IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
    Точно такъв отговор очаквах, йористе,като по команда
    Ти си като някоя дърта клюкарка,която се възмущава от личният живот на хора,които по никакъв начин не са свързани с нея.

Коментар

• Малко сте я окаляли темата, ама нищо!

Тъкмо модераторите малко да живнат и да си заслужат осигуровките!

Коментар

• Точно такъв отговор очаквах, йористе,като по команда

Коментар

• Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
          До вчера кой се тюхка, че жена му е напълняла и не му вдига самолета ?!?

Коментара към Евго за пиано бара-за теб по-еблива... нима не е смяна на жени? Или като си поканил уйкенда на СПА гаджето на твой приятел?
          Да няма след малко "ало другарката" че те коментирам. Изказвам очевидното на глас, същото, което вАжи за Ного Ора, гусин ЙориС.

Към Евго, а и към теб самия, има една велика книга "Отровните родители" на Сюзън Форуърд и Крейг Бък. Не вярвам да ви се скъси напредналия живот повече, отколкото ако ръсите фосилни разсъждения и евгенични(арийски) приоритети.

​​​
          Нямаш ли си пишка ,та се занимаваш с мен?Аз какво ще правя си е лично моя работа.И на семейството ми.И кой си ти,та да ми се бъркаш в живота?Какво очакваш да тръгна да ти се обяснявам ли?
          Явно е,че нямаш достатъчно капацитет, за да коментираш темата,а единствено можеш да дърдориш за личния живот на другите хора. Както правят клюкарките пред блока.
          И НИКОГА не бих преспал с гадже или жена на мой приятел.Та не само сплетничиш,ами пишеш и откровени лъжи по мой адрес.Фактът,че съм ходил с някоя жена на курорт,не означава, че тя е била гадже на мой приятел.Може да е била нечие гадже,но не и на мой приятел .При положение ,че е дошла напълно доброволно изобщо не ме засяга дали е била гадже на човек, с когото нямам никакви отношения.
          Last edited by mirodes; 13.10.2022, 19:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
            Но дори и да стане,ще приема нещата като мъж и няма да тръгна да се тюхкам.
            До вчера кой се тюхка, че жена му е напълняла и не му вдига самолета ?!?

Коментара към Евго за пиано бара-за теб по-еблива... нима не е смяна на жени? Или като си поканил уйкенда на СПА гаджето на твой приятел?
            Да няма след малко "ало другарката" че те коментирам. Изказвам очевидното на глас, същото, което вАжи за Ного Ора, гусин ЙориС.

Към Евго, а и към теб самия, има една велика книга "Отровните родители" на Сюзън Форуърд и Крейг Бък. Не вярвам да ви се скъси напредналия живот повече, отколкото ако ръсите фосилни разсъждения и евгенични(арийски) приоритети.

​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Аз съм красив.
              Аз съм умен.
              Аз съм полов атлет.
              Аз менкам жените като носни кърпи, когато ми родят деца, но се скапят впоследствие.
              Аз правя паралелни семейства.
              Аз ще се справя при всички положения.
              Аз ще връткам рускините.
              Аз ще връткам филипинките.
              Аз предлагам харемите, за да се справим с демографската криза.

Аз всичко мога, аз всичко знам.
              Аз юнак съм най-голям.

Аз, аз, аз.

https://youtu.be/xbbnUbC0YI4
              Е и?Някой кара ли те насила да ми четеш коментарите или да ме обсъждаш?Напълно си свободна да ги пропускаш и да не ги четеш.
              Даже изрично помолих няколко пъти да не коментирате личния ми живот, а темата.Евго направи същото .
              Друг въпрос е,че от гореспоменатите съм споменал единствено, че съм умен и че мога да се справя с всяка ситуация .И че предложих многоженството като средство за справяне с демографският срив. Другото са си твои интерпретации.
              Нито съм казал, че съм красив,нито полов атлет, нито че имам паралелно семейство, нито че си сменям жените.За някои неща съм допуснал,че може да се случат в бъдеще,но не и че са факт.
              Last edited by mirodes; 13.10.2022, 18:49.

Коментар

Всеки ден едно и също-аз коментирам по темата и идва някоя жена и почва да ме коментира мен и личния ми живот.Както стана днес с коментарът в13.29 ч..Толкова ли не може да коментирате темата, без да включвате личния ми живот?Друг въпрос е дали всичко, което съм казал е истина. Няма как да го знаете.
                Аз съм красив.
                Аз съм умен.
                Аз съм полов атлет.
                Аз менкам жените като носни кърпи, когато ми родят деца, но се скапят впоследствие.
                Аз правя паралелни семейства.
                Аз ще се справя при всички положения.
                Аз ще връткам рускините.
                Аз ще връткам филипинките.
                Аз предлагам харемите, за да се справим с демографската криза.

Аз всичко мога, аз всичко знам.
                Аз юнак съм най-голям.

Аз, аз, аз.

https://youtu.be/xbbnUbC0YI4

Коментар

Аз, аз, аз.

От поза “жертва” минаваме в поза “герой”, важното ние да сме в бяло, и задължително в центъра на сцената, а публиката … майната ѝ на публиката

Аз, аз, аз.
                  Ами ти ме поставяш в центъра на вниманието. Аз досега НИКОГА не съм коментирал твои изказвания ако не са били насочени към мен.
                  Теб те сърби да ме репликираш. Спри да го правиш и изобщо няма и да коментирам личността ми,а единствено по темата.
                  Ето и днес ти влизаш в темата в 16.59 ч и първата ти работа е да ме коментираш мен,а не темата. Пък после твърдиш,че съм се поставял в центъра на вниманието. За стотен път казвам,че не желая подобно нещо,а искам единствено да си коментирам темата .Защото наистина е интересна.
                  Last edited by mirodes; 13.10.2022, 18:24.

Коментар

Не го коментираш моя личен живот, защото не го развявам като прани гащи на простор.

Колкото до това къде ще ходите, юнаци, това си е ваша работа
                    Всеки ден едно и също-аз коментирам по темата и идва някоя жена и почва да ме коментира мен и личния ми живот.Както стана днес с коментарът в13.29 ч..Толкова ли не може да коментирате темата, без да включвате личния ми живот?Друг въпрос е дали всичко, което съм казал е истина. Няма как да го знаете.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                      Нека не абсолютизираме. Нарцисизма (дори да е наследствен) не е някаква прокоба, от която да не може да се избяга. Но си права донякъде, че определени постановки в семейната среда, могат да се превърнат в модели за подражание. Тук друго е интересно - мнозинството от нас дори не биха допуснали вариант, при който децата им да не ги харесват и обичат.

Именно. Самата структура на мислене с това преекспониране на аза …

Коментар

Аз съм юрист,виждал съм какво ли не.Така че допускам всяка хипотеза. Още повече това би трябвало да се отнася за психолог.
                        И въпросът е,че не аз казвам, че моите деца няма да ме обичат и харесват,а подобно твърдение правят двете "дами ".И аз им отговарям, че дори и да стане това, за мен няма да е фатално. Така или иначе откакто влязох отново да коментирам във форума, те ми вещаят най-черното бъдеще, което не означава, че ще е факт. Но дори и да стане,ще приема нещата като мъж и няма да тръгна да се тюхкам.
                        Аз, аз, аз.

От поза “жертва” минаваме в поза “герой”, важното ние да сме в бяло, и задължително в центъра на сцената, а публиката … майната ѝ на публиката

Аз, аз, аз.
                        Last edited by Arana; 13.10.2022, 18:16.

Коментар

Къде ще ходим си е наша работа.А който няма интересен личен живот се интересува от този на другите хора.
                          Както виждаш нито коментирам личния ти живот,нито ме интересува с кой и къде си го слагаш.
                          Не го коментираш моя личен живот, защото не го развявам като прани гащи на простор.

Колкото до това къде ще ходите, юнаци, това си е ваша работа

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                            Нека не абсолютизираме. Нарцисизма (дори да е наследствен) не е някаква прокоба, от която да не може да се избяга. Но си права донякъде, че определени постановки в семейната среда, могат да се превърнат в модели за подражание. Тук друго е интересно - мнозинството от нас дори не биха допуснали вариант, при който децата им да не ги харесват и обичат.
                            Аз съм юрист,виждал съм какво ли не.Така че допускам всяка хипотеза. Още повече това би трябвало да се отнася за психолог.
                            И въпросът е,че не аз казвам, че моите деца няма да ме обичат и харесват,а подобно твърдение правят двете "дами ".И аз им отговарям, че дори и да стане това, за мен няма да е фатално. Така или иначе откакто влязох отново да коментирам във форума, те ми вещаят най-черното бъдеще, което не означава, че ще е факт. Но дори и да стане,ще приема нещата като мъж и няма да тръгна да се тюхкам.

Коментар

Лошото е, че даден порочен модел може да се пренася от поколение на поколение.

Деца расли в условия на нарцистични родители много трудно се откъсват от модела и самите те също стават студени нарцисисти.

Ако едно дете не получи емоционална топлина, то няма да знае как да я даде на партньора си и на децата си.

Коментар

Грешиш. Но отидете двамата на клуб. Ще сте култова двойка. После ако искате, споделяйте. От мен успех.
                                Къде ще ходим си е наша работа.А който няма интересен личен живот се интересува от този на другите хора.
                                Както виждаш нито коментирам личния ти живот,нито ме интересува с кой и къде си го слагаш.

Коментар

Working...
                                X