Първоначално изпратено от troika
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Чудя се, от една страна да не се интересуваме какво искат жените, от друга страна да имаме изисквания да са перфектните човеци - красиви, нежни, добросърдечни... ако не даваме насреща нещо, няма как да ти се връщат тези хубави качества, освен ако не е някоя влюбена или заблудена жена, ама и то е до време.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Да ти кажа честно изобщо не ме вълнува какво толкова искат.Важното е да са женствени-красиви,нежни,добросърдечни,с майчински инстинкт.Без тях сме заникъде. Пък който знае как да се уреди и със секс не трябва да му завиждаме, а и ние да търсим начин да им се харесаме.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
То и жена може ма не иска гадината(да си мълчи когато трябва, да'н си помислите друго)
В деня на 50-годишнината им, дошъл екип на националната телевизия, да вземе интервю от щастливата двойка и попаднал на Блаже, който кротко си пиел ракията.
На въпроса на какво отдава безоблачното им съществуване като семейство, Блаже гаврътнал чашката и започнал да разказва отдалече.
- Като се оженихме, казал той, двамата с Мара заминахме на меден месец в Испания. Там, наред с другите забавления, на третия ден от пребиваването ни, ни заведоха в елитна ферма, да яздим коне. На мен ми се падна една много красива и кротка кобилка, та нямах проблеми, яздех и си свируках.
Добре, ама на Мара и се падна много лют кон, язди, що язди и я хвърли на 2 метра. Мара стана, поотръска се от прахта, па го помилва по гърба и с нежен глас каза:
- Това ти е първият път!
Продължихме да яздим, минахме 100 метра, конят се подплаши нещо и пак хвърли Мара. Тя пак се изправи, поизтупа си дрехите, поопипа се, че беше цялата насинена и пак помилва коня и му каза - Това ти е вторият път! Не мина много време, гледам конят пак хвърли Мара. Тогава тя се изправи и без да каже дума, извади пищов и го гр*мна между очите.
Аз се развиках - Какво направи, ку*ко, май*а ти мр*сна, нормална ли си, какво толкова ти направи добичето, ти знаеш ли колко струва такъв кон?
А Мара се обърна към мен и с нежен глас каза:
- Блаже, това ти е първият път...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Не знам защо жените в темата остават с впечатлението, че упреквам жените какви мъже харесват. Аз ако бях една жена никога нямаше да се харесам за съпруг,ама слава Богу жените не мислят като мен.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Преди няколко дни ходих до Спиди. А там служителката ме гледа с един малко палав поглед, приятелски и се усмихва. Леко е пълна, но е младичка.
И мисля да я каня на среща
Само палавия поглед да не означава " давай по-бързо, че гледай ква опашка стана"
Покани я на среща, само не се стискай, че целия форум се запени да ти го повтаря.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Брей, я виж как пооправи “лексикона”
Аз винаги съм казвала, че ако един мъж иска - може(да си мълчи когато трябва, да'н си помислите друго)
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
такава убава манджа си направила после къш. То аромат, текстура, цветове ....
Аз винаги съм казвала, че ако един мъж иска - може
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеАми ето - статията е от днес! Говоря му на Евго, ама он се прави, че не вижда важните постове!
Евго, отивай да си тренираш чувството за хумор, че остана по-малко от месец и ще те препитам!
======
Как да привлечете женското внимание?
Смехът е най-мощното оръжие на мъжете. Ако успеят да накарат една жена да се смее от сърце, почти сигурно е, че могат да спечелят и сърцето ѝ. Намерете начин да я разсмивате.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ами ето - статията е от днес! Говоря му на Евго, ама он се прави, че не вижда важните постове!
Евго, отивай да си тренираш чувството за хумор, че остана по-малко от месец и ще те препитам!
======
Как да привлечете женското внимание?
Смехът е най-мощното оръжие на мъжете. Ако успеят да накарат една жена да се смее от сърце, почти сигурно е, че могат да спечелят и сърцето ѝ. Намерете начин да я разсмивате.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Да, видях. Не ти отговорих, защото не съм съгласен с някои от вижданията ти. Целта ми, а и на повечето хора тук, обаче не е да спорим с теб, а да ти помогнем с идеи как да се задомиш. Може би е време да дам отговор на Въпросът на тази тема. Какво искат жените? Много е ясно. Искат да са богини. Опитай с куриерката. Нямаш какво да губиш. Дръж се с нея все едно е богиня. Но не от онези, от които се страхуваш. А от тези, които обичаш и би последвал и в пъкъла. Отдай и се изцяло. Със сърце и душа. На 100%. Бъди истински. Но се дръж с нея като с богиня, която обожаваш, почиташ, забелязваш, изслушваш и цениш повече от себе си. Но никога не се кланяш! Самата тя ще те накара са се почувстваш като бог. Ще сте си равни един пред друг. Толкова бързо ще се възнесете там в облаците на Олимп, че ще забравите за целия свят. Нито ще знаеш, каква е цената на златото и имотите, нито дали е свършила войната. Времето, което прекарваш тук, го отдели изцяло на нея. Тя е по-важна от ботове като нас. Тя е истинска и е единственият човек, който ще те накара да се чувстваш щастлив. Раздавай се на 100% към богинята и ти ще бъдеш бог. Нас ни забрави. Ние ще знаем, че си открил щастието в момента, в който спреш да пишеш тук.
Чета и другите теми. Не смятам да изчезвам и да спирам да пиша.
Не съм самотен и не кукувам,
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеМоже би е време да дам отговор на Въпросът на тази тема. Какво искат жените? Много е ясно. Искат да са богини. Опитай с куриерката. Нямаш какво да губиш. Дръж се с нея все едно е богиня. Но не от онези, от които се страхуваш. А от тези, които обичаш и би последвал и в пъкъла. Отдай и се изцяло. Със сърце и душа. На 100%. Бъди истински. Но се дръж с нея като с богиня, която обожаваш, почиташ, забелязваш, изслушваш и цениш повече от себе си. Но никога не се кланяш! Самата тя ще те накара са се почувстваш като бог. Ще сте си равни един пред друг. Толкова бързо ще се възнесете там в облаците на Олимп, че ще забравите за целия свят. Нито ще знаеш, каква е цената на златото и имотите, нито дали е свършила войната. Времето, което прекарваш тук, го отдели изцяло на нея. Тя е по-важна от ботове като нас. Тя е истинска и е единственият човек, който ще те накара да се чувстваш щастлив. Раздавай се на 100% към богинята и ти ще бъдеш бог. Нас ни забрави. Ние ще знаем, че си открил щастието в момента, в който спреш да пишеш тук.
Че Олимп крие много тайни.......
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Къъъъъшшшшш птицо проклета ….Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеАми тя темата е какво искат жените. Не всички жени искат едно и също и повечето мъже вообще не са наясно какво е то. Ето, ти говориш за Джизъса а аз проверих, че не всяка жена го харесва. В същото време може да има маса жени, за които ще е някакъв сексуален блян - бил е с известни жени, има татуировки и мускули, голяма работа ще да е. Както и да е, обсъдихме го, да е жив и здрав и да си радва съпругите и децата. Да пожелаем успех на тези, които не могат да си намерят другарчета в живота и кукуват самотни, но и страдат от това. Щото ако не ги тормози това, не е проблем.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Да, видях. Не ти отговорих, защото не съм съгласен с някои от вижданията ти. Целта ми, а и на повечето хора тук, обаче не е да спорим с теб, а да ти помогнем с идеи как да се задомиш. Може би е време да дам отговор на Въпросът на тази тема. Какво искат жените? Много е ясно. Искат да са богини. Опитай с куриерката. Нямаш какво да губиш. Дръж се с нея все едно е богиня. Но не от онези, от които се страхуваш. А от тези, които обичаш и би последвал и в пъкъла. Отдай и се изцяло. Със сърце и душа. На 100%. Бъди истински. Но се дръж с нея като с богиня, която обожаваш, почиташ, забелязваш, изслушваш и цениш повече от себе си. Но никога не се кланяш! Самата тя ще те накара са се почувстваш като бог. Ще сте си равни един пред друг. Толкова бързо ще се възнесете там в облаците на Олимп, че ще забравите за целия свят. Нито ще знаеш, каква е цената на златото и имотите, нито дали е свършила войната. Времето, което прекарваш тук, го отдели изцяло на нея. Тя е по-важна от ботове като нас. Тя е истинска и е единственият човек, който ще те накара да се чувстваш щастлив. Раздавай се на 100% към богинята и ти ще бъдеш бог. Нас ни забрави. Ние ще знаем, че си открил щастието в момента, в който спреш да пишеш тук.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар