If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Зависи. Ако е само до създаването на навици за дисциплина ок,трябва да я има.Ама ако интелигентно момче попадне в поделение с някакви утайки вече става друга работата.Знам за случаи на самоубили се заради извращения, случаи на изнасилвания,тежки побои.Аз лично извадих късмет, че ме преместиха в друго поделение, щото или щяха да ме пребият едни боклуци или щяха да ме съдят ,щото съм ги наръгал с нож. Щото бях решил ако ме нападнат да вадя ножа и да се защитавам.
Бих взела за пример израелския модел - по-кратка казарма и за мъже и за жени.
Дискусията тепърва започва. Пусни едни пуканки в микровълнова и засядай пред монитора. Ще научиш много невероятни неща както за себе си, така и за другите представителки на нежния пол.
Наздраве!
Такъв е, за вас живота, повърхностен на пръв поглед, с пуканки..
Бас ловя, че не нищо не разбирате от политика и накъде се е запътил и как се движи света.
Не Вашият свят, а Света по принцип.
А, после се сърдите че не Ви взимаме на сериозно, нали /
Е баси, попаднах за жалост на жена професор тук, язък.
Когато ми отговаряш на мое мнение, дай ФАКТИ, а не пасажи от БГМАМА, щото съм мъж, дарлинг, такива локуми не ми минават.
КОЛКО са % на мъжете, които изпълняват домашната работа във Европа и САЩ ?
Колко са % на жените шеф на Мишелин ресторанти ?
Недоказано твърдение. Това, че имаш висулка между краката не те прави зрял мъж видно от разсъжденията ти.
Интересно ми е кой роден край е произвел подобно интелектуално бижу
Зависи. Ако е само до създаването на навици за дисциплина ок,трябва да я има.Ама ако интелигентно момче попадне в поделение с някакви утайки вече става друга работата.Знам за случаи на самоубили се заради извращения, случаи на изнасилвания,тежки побои.Аз лично извадих късмет, че ме преместиха в друго поделение, щото или щяха да ме пребият едни боклуци или щяха да ме съдят ,щото съм ги наръгал с нож. Щото бях решил ако ме нападнат да вадя ножа и да се защитавам.
Естествено, че има и жени шеф на мишлин ресторанти.
Както казах - уникум. Десети век пасти да яде.
Я кажи от къде си ти родом, че ми стана много интересно.
Е баси, попаднах за жалост на жена професор тук, язък.
Когато ми отговаряш на мое мнение, дай ФАКТИ, а не пасажи от БГМАМА, щото съм мъж, дарлинг, такива локуми не ми минават.
КОЛКО са % на мъжете, които изпълняват домашната работа във Европа и САЩ ?
Колко са % на жените шеф на Мишелин ресторанти ?
Дотук виждам, че задълженията на мъжете са да се изкъпят, да седнат пред компютъра, да имат приятели и да ходят на риба. Дали пропускам нещо?
Дискусията тепърва започва. Пусни едни пуканки в микровълнова и засядай пред монитора. Ще научиш много невероятни неща както за себе си, така и за другите представителки на нежния пол.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Точно пък по химия имахме прекрасен преподавател и повечето ми съученички имаха шестици. А аз четворка. И не щото съм бил слаб ученик-това ми беше единствената четворка. Просто не ми беше интересна.
И вашите, не ти ли нашариха задника? Наблюдавания при теб феномен е известен, като "фундаментална атрибутивна грешка".
Koe не се разбира, да не би на Запад мъжете да перат, готвят, чистят и да четат приказки, решават домашни ?
Не че нещо, ама най добрите шефове във ресторанти са МЪЖЕ, даже не се сещам нито за една жена шеф на Мишелин ресторант сред милионите ресторанти.
На мен ми отнема двойно по-малко време да сготвя една и съща маджа и е даже по-вкусна.
Прането само се СЛАГА в пералнята, та вие не знаете как се пере със сапун.
Общо взето дребни и леки неща, а мъжа се занимава с къде по-глобални теми в главата си, нищо, че лежи на дивана.
То и един общак е много "зает" физически, ама директора получава огромната заплата,
защото осигурява работещо предприятие, където общака работи.
Общаци много, кадърни директори малко.
Естествено, че го правят.
Естествено, че има и жени шеф на мишлин ресторанти.
Както казах - уникум. Десети век пасти да яде.
Я кажи от къде си ти родом, че ми стана много интересно.
Е то искало и в гвардейската част да има такива неща. Та това беше най-елитната част.
Ама в други поделения какви неща са се случвали си е като филм на ужасите. Естествено си зависи и от войника.Ако е по-кротък го гавреха,ако скачаше на бой както аз правех ,не си позволяваха такива неща.Но пък си бях създал врагове от лошите момчета и накрая постоянно ходех с ножове и очаквах всеки момент някой да ме нападне.За късмет ме преместиха в друго поделение.
Koe не се разбира, да не би на Запад мъжете да перат, готвят, чистят и да четат приказки, решават домашни ?
Не че нещо, ама най добрите шефове във ресторанти са МЪЖЕ, даже не се сещам нито за една жена шеф на Мишелин ресторант сред милионите ресторанти.
На мен ми отнема двойно по-малко време да сготвя една и съща маджа и е даже по-вкусна.
Прането само се СЛАГА в пералнята, та вие не знаете как се пере със сапун.
Общо взето дребни и леки неща, а мъжа се занимава с къде по-глобални теми в главата си, нищо, че лежи на дивана.
То и един общак е много "зает" физически, ама директора получава огромната заплата,
защото се труди и осигурява работещо предприятие, където общака работи.
Общаци много, кадърни директори малко.
Повечето жени от Азия са осъзнати и си изпълняват ролята на жена със усмивка, за това казвам, че на Запад им пуснаха мухата в главата и ги прецакаха.
Докъде стигнахме - да си говорим с теб за казармата
В коментарът, на който отговорих, се пишеше за миене на помещенията нощем, носене на едни и същи дрехи и посегателства на старите кучета към новобранците. В Първа рота това го е нямало, напротив - към всеки стар войник е бил прикачен младок и старият му е бил наставник. Вярно, мили са плочките в баните и са набивали крак на плаца, когато са се дънели, но всичко е било в рамките на допустимото.
Имали са по няколко ката дрехи, а храната им е била под специален режим - никога тлъсто месо, много риба, пиле, зеленчуци и плодове. Защото не е лесно на +40 и - 20 градуса атмосферна температура да стоиш 1 час без да мърдаш. Поне така твърди по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието.
Наздраве!
Е то искало и в гвардейската част да има такива неща. Та това беше най-елитната част.
Ама в други поделения какви неща са се случвали си е като филм на ужасите. Естествено си зависи и от войника.Ако е по-кротък го гавреха,ако скачаше на бой както аз правех ,не си позволяваха такива неща.Но пък си бях създал врагове от лошите момчета и накрая постоянно ходех с ножове и очаквах всеки момент някой да ме нападне.За късмет ме преместиха в друго поделение.
Дълбоката държава във САЩ и Европа през 60те направи гениален ход.
Хем съзнателно засили платените движения за "еманципирането", което хем да вкара жените да плащат и данъци (поради новите професии в които ги вкара), хем това да започне да руши семейните ценности.
И, повечето неосъзнати Ганки тогава са си повярвали, и все още си вярват, сори, ама пак, за сетен път са прее@@ни (я, пак, кое повече изпитва наслада, пръста или ухото, че все едно данък трябва да плащам за мадръсането, взаимно е - за неразбралите жени)
Е, та оттам идва голяма част от женската вина във разводите, мъжете не искат полу-жена/полу-мъж до себе си, те си имат приятели за риба и напиване за тая цел.
Дотук виждам, че задълженията на мъжете са да се изкъпят, да седнат пред компютъра, да имат приятели и да ходят на риба. Дали пропускам нещо?
Коментар