгите. Препоръчвам ти първата му книга “Богат татко, беден татко”. Класика.
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
Как се получава това? И ти си юрист, дай пример, щото е странно без беля, беля, както е казал народа. Ще оставиш питомно, заради диво? Пак е огромен конфликт, щото единия ще е тотално недоволен от другия, за да се стигне дотам. Тук не визирам теб, просто съждения за развод без конфликт.
На много хора им е бедна фантазията как няколко думи или разговора могат да променят нещата.
Сега вече към теб, пък ако искаш подскачай,злобей, обиждай или каквото сметнеш, че те удоволетворява. Не е съвет, както си беше въобразил първия път като те питах. Най-обикновенвъпрос:
-Ти лично седна ли да поговориш с жена си защо се е случило така между вас и защо не те привлича? Директно да ѝ кажеш, че не ти допада теглото ѝ. Без намеци, все пак нали казваш всичко директно, щото го раздаваш много ербап, но точно на тая тема съм сигурен на 1000%, че си увъртал.
Млад човек си ,а се държиш като старец.Те така обичат да поучават и да се месят в живота на другите хора.И дават съвети, без да са им искани.Last edited by mirodes; 25.10.2022, 20:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Нема мъка,
със сиренце грозде и бяло вино.
Наздраве.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
В грешка си.Лично съм му гледал клипове в Ютуб и в един от тях каза,че баща му бил закупил голям хотел и развил потенциала му.Може и първоначално да е бил държавен служител.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Мани, че ако трябва всеки път да пием за мъката тука...няма изтрезняване...Наздраве!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеБе знаеш ли, може да се окаже и че може!
До залез един, след залез - друг.
Говоря теоретично! - не за конкретния човек/
Знаеш ли какво ми прави впечатление все повече и повече - двойнствената природа на повечето хора. Голяма част от хората демонстрират широко скроена личност (учтиви, вежливи, гледащи отгоре на нещата, абе с една дума - ларж....), и тази природа е уж сравнително константна - наблюдаваш я доста често (ама само уикендите да речем)... и изведнъж като ги поставяш (или се окажат) в малко по-екстремна ситуация и много бързо на повърхността изплува непознатата досега, скрита природа - дребнава, заядлива, и т.н.
Та... преди години хората сякаш бяха по-, как да го кажа - по-константни - както ти твърдиш! Демек ако си добър - си добър; и съответно в спорните ситуации губиш, защото останалите се възползват от добротатата ти. Тоя момент обаче сякаш поприключи.Хората като че ли се научиха да си защитават интереса (което е добре по принцип), но добротата м сякаш стана "по-плитка", само на повърхността (и основно по празници - Коледа и прочее). Иначе скритата природа стои в латентно състояние и много бързо е готова да изплува (в случай на необходимост).
п.п. Не знам как да кача от телефон снимка да видите каква красота са в момента Родопите - асъл пика на есента! Цяла седмица на различно място, а есенните 'пожари' са навсякъде, в добавка - истински гостоприемни хора (ама не като тия в големите градове), чудесна кухня и прочее... ай стига толкоз, че завистливците дебнат отвсякъде!Не че родопите са алпите, всеки може да си ги позволи, ама все пак!
Преди години хората бяха по-спокойни за утрешния ден и не бяха подложени на постоянен стрес обаче.
Не всеки има стабилна психика.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Само дето ТИ постоянно ме правиш център на тая тема.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеНе във всички случаи, в които се стига до развод ,има някакви големи конфликти
На много хора им е бедна фантазията как няколко думи или разговора могат да променят нещата.
Сега вече към теб, пък ако искаш подскачай,злобей, обиждай или каквото сметнеш, че те удоволетворява. Не е съвет, както си беше въобразил първия път като те питах. Най-обикновенвъпрос:
-Ти лично седна ли да поговориш с жена си защо се е случило така между вас и защо не те привлича? Директно да ѝ кажеш, че не ти допада теглото ѝ. Без намеци, все пак нали казваш всичко директно, щото го раздаваш много ербап, но точно на тая тема съм сигурен на 1000%, че си увъртал.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Не на Койосаки баща му е беден държавен служител, когото уволняват, защото се кандидатира за поста губернатор на Хавай и губи изборите, а след това и държавната си работа на учител.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Моето ангелче еволюира до същински дявол. Добре, че съм със здрава психика и не се твърде впечатлявам от издънките му. За разлика от по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието, който смята, че по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието не трябва да допуска грешки.
Наздраве!
Коментар
Коментар