Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Нищо не си разбрал.
Правилно е да се каже: "от обяви във вестника"препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
какви гсм, бе евго
полаксчо с обяви във вестника ги е търсил момите
Правилно е да се каже: "от обяви във вестника"
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнениеАбе пичове, как ще ви пречи ученето на купоните. Не сме се спирали до последно. И не е като да не бяхме от първите по знания в сериозна специалност.
За протокола....софианец съм.
на което повечето без ендерчо бяха готови да повярват...
и се появи ти и съсипа всичкопрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
В онези времена нямаше социални мрежи, повечето нямахме GSM (бяха скъпи) и едва 3-4 курс се бяхме научили на Интернет,
Ходил съм на 8-ми декември с групата по планински курорти. Още първи курс една кротка и тиха колежка "пристана" на един мъж, доведен от приятеля си с нас.
Един колега си беше наел стая само за него, с намерение да си ползва спалнята, но не стана. Не можа да намери нищо.
полаксчо с обяви във вестника ги е търсил момитепрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Мен ме каниха на купоните в щутгарт. Нищо не сте изпуснали с Евго. Цял живот държани на къса каишка, в сравнително малка общност, където всеки те наблюдава и всичко се знае. Изведнъж без каишка и без наблюдение. Като развързани кобили. Содом и Гомор. Само хората, които бързо се впуснаха в сериозна връзка и я задържаха, бяха пощадени от покварата. За едно обаче @polax е прав - гадже бонбон се намира на купон.
Ходил съм на 8-ми декември с групата по планински курорти. Още първи курс една кротка и тиха колежка "пристана" на един мъж, доведен от приятеля си с нас.
Един колега си беше наел стая само за него, с намерение да си ползва спалнята, но не стана. Не можа да намери нищо.
- 1 like
Коментар
-
За момичета говоря Миро. Не вярвам да пускаш дъщерите си сами по дискотеки на 13
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Не знам каква е тая къса каишка,на която са държани хората от по-малки населени места според теб,ама аз съм тръгнал по дискотеки от 13 годишна възраст и никой никога не ми е държал сметка за това. Като бях младеж в селото, в което живея и живеех тогава имаше две дискотеки петък и събота вечер и три механи, в които свиреха оркестри и се танцуваше.А на 5 км в града имаше още 5-6 дискотеки.И не е като да са били моите съученички и съседки девствени. Така че много се бъркаш ако си мислиш, че извън София сме живеели като в манастир и сме били някакви пуритани. Купонът си течеше на макс.Така че като отидох на общежитие нищо по-различно не съм видял.
- 1 like
Коментар
-
Мен ме каниха на купоните в щутгарт. Нищо не сте изпуснали с Евго. Цял живот държани на къса каишка, в сравнително малка общност, където всеки те наблюдава и всичко се знае. Изведнъж без каишка и без наблюдение. Като развързани кобили. Содом и Гомор. Само хората, които бързо се впуснаха в сериозна връзка и я задържаха, бяха пощадени от покварата. За едно обаче @polax е прав - гадже бонбон се намира на купон.
Сериозните връзки масово се случиха на улегналите събирания. На баш купоните имаше, но както казваш повечето кратки, единици изкараха до края на студенството.
- 1 like
Коментар
-
Мен ме каниха на купоните в щутгарт. Нищо не сте изпуснали с Евго. Цял живот държани на къса каишка, в сравнително малка общност, където всеки те наблюдава и всичко се знае. Изведнъж без каишка и без наблюдение. Като развързани кобили. Содом и Гомор. Само хората, които бързо се впуснаха в сериозна връзка и я задържаха, бяха пощадени от покварата. За едно обаче @polax е прав - гадже бонбон се намира на купон.Last edited by mirodes; 14.11.2022, 20:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
евго е прав, че софиянци сме пропуснали голяма част от емоциите в общежитията
аз пък даже бях и задочно и ептен нищо не закачих
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеЯвно, за по-смотаните само се отнася.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеевго е прав, че софиянци сме пропуснали голяма част от емоциите в общежитията
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Чак галеник...
Историята е следната.
Живея нелегално при бившия ми съквартирант в бившата ми стая няколко месеца и идва края на семестъра и казват на съквартиранта ми, че трябва да напусне съответно и аз. Почваме да търсим квартира и във вестник Позвънете виждаме, че три каки си търсят съквартирантки. Звъннах, говорихме после се видяхме и те склониха да ни вземат при тях временно. Поживяхме известно време и кой от къде е. И с тях на доста купони с каки се находихме особено лятото.
Хубави години бяха!
А и след това, но се разредиха партитата и шумните купони с познати и непознати, станахме по улегнали и събиранията станаха на маса и приказки.
Абе хубаво беше
Ама съм сигурен, че при всички е било така
аз пък даже бях и задочно и ептен нищо не закачихпрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар