Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеКатегорично не съм съгласен - и веднага ти отговарям защо!
С тоя подход най-много да попадне на някоя златотърсачка!
Аз бих му дал следното упражение - да измисли собствен виц! Ама такъв дето да разсмее максимален брой хора, без да засегне никого! Ако успее - има много по-големи шансове да си намери жена отколкото с намеци за Хапартаменти и хелиЧоптери!
Давам му 1 месец за целта!
Четох някакво изследване преди време, че ако успееш да накараш момата да се засмее, в първите няколко минути след запознанството, нещата са почти сигурни.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ако някоя жена ти каже, че не се интересува от финансовото състояние на бъдещият си съпруг, не й вярвай.
Дори мачо типът (мъже) имат проблеми и не могат да намерят с години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеДа ви кажа, че липсата на курец е много лошо.......
В блока ми си нямат такъв бабичката на 80+, момата (която нощем приема и пуска музика) на 44 г. и една луда лелка, която гледа 20 котки и смърди много на етажа й. Нямат мъже от 20 г. и повече.препоръка е
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Да не е съвсем окъсана все пак. И да не е опростачена.
Тъй като времето напредва, съм готов да разтворя вратите на крепостта и да развея бялото знаме.
- 2 Харесвания
Коментар
-
+100
Но софиянки много не се впечатляват от НИ, защото повечето или са купули или имат по наследство.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Вярно е. Тези се свалят най-трудно. Ти такава ли предпочиташ?
Да не е съвсем окъсана все пак. И да не е опростачена.
Тъй като времето напредва, съм готов да разтворя вратите на крепостта и да развея бялото знаме.
- 1 like
Коментар
-
+100
Но софиянки много не се впечатляват от НИ, защото повечето или са купули или имат по наследство.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
То трябва да си е такъв,за да привлече по този начин жените. Влизане в тая роля няма да му е от полза.Аз съм се пробвал да го играя лошо момче, ама бързо ме разкриват, че съм добряк.Казал съм му как да привлече жените-със самочувствие, с облекло, с комплименти. И естествено небрежно да спомене за големия си апартамент и вилата на морето.И една лъскава кола ще му е от полза.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеТо трябва да си е такъв,за да привлече по този начин жените. Влизане в тая роля няма да му е от полза.Аз съм се пробвал да го играя лошо момче, ама бързо ме разкриват, че съм добряк.Казал съм му как да привлече жените-със самочувствие, с облекло, с комплименти. И естествено небрежно да спомене за големия си апартамент и вилата на морето.И една лъскава кола ще му е от полза.
С тоя подход най-много да попадне на някоя златотърсачка!
Аз бих му дал следното упражение - да измисли собствен виц! Ама такъв дето да разсмее максимален брой хора, без да засегне никого! Ако успее - има много по-големи шансове да си намери жена отколкото с намеци за Хапартаменти и хелиЧоптери!
Давам му 1 месец за целта!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеКажи на Евго тогава да отвлича първата дето 'ареса и да запали най-дебелата свещ у Ал.Невски стокхолмския синдром да фане дикиш!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеБезсмъртният беше злодей, който отвлече красавицата по поръчка на краля.И в крайна сметка красавицата се влюби в злодея. Подобен сюжет на"Красавицата и звярът".Та и в живота често красавиците се влюбват в злодеи.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Умря, за съжаление. Сега имам ново, от същата порода. Само че, не е дебело, а проклето. Разби кочинката
Наздраве!!
Значи вече ще сте тримата пълноправни и проклетото псе
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Дебелото псе още е с Вас. Живи и здрави !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар