If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Така като гледам писанията на Евго оставам с впечатление, че Евго "работи" във форума от 9 до 18ч. Странно как след 18 изчезва. Всички останали списващи имат мнение по всяко време на денонощието само Евго изкарва смяната и млъква.
Дали пък не изкарва по някой лев и от инвестора-предизвиква генериране на трафик.
Евго, стига с тези обяснения за розички. Ако не бъдеш по настоятелен ще ги гледаш на картинка. Ако не си смениш мисленето, също ще ги гледаш на картинка.
И спри да слушаш бабичките от входа...
Освен да разкажа някоя комична история.
Предпоследната ми приятелка не беше от София и като ми е идвала на гости, идваше с влак или рейс. За една събота се бяхме разбрали да дойде в 11 часа, а тя дойде в 9, звъни ми и вика: "Аз пристигнах". И не може да се ориентира до нас втория път, та трябваше да ходя да я посрещам, тъкмо бях излязал от банята. Освен това, не искаше да свири и загубих интерес.
Да обсъждаме тук, какво искат жените, без да ни коригира жена, е като да оставим в темата за НИ, да се вихрят само безимотните. Изчезвам и аз. Отивам да пия с колегите. Само мъже са. Ще си обсъждаме разбира се, какво искат жените.
Дава ли му право това перманентно да оплюва жените?
Постой година две и пак ще приказваме.
Но ако си направиш труда да проследиш репликите му една година назад може би ще ти направи впечатление следният шаблон: проблемът никога не е в него и той е перманентно в бяло, обаче жените са много много гадни същества - меркантилни, със сухи розички, правят номера и общо взето са използвачки.
Традиционно обижда на “лелки”, ако мине. Тук вече трябва да ти просветне, че нещо сериозно не е ок.
Изключително дружелюбен е с … млади и въобще с всякакви … мъже. Забележи мъже, а не жени.
Най-примитивно е да плюеш с години другия пол вместо да се погледнеш в огледалото.
Така че мненията ни тук се различават.
Вземам си традиционния мой отпуск от форума до края на годината.
Ще си приказваме догодина.
Време е за почивка
Единственият му проблем е социалният натиск, непременно да си намери жена, дете да си направи и прочие, вместо да се приеме какъвто е и да си намери младо момче.
Но ако си направиш труда да проследиш репликите му една година назад може би ще ти направи впечатление следният шаблон: проблемът никога не е в него и той е перманентно в бяло, обаче жените са много много гадни същества - меркантилни, със сухи розички, правят номера и общо взето са използвачки.
Най-примитивно е да плюеш с години другия пол вместо да се погледнеш в огледалото.
Така че тук мненията ни се различават.
Защо реши, че се връзвам. Когато някой се разкрие и стане уязвим е най-лесно да го нападнем. И най-примитивно. Особено, когато си стоим прикрити. А всеки човек е още един космос. И можем да научим толкова много.
Казах го и преди. Плъзгаш се по повърхността.
Традиционно обижда на “лелки”, ако мине. Тук вече трябва да ти просветне, че нещо сериозно не е ок.
Изключително дружелюбен е с … млади и въобще с всякакви … мъже. Забележи мъже, а не жени.
Така че мненията ни тук се различават.
Коментар