Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Нямах предвид толкова романтичната страна, колкото че има и други начини за презентиране на стил и статус, освен да удариш дебелия портфей в масата или да размахваш разпечатка от НОИ.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеЖените не са директни като мъжете и дават знаци. От това по-ясен знак няма накъде.
Политик, който казва "Да", значи "може би";
Политик, който казва "Може би", значи "Не";
Политик, който казва "Не", не е политик!
Жена, която казва "Не", значи "Може би";
Жена, която казва "Може би", значи "Да";
Жена, която казва "Да", не е жена! - (туй за Евго)
Военен, който казва "Да", значи "Да";
Военен, който казва "Не", значи "Не";
Военен, който казва "Може би", не е военен!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Щом се е навила да дойде с теб на море все едно си е разтворила широко краката. Жените не са директни като мъжете и дават знаци. От това по-ясен знак няма накъде.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеСтрува ми се, че някъде изпусна дискусията.
Изказването на Ш. Стоун не е във връзка с нейния собствен брак, а по отношение на масата млади момичета, за които ти споменаваш.
А красивите жени ги давам за пример, щото те имат най-голям избор на мъже.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеЗа кого е омъжена Шарън Стоун?Има ли дълготраен брак с някой учител?Или с бачкатор във фабрика?Ако няма ,не знам защо изобщо я даваш за пример.
Изказването на Ш. Стоун не е във връзка с нейния собствен брак, а по отношение на масата млади момичета, за които ти споменаваш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеТова не значи, че няма, а че просто ти не си виждал.
Шарън Стоун навремето беше изтърсила нещо скандално от рода на:
Много е трудно да имаш ***** (разбирай "да си жена") и да си умна!
Води се от най-умните холивудски актриси /с едно от най-високите АйКю/.
(ама да не разводняваме дискусията сега и IQ-то колко е критерий)
И какво общо има интелигентността на жената с темата?В случаят говорим за красивите жени.Дали са интелигентни или не за повечето мъже е второстепенен въпрос.Last edited by mirodes; 17.10.2022, 17:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеАми аз досега не съм виждал красива жена, омъжена за някой голтак. А красивите жени имат огромен избор от мъже.Що не избират мъже без пари явно е загадка.
Шарън Стоун навремето беше изтърсила нещо скандално от рода на:
Много е трудно да имаш ***** (разбирай "да си жена") и да си умна!
Води се от най-умните холивудски актриси /с едно от най-високите АйКю/.
(ама да не разводняваме дискусията сега и IQ-то колко е критерий)
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Тя ако е искала да стане нещо, можеше да ме покани в моминския си апартамент.
Можеше да вземе и кутийка виагра, за отличен резултат,
Съветите ти много ги харесвам,
Те обаче са приложими за по-разкрепостени и отракани, палави жени. За кухи лейки и шматки не стават.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеАма тези ги квалифицираш като "курвета". Това дето го търсиш го има само в руските народни приказки - хем да е отракана, хем да е девствена; хем да е палава, хем да скромна; хем да е разкрепостена, хем да е неупотребявана.
Но има такива жени.Last edited by mirodes; 17.10.2022, 17:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
От друга страна … няма да оцени романтичка, така че нека ествената секеция започне сега
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеВиж какво, Кройф навремето беше казал "Не съм виждал чувал с пари да вкарва гол!"
Толкоз по въпроса колко скъп бил даден футбалер!
Същото е и с останалото - няма да видиш чувал с пари да хукне посред нощ да търси денонощна аптека.
Чувалите с пари не са особено загрижени!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеАма тези ги квалифицираш като "курвета". Това дето го търсиш го има само в руските народни приказки - хем да е отракана, хем да е девствена; хем да е палава, хем да скромна; хем да е разкрепостена, хем да е неупотребявана.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеТе обаче са приложими за по-разкрепостени и отракани, палави жени. За кухи лейки и шматки не стават.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
И един букет цветя може да каже достатъчно. Това с шегите за заплатата е много ниска топка.Last edited by Arana; 18.10.2022, 08:56.
- 1 like
Коментар
Коментар